1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Taurasi Aklandı

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sorun onların benim dilimden kurtulması değil, sorun Fenerbahçe'nin onların aciz, korkak ve pısırık tavırlarından kurtulması... Yani şunun da altını önemle çizmem lazım: Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Ne yönetim muhalifiyim, ne de yönetim yanlısı... Sadece taraftarım. Dolayısıyla vicdanım, aklım,mantığım doğru ve Fenerbahçe'ye faydalı bir iş olduğuna inandığı anda her zaman sonuna kadar her ortamda onları alkışlarım. Ama tersi durumda da üçmaymunu oynamak benim dünya görüşüme ters... Sonuçta Taurasi'yi transfer edende bu yönetim. Sonuna kadar alkışladık mı? Alkışladık. Ama şu süreci bu kadar beceriksizce yöneten kim? Yine onlar. Şimdi kabullenemiyorum bütün bu olanları... Zoruma gidiyor. Yani eleştirmek için eleştirmek alçaklıktır. Buna iman ediyorum. Ama Fenerbahçe'ye zarar veren beceriksizlikler karşısında bile bile susmakta aynı şekilde çok büyük vebaldir. Hatalarından ders alsınlar, 20 sene daha başımızdan eksik olmasınlar. Ama hatalarını örtmek için geçmişte yaptıkları iyi işlerin ardına saklanmasınlar. Koltuklarında gözümüz yok.
    Last edited by yaman76hakanFB : 09.Mart.2011 at 23:14

Mesaj Yetkileri