Sayfa 26 / 80 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

[quote=physicist87]
    Quote Originally Posted by kara
    luis fabiano crespo

alex tuncay apiah selçuk

carlos servet campell önder

rüştü

bu kadro arkadaş hani sen lüleburgazı geçemez demişsin... [/quot

Ya bu kadro lüleburgazı geçer fakat şampiyonlar ligi için yeterli değil hele sol tarafa bir orta saha oyuncusu almazsak yandık.yeni hoca tuncayı solda oynatmayabilir,hatta yedek bile bırakabilir.Bence gelen hoca ilk önce bu kanadı halletmeli.selçuk ise her geçen gün kendini geliştiriyor ama daha iyi olması gerek takımda oynaması için.şampiyonlar ligi maçlarında selçuk sayesinde bayağ bi gol yedik,faul yapılmayacak yerlerin hepsinde faul yaptı ve eve dönmemizi sağladı.Defansın ortasına da sağlam bi oyuncu gerek,defansın sol kanadına ise carlos gelse süper olur ama gelmesi yeni hocanın carlosla daha önce çalışmış olmasına biraz da bağlı...
    arkadaş haklsın bir de senin kadroyu görelim

Portekiz'in yarı finale kalması, İngiltere'nin de elenmesiyle Sol Campbell gelebilir Scolari'nin gelmesi de Portekiz'in önce yarı final, sonra final veya 3. 4. lük maçından sonra belli olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

eğer pazartesi yönetim yeni hocayı açıklamazsa anlayın ki scolari geliyor. eğer açıklarsalar da hepimizin merakı gitmiş olur ve yeni hocayı öğreniriz....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Benimki,

---------------Volkan---------------
    Özat-----Servet-----Önder---Serkan
    Uğur----------Appiah--------Yozgatlı
    --------Alex---------Tümer---------
    --------------Tuncay---------------

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence Scolari geliyor.Eğer Zico gelseydi Japonya Dünya Kupası'ndan elenince söylerlerdi.

portekız yarıfınalde scoları çok zora girdi bence :S ama inş gelır fenerde ıyı ıs yapar bu adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bide pareira var bakalım o ne olcak inş. pareira gelmez anlamıyo o adam 1seyden.ya scolari ya zico

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

İnşalllah scolari gelir,adam çok hırslı,kenar yönetimi çok iyi,sanki maçı kendi yapıyo kenarda.Gelirse fenerbahçeye de ruh gelir...
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

CRESPO 15 MİLYON EURO

Fenerbahçe’nin peşinde olduğu Arjantinli golcü Hernan Crespo, kulübü Chelsea tarafından satış listesine konuldu. Üç yıl önce 16.8 milyon Pound'a alınan futbolcu 15 milyon Euro'dan satışa kondu. Crespo Dünya kupasında 4 maçta 3 gol atmıştı.

Üç yıl önce 16.8 milyon Pound karşılığında transfer edilen yıldız oyuncu için Chelsea’nin kapıyı 15 milyon Euro’dan açacağı öğrenildi. İngiliz Daily Mirror gazetesi de Crespo’nun kulübünden ayrılacağını iddia edip Inter, Roma ve Milan’dan teklif aldığını ve Çizme’ye geri döneceğini yazdı. Almanya’da devam eden 2006 Dünya Kupası’nda Arjantin forması giyen Crespo çok başarılı maçlar çıkarmış ve 4 maçta 3 gol atmıştı. Arjantin’in ev sahibine penaltılarla kaybedip kupaya veda etmesi, Crespo’nun daha fazla göz önünde bulunmasını engelledi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence fener bu parayi wermez..

fener o parayı vermez oda o para etmez zaten

Quote Originally Posted by nekop
    alın beyler fotomacta yeni cıktı cıtır cıtır

Fener'le anlaştım

Japonya'nın 2006'ya veda etmesiyle görevini bırakan Zico, "F.Bahçe'nin teklifini kabul ettim" dedi. Luxemburgo ve Cuper de Kanarya için hazır. 6 hoca ile görüşen F.Bahçe yönetimi, yeni teknik direktörünü bugün veya yarın resmen açıklayacak.

F.Bahçe'den çağrı bekliyor
    Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda heyecanlı bir bekleyiş başladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Almanya'da bizzat görüşüp, prensipte anlaştığı hocalardan Brezilyalı Zico, sadece Fotomaç'a açıklamalar yaptı. Arkadaşımız Emre Tilev'e konuşan 'Horoz' lakaplı ünlü Brezilyalı teknik direktör, "Fenerbahçe ile görüştüm.
    Tekliflerini kabul ettim ve bekliyorum. F.Bahçe'yi çalıştırmayı çok istiyorum" dedi. 53 yaşındaki Zico, 2002'den beri Japonya'yı çalıştırıyordu. Zico'nun asıl adı ise Arthur ****nes Coimbra.

Yönetim bugün karar verecek
    Aziz Yıldırım'ın "6 teknik direktör ile görüştük. 3'ü ile prensipte anlaştık" dediği hocalardan diğer ikisinin de Luxemburgo ve Hector Cuper olduğu belirlendi. Sarı-lacivertlilere diğer 3 hocanın da dün akşam kesin kararlarını verdikleri ve bu teknik direktörlerin isimlerinin de Capello, Scolari ve Zaccheroni olduğu öğrenildi. F.Bahçe yönetimi, bugün hocalarla ilgili bir değerlendirme yapıp, yeni teknik direktörü belirleyecek. Yönetim, F.Bahçe'nin yeni hocasını bugün veya yarın resmen açıklayacak.

Cuper: Fener'e Tevez'i getiririm
    F.Bahçe'nin görüşüp, prensip anlaşmasına vardığı hocalardan Hector Cuper'in sarı-lacivertlilere, "Fenerbahçe'ye gelirsem Carlos Tevez'i de getiririm" dediği öğrenildi. Ancak Chelsea Başkanı Abramovich, Tevez'i Corinthians'tan Chelsea'ye getirmeyi planlıyor.
    ya kardeşim atılırda bu kadaarına da pes doğrusu....ben bi fbli olarak takımın başında açıkçası kulubede sessiz sessiz oturan bi adam değil de heyecanlı sahadakilerle o duyguları yaşayan birini isterim..bu takım zaten ligde başarılı olur mühim olan cl se disiplin karizma ve tecrübe şart..scolari ilk 2si için iyi ama avrupa tecrübesi yoq.yine de en büyük adayım scolari..hayırlısı olsun fener için..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Scolariden başka hiç bir teknik direktör Fenerbahçemizi kalkındıramaz çünkü adam maçı yaşıyor ve fenerli futbolcularda olmayan takım ruhuna sahip bi teknik adam yani gelirse fenerbahçe de takım ruhu ile oynayacak tıpkı şimdi portekizin oynadığı gibi
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tamam super teknik direktor ama gelmez kı turkiye ye..

Bi arkadaşımdan duymuştum.Ne derece doğru ne derece yanlış onu bilemem.
    Ali KOÇ Crespo'yu çok istiyormuş.BU yüzden gelmesi için elinden ne geliyosa yapacakmış.
    Hatta transferi TAMAMEN KENDİ BÜTÇESİNDEN KARŞILAYACAKMIŞ.
    Yani Kulubün Kasasından tek bir kuruş bile çıkmayacakmış.

Koç Ailesi izin vermez buna..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Koç Ailesi izin vermez buna..
    neden kendi bütçesinden diyor Koç Ailesinin bütçesinden demiyor ki. bu adamın tüm parası ortak mı? elbette kendine ait özel parası vardır. ama artık yönetici istiyor alalım devri bitmesi gerekiyor eğer TD istiyorsa o zaman yönetici tüm şartları zorlar fakat hoca istemiyorsa boşa para harcanmasın....
    "YÜCE ATATÜRK"

Sence Koç'un büyükleri parasını bir futbolcuya gerek yokken harcamasına ne der?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

haberin doğruluğundan emin değiliz onun için tartışmayalım ama Ali Koç ta aklı başında Fenerbahçe aşığı bir yönetici. Fenerbahçe için harcayacağı paraya aile büyüklerinin karışacağını sanmıyorum karışmamaları da gerekir zaten....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Şimdi de Liverpool
    Fransa’nın ünlü spor gazetes, L’Equipe Lyon, Liverpool ve W.Bremen’in Anelka’ya talip olduğunu yazdı.
    03 Temmuz 2006 11:58
    Fransa’nın ünlü spor gazetesi L’Equipe, Fenerbahçe futbol takımının as oyuncusu Anelka’yı, geçen yılın lig şampiyonu Lyon’un transfer etmek istediğini yazdı.

2008 yılına kadar Fenerbahçe’nin malı olan Anelka’nın bonservis ücretinin 10-12 milyon Avro civarında olduğunu kaydeden gazete, Anelka ile Lyon arasında temasın kurulduğunu, ancak transferin şu anda "’fizibilite aşamasında" olduğunu belirtti.

Gazete, Anelka’nın daha önce top koşturduğu İngiliz Liverpool takımıyla, Alman Werder Breme’nin de alıcı listesinde olduğunu yazdı.

Bence harcar bütçesinden, çünkü Türkiye'nin en zengini ve kattrilyonluk serveti yanında o para az kalır

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nedved bombası

Sarı-lacivertlilerin, İtalya Ligi Seria A'dan düşürülmesine artık kesin gözüyle bakılan Juventus'ta forma giyen ünlü futbolcunun menajeri ile görüştükleri öğrenildi. Pavel Nedved'in F.Bahçe'den gelen cazip teklifi değerlendirmek için süre istediği ifade edildi.

İLK GÖRÜŞME ÇOK OLUMLU GEÇTİ
    100. yıla rüya gibi transferlerle girmeyi hedefleyen F.Bahçe'de şimdi de yeni moda Pavel Nedved... F.Bahçe, transferde rotasını İtalya Ligi Seria A'dan düşürülmesine kesin gözüyle bakılan Juventus'a çevirdi. Sarı-lacivertlilerin listesindeki en müthiş isim ise Çek Milli Takımı'nın starı Pavel Nedved. Sarı-lacivertlilerin,

büyük bir gizlilik içinde bu transferi bitirmeye çalıştıkları ve Nedved'in menajeri ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği vurgulandı.

'YILIN FUTBOLCUSU' SEÇİLMİŞTİ
    Çek Milli Takımı'nın Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından ülkesine dönen Nedved'in, F.Bahçe'den gelen cazip teklife "Hayır" diyemediği ve düşünmek için süre istediği belirtildi. Nedved'i F.Bahçe'ye Appiah'ın önerdiği öğrenildi. 34 yaşındaki Nedved, 2001'de Lazio'dan Juventus'a rekor bir ücrete transfer olmuştu. Çek yıldız, 2003'te 'Avrupa'da Yılın Futbolcusu' seçilmişti. Nedved, futbolculuk kariyerinde bugüne kadar toplam 123 gol kaydetti.

CRESPO, 15 MiLYON EURO
    F.Bahçe'nin listesindeki Crespo, Chelsea tarafından satış listesine konuldu. Üç yıl önce 16.8 milyon Pound'a alınan Arjantinli yıldız, 15 milyon euro'ya satışa çıkarıldı. Crespo'ya İnter, Roma ve Milan da talip oldu.

yaa off inanm1yorum yaa ne feneri ne nedvedi olmaz olamaaaz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

ya beyler cok yaslı deil mi bu adam. pek kasmaz kendini türkiye de 2-3 sene önce olsa tamam. şu an kesinlikle karşıyım!! bize kendini ispatlamaya calısan futbolcular lazım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

he buarada heber kaynag1 fotomaç
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Ben de karşıyım, süper yetenek ama 34 yaşında. Maksimum 1 yıl oynar. 30 yaşındaki adama tamam da, 34 yaşındaki birinin gelmesini istemem.

Avrupa'nın en iyi futbolcusu seçilmişti 2 yıl önce. Ama yine de gelmesin, çok yaşlı.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

hoh aman ii fotomac haberiymiş. sorun yok devam edelim. crespo haberiyle

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

birazdan ibrahimoviç de bizimkilerle görüşür puahahaha

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Fenerbahce sonunda alacagı futbolcunun ve teknik direktörün ismini acıkladı.

Fabio Capello ile anlaşan Aziz Yıldırım Capello ya yıllık 6 Milyon Avro ödeneğini söylerken. Capello nun talebesi olan Trezeguet te Capello nun isteği üzerine sarı lacivert li renklere bürünmek üzere. Capello Persembe günü saat 11.30 suların Atatürk Havaalanında olacak.
    Öte yandan Fenerbahce yönetimi Luciano nun satılıp yerine cok önceden prensipte anlaşılan Sol Campbell ın yarın Türkiye ye geleceğinin müjdesini verdi.

-----------------
    Alın haber bende bundan sonra gazetecilik yapıcam. kim tutar beni ben daha gusel sallarım. heyyt beee

F.Bahçe'den Rüştü atağı

Şu ana dek sadece Tümer Metin ve Uğur Boral’ı kadrosuna katarken, Nobre’yi bırakan Fenerbahçe’de sıra Rüştü Reçber’in işini bitirmeye geldi. Bonservisi Barcelona’da olan ve iki sezondur kiralık olarak forma giyen milli file bekçisinin transferinin bu hafta içinde bitirilmesi bekleniyor. Rüştü’nün menaceri Batur Altıparmak, Barcelona’dan, “Gelin, görüşelim” diye çağrı aldıklarını belirterek, “Yarın (bugün) İspanya’ya gidiyorum. Tek düşüncemiz, konuyu bir an önce çözüp, Rüştü’nün bonservisini para vermeden almak” dedi.Bonservisini istiyor
    Tecrübeli eldivenin Barca ile bir yıllık sözleşmesinin kaldığını vurgulayan Altıparmak, “Bu yüzden, kiralama olacağını sanmıyorum. Zaten iki sezondur Fenerbahçe, Barcelona’ya herhangi bir kiralama ücreti ödemiyordu. İspanyol ekibi yöneticileri, Rüştü’yü seviyor. Bonservisini verme konusunda sorun çıkaracaklarını sanmıyorum” diye konuştu. Daha önce “100. yıl kadrosunda olmak istiyorum” açıklaması yapan Rüştü, yapılan cazip teklifleri reddetmişti. Milli kalecinin bu hafta imza atması bekleniyor.

Kaynak: SuperSpor

Sayfa 26 / 80 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon

Mesaj Yetkileri