Sayfa 439 / 896 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon
13,141 ile 13,170 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Portonun oturtmuş olduğu sistemle bizim takımlarımızın sistemi çok alakasız. Biz bir oyuncu satsak 20 yıl yerini dolduramayız. Ve üstelik adamların sisteminde giden adamın yerine gelen adam hemen adapte oluyor. Yani Porto bugün şampiyonlar liginde gruplardan çıkıyorsa yarında çıkıyor. Gerçi bu sene Avrupa Ligi'nde ama istisnai bir durum... Öncelikle alt yapı sistemini ve transfer politikasını değiştirip oyuncu pazarlamak lazım bence...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Elit(?) takımların altyapısı olmak gibi bir görevimiz olduğunu da öğrenmiş olduk. Onlara ne kadar oyuncu yetiştirirsek o kadar iyi... Çünkü onlar elit takım, biz ise Fenerbahçe'yiz. İşimiz futbolcuları elit takımlarda oynar düzeye gelecek kadar hazırlamak ve sonra bunun karşılığı para kazanmak...
    İşte olayın püf noktası budur

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    Porto senelerdir bunu yapmıyor mu ? tabi sattıkları oyuncuların yerini hemen dolduruyorlar ve doldurduklarınıda satıyorlar. Neden bizim klüplerimizde Porto gibi olmasınlar.
    Yapıyor.Ama şöyle bir fark var ..

Aurelio Fenerbahçe'den gitti ön Liberoya Josico Maldonado geldi

Tuncay Fenerbahçed'den gitti Sol kanata kimler geldi kimler gitti hala sorun var

Hoojdoonk Fenerbahçe'den gitti üstelik kaç sene geçti ilk defa forvetimiz oldu ( bu sene )

Rüştü Fenerbahçe'den gitti kimlerle uğraştık Volkan Demirel başlayana kadar

Eğer senin trasnfer politikan yanlış ise ve sen büyük takımsan elindeki yıldızı yollamayacaksın ve elinde tutacaksın.Tıpkı Bursasporluların Sercan'ı geçtiğimiz senelerde yıldız zannetip 10 milyon eurolar isteyip başka takımlara yollatmadıkları gibi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

guiza mehmet topal takası mı ben mi yanlış okudum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    guiza mehmet topal takası mı ben mi yanlış okudum

Fanatik'te Görmüştüm Bugun İnternet Sayfasında Neden Olmasın Dedim Olsa Mükemmelin Ötesinde Bişi Olur Ama Takastaki Kişi Güiza Olursa İşimiz Zor
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Güiza+5-10 m euro vermek lazım bence Güiza olmazsa daha az para verir Fener

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerr Selçuk İnan ile anlaştı...Batur Altıparmak Fenerbahçe ile ön protokol bile yaptı. 5 yıllık anlaşma ve 3.5 milyon euro para

Twitterda böyle diyolla ne kadar dogru bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

doğru olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

selçuk inan süper olur. en iyi yerli orta saha oyuncularından biri. yekta'yı istiyordum ama galatasaray'a gitti.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Selçuk Şahin'i bile ararız. Vasatın üzerinde bir performans beklemiyorum.

Unutmayalım ki, 2003'te Selçuk Şahin İstanbulspor'dan, 2004'te Deniz Barış Gençlerbirliği'nden geldiğinde bugün Selçuk İnan'ın Türk futbolundaki itibarı neyse aynısına sahiptiler.

Olursa ne alâ... Ama fazla beklentiye girmemek lazım. Öyle ağzıyla kuş tutan bir oyuncu da değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk İnan'a yıllık 3.5 m € parayı kimse vermez. Doğru olduğunu zannetmiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Selçuk İnan Fenerbahçe'ye giderse bence 2. Burak Yılmaz vakası olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Selçuk İnan'a yıllık 3.5 m € parayı kimse vermez. Doğru olduğunu zannetmiyorum.
    yıllık değildir. toplam alacağıdır 5 yılda. bir yerli için büyük bir para zaten her ne kadar toplamda da olsa. o parayı dolara vursak tahminimce yılda 1 milyon doların üstünde oynayacak.

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    yıllık değildir. toplam alacağıdır 5 yılda. bir yerli için büyük bir para zaten her ne kadar toplamda da olsa. o parayı dolara vursak tahminimce yılda 1 milyon doların üstünde oynayacak.
    5 yil icin 750 bin alip FB'de oynayacagina Ispanya'ya gider.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    o onun bileceği iş. eğer transfer bu şekilde sonuçlanmışsa iyi iş başarmışız demektir.

Takvim Gazetesi’nde yer alan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın Trabzonsporlu futbolcu Selçuk İnan’ın menajeri Batur Altıparmak’ı Altunizade’deki ofisine çağırdığı ve bordo mavili futbolcuya 5 yıllık sözleşme teklif edeceği iddia edilmektedir. Söz konusu haber uydurma ve yalandır. Kaldı ki Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım kulüp ile ilgili işleri kesinlikle kendi iş yerinde yürütmemekte her tür görüşmeyi kulüp binamızda yapmaktadır.

Spor kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan'ı yalanlamamışlar. Görüşme şartlarını yalanlamışlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence Selçuk İnan gibi oyuncular alınacağına orta sahaya (gelişmeye müsait) oyunu iki yönlü oynayan daha dinamik oyuncular alınmalı veya alttan yetiştirilmeli.

Mesela Antep'te Murat Ceylan, Beşiktaş'ta Necip Uysal, Trabzon'da Ceyhun Gülselam gibi örnekler mevcut.

Olmadı Fizik yükleme yapıp Gökay İravul geliştirilirse sadece Fenerbahçe kazanmaz emin olun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan bu oyuncuların potansiyelini doldurmuş hali bence(Necip hariç), çift yönlü çok güzel oynuyor. Ben Trabzon'da kalmasını ve takımın efsanesi olmasını tercih ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Selçuk yerine Gökay'ın üzerine düşülmesini isterim... Gökay kesinlikle büyük oyuncu olabilecek yeneteklere sahip birisi... Üstelik çok genç ve aç bir oyuncu... Hemde kendi oyuncun...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Gökhan Gönül: "Evet doğru, hayırlısı neyse o olsun..."

F.Bahçe'de son yılların en verimli ve iştahlı oyuncusu Gökhan Gönül. Taraftarın taptığı isim şu sıralarda ise Avrupa'ya göz kırpıyor. Gönül, Sporx'e yaptığı açıklamada menajerinin değiştiği konusunda çıkan haberlerin doğru olduğunu söyledi, transfer sinyali verdi: "Hayırlısı neyse o olsun..."

24 Mart 2011 Perşembe - 12:30
    Sporx.com

ÖZEL HABER - Esat DERGİ
    twitter.com/esatdergi

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Gökhan Gönül ile ilgili transfer haberleri basında gündemi sık sık süslerken, A Milli Takım kampında bulunan oyuncu Sporx editörlerinden Esat Dergi'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bir süredir ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes'in kendisini Avrupa'da bazı kulüplere önermesi ile ilgili çıkan haberler futbolseverlerin aklını karıştırırken, Gönül menajerlerinden birinin artık Jorge Mendes olduğunu ilk defa söyleyip ve doğrularken, bu işi Türk menajer Ahmet Bulut ile götüreceklerini de sözlerine ekledi.

Gökhan Gönül, Mendes'in Portekizli olmasından dolayı adının daha çok İspanyol kulüpleri ile geçmesi içinse "Öyle bir şey yok, Mendes'in İngiltere'de de iyi bağlantıları var" ifadelerini kullandı.

"HAYIRLISI NEYSE O OLSUN"

Başarılı oyuncu oynanan futbola göre İspanya ya da İngiltere'ye transfer olma konusunda herhangi bir görüşü ve tercihi olmadığını söylerken, "Önce Fenerbahçe ama hayırlısı neyse o olsun.." demekle yetindi. Gökhan Gönül'ün "hayırlısı neyse o olsun" sözü Avrupa'ya transferine zaman olarak artık sıcak bakması anlamına gelirken ve bu ifade sezon sonunda sarı-lacivertli kulüpten ayrılma ihtimalini bir kat daha kuvvetlendirdi.

Fenerbahçe Kulübü daha önce Gökhan Gönül'ün transfer haberleri konusunda sessiz kalırken, kapalı kapılar ardından yönetim, "Bizden kimse oyuncu alamaz" şeklinde açıklamalarda bulunuyordu. Gökhan Gönül menajer Ali Egesel ile sözleşmesinin bitmesinden sonra bir süre önce Ahmet Bulut ile anlaşmıştı.

Gençlerbirliği Oftaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olmasından sonra çok kısa süre içinde sahada gösterdiği performans ve ruhu ile Fenerbahçe taraftarının gözbebeği olan ve büyük çıkış yapan başarılı sağ bek, bir süredir Avrupa'nın çeşitli takımları tarafından takip ediliyordu.

Gökhan Gönül'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 31 Mayıs 2014'e kadar devam ediyor.

Jorge Mendes kimdir?

Jorge Mendes 1996'dan beri bu işi yapıyor ama adı modern futbolda yeni duyulmaya başlandı. Cristiano Ronaldo, Ricardo Carvalho ve Jose Mourinho gibi birçok ismin başarısının arkasında o var ve bu isimlerin transferini yapan isim. İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca konuşuyor. 650 milyon Euro'nun üzerinde değere sahip bir futbolcusu portföyünü elinde tutuyor. 15 yıl içerisinde, gece kulübü işletmeciliğinden futbolun en güçlü ve saygın menajerlerinden biri oldu.

Ricardo Quaresma, Mendes, Deco, Ricardo Carvalho, Paulo Ferreira, Tiago Mendes, Maniche, Cristiano Ronaldo, Nani, Anderson elinde bulundurduğu isimlerden bazıları...

- © Özel haberdir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz -

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ227583SXQ
    Last edited by vego : 24.Mart.2011 at 19:45

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

15 milyon euro versinler satalım Okan'da gelecek görüyorum açıkçası.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

5 yıl yerine 3 yıl diyenler vardı, 3 yıl 3,5 M Euro (yıllık yaklaşık 1.17 M Euro) gayet mantıklı bir rakam.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İşte aradaki profosyonellik farkı

Gökhan Gönül ; '' Eğer Avrupa'ya gidecesem Fenerbahçe'den daha büyük bir klup olmalı aynı zamanda da Fenerbahçe kazanmalı ''

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gökhan para kazandırmadan gitmeyecek kulüpten.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm ile medyada adı geçen Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi site aracılığıyla açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm ile ilgili herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığını açıkladı. Medyada bu yönde yer alan haberle ilgili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Bonservisi Adanaspor'da olan futbolcu Ersan Gülüm ile kulübümüzün ilgilendiği öne sürülmekte ve söz konusu futbolcunun transferi konusunda kulübümüzün adı kullanılmaya çalışılmaktadır. Söz konusu iddiaların tamamı yalandır. Kulübümüzün kesinlikle adı geçen futbolcu ile ilgili herhangi bir transfer çalışması yoktur'' denildi.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    gökhan para kazandırmadan gitmeyecek kulüpten.
    Gökhan Gönül bu kulüpten hiç gitmeyecek ve uzuuuuun yıllar özlemini çektiğimiz kulüple özdeşleşmiş Türk futbolcu olacak. Hani Lefter, Can, Rıdvan, Oğuz, Aykut gibi her büyük kulübe lazım sembol şahsiyet... Hani Tuncay'dan beklediğimiz ama o kaçıp gidince mahrum kaldığımız yerli yıldız... (Benimki bir temenni...)

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    İşte aradaki profosyonellik farkı

Gökhan Gönül ; '' Eğer Avrupa'ya gidecesem Fenerbahçe'den daha büyük bir klup olmalı aynı zamanda da Fenerbahçe kazanmalı ''
    Ben onu Selcuk Inan icin yazmistim.

Gökhan icin Jorge Mendes cok iyi olmus.Giderse sevinirim hem onun icin hem de FB'den Tr'nin en iyi oyuncularindan biri gitmis olacak. EPL'de her takimda oynayabilir bence su anda. Tottenham haberleri vardi umarim en dogru karari verir kariyeri icin.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben onu Selcuk Inan icin yazmistim.

Gökhan icin Jorge Mendes cok iyi olmus.Giderse sevinirim hem onun icin hem de FB'den Tr'nin en iyi oyuncularindan biri gitmis olacak. EPL'de her takimda oynayabilir bence su anda. Tottenham haberleri vardi umarim en dogru karari verir kariyeri icin.
    Bende olayı zaten Gökhan'a bağlamadım

Sadece aradaki fark olduğunu belirtmek için yazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gökhan tam benim kafada... Hiç Avrupa delisi değil. Avrupa olsun da neresi olursa olsun mantığında bir oyuncu değil. F.Bahçe den küçük bir kulübe gitmem düşüncesi yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkında olduğunu ve profesyonelliğin kendisinde ne kadar mevcut olduğunu gösteriyor. F.Bahçe'de Alex ve Gökhan ağırbaşlılıklarıyla benim kare asımda mutlaka yer alıyorlar...

Mesaj Yetkileri