1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: My Team 2016

Hybrid View

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Oha Messi ve Agüero şakamı bu ? resimler büyüyünce murbağa geliyor başka siteden koysaydınız keşke
    Şaka değil aguero 80,Messi 203milyon dolar.
    Resim konusunu bende uğraştım ama çözemedim forumda büyüteç olayı yok galiba?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by mikael23 View Post
    Şaka değil aguero 80,Messi 203milyon dolar.
    hocam pardon ama ben editörden takım yarattım fm 2010 da,100 m bütçem var ama aguero ya 60 m m fee ile anca alabildim sen fener ile hilesiz birine 80 öbürüne 203 203 bende bile yok hocam 70 m param var alamıyorum ki dediğim gibi editörden yaptığım takımla,sen fenerle birine 80 öbürüne 203 verdim aldım dersen kusura bakma ama güleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    hocam pardon ama ben editörden takım yarattım fm 2010 da,100 m bütçem var ama aguero ya 60 m m fee ile anca alabildim sen fener ile hilesiz birine 80 öbürüne 203 203 bende bile yok hocam 70 m param var alamıyorum ki dediğim gibi editörden yaptığım takımla,sen fenerle birine 80 öbürüne 203 verdim aldım dersen kusura bakma ama güleriz.
    Kimleri sattınız da bu kadar paranız oldu ?

bir kulüpte bu kadar bütçe olamaz..Ki , bir man. utd. takımını satsanız bu kadar paranız olurdu..Fenerbahçe'de bu kadar para edecek oyuncular yok !

Eğer gerçekten hile olmadığını düşünüp , gerçekçilikte ısrar ediyorsanız , Sattığınız oyuncuların görüntülerini yükleyin ve bizde görelim kim ne kadara satılmış..

Aksi takdirde arkadaşların "hile" yorumlarını haklı çıkarmış olacaksınız ki bunca yıldır fm oynarım , fena da değilimdir , bu kadar bütçem olmadı.. (2020 yılında dahi..)

Mesaj Yetkileri