1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: (Yayınlandı) Türkiye Ligi (4.seviye 3. ligden 6.seviye yerel amatöre kadar)

Hybrid View

Quote Originally Posted by tatangalaroley View Post
    Sapanca nın gelişen tatil beldesi Kırkpınar'ın takımı KırkpınarSpor bu sene TFF 3.Lig yükselme grubuna çıktı bence Sapancaspor u koycagınıza onu koysaymıssınız
    Anlatamıyorum galiba BAL'da olup da Datada olmayan 1 tek takım dışında Tüm takımları orjinal datadan yani Turksportal araştırmacılarının dataya koyduğu takımlardan yerleştiriyorum... Yeni versiyonda BAL'deki tüm takımlar gruplarındaki durumuna göre konuldu. Yerel Amatör Ligde de Datadaki 398 takım otomatik gruplandı...

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=998 > Bal ile ilgiliyseniz tff'nin sitesi bu...

Bu arada sizin belrittiğiniz takım yerel amatör ligde play-offlara çıkmış. 3. lige çıkabilmesi için önce BAL'da mücadele etmesi gerekiyor.

Takım bilgilerini bana değil dataya söyleyeceksiniz....

Bu arada 2014'e geldim... bu gece maçtan sonra 1 veya 2 sene daha tatil yaptırıp yayınlamayı düşünüyorum... Sorun yok... Ama herşey sağlam olsun diye teste devam ediyorum... Bu gece geç saatlerde veya yarın öğleden sonra yayınlayacağım...
    Last edited by ozzymanborn : 13.Mart.2011 at 17:17

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post

Bu arada 2014'e geldim... bu gece maçtan sonra 1 veya 2 sene daha tatil yaptırıp yayınlamayı düşünüyorum... Sorun yok... Ama herşey sağlam olsun diye teste devam ediyorum... Bu gece geç saatlerde veya yarın öğleden sonra yayınlayacağım...
    Bekliyoruz .

Mesaj Yetkileri