Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Maç oynanırken spikerlik yapmak

spıkerlıgı elbette yaparım basın toplanısında onume mıkrofon koyup acıklamalarda bıle bulunuyorum

ben takım elbise ve kravat giyip ayakta takip ediyorum maçı
    şaka bir yana gerçekten de spikerlik yapmayı çok sevdiğim için,isminin nasıl telaffuz edildiğini bilmediğim oyunncuları almıyorum

Quote Originally Posted by Siriuss View Post
    ben takım elbise ve kravat giyip ayakta takip ediyorum maçı
    şaka bir yana gerçekten de spikerlik yapmayı çok sevdiğim için,isminin nasıl telaffuz edildiğini bilmediğim oyunncuları almıyorum
    ısmını telafuz edemıorsan salla hatta artıstlık salla ben cok yaptım cokta zevklı oluyor.
    Last edited by El Barto : 14.Mart.2011 at 10:21 Reason: misal vermeye hacet yok

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bazen yapıyorum. Bazende kendimi mourinho zanlediyorum ve onun hareketlerini yapıyorum. Gece kafamı yastığa koyduğumda uyumadan önce kafamda Telegol proğramı düzenliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

oyunu önemli zamanlar diye oynarım,o anlarda kalecinin topa bakması falan olur birazdan topu alır atış kullanır falan...
    her neyse cevaba gelelim,önemli zamanlar diye oynadığımdan çoklukla spikerlik değil küfür olur özellikle maçı kazanıyor iken crash dump falan olunca şimdi gir bi daha oyna aynı taktikle çık yenil falan olmuyor yani...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri