1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: My Team 2016

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Yanlış ve Saçma Değil Bence Hepimizin Mutlaka Olmuştur Bazen İnatlaştığımız Bir Oyuncuyu Oynatmasak Bile Yeter ki Kadroda Dursun Gözümüzün Önünde Dursun Ne Pahasına Olursa Olsun Dediğimiz Anlar Mutlaka Olmuştur Biliriz Dengemizi yada Bizi Zorlayabilir Bazen Ama Onun Kadroda Durması Bize İnanılmaz Bir Haz Verir Bu da Öyle Birşey

valla benim heç olmadı sadece bir kere oldu onda da oyuncu istemedi, zaten istese de almayacaktım. benim 100 milyonum olsa 5-6 kaliteli ilerde herbiri 50 milyon edecek oyuncu alırım misal

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    valla benim heç olmadı sadece bir kere oldu onda da oyuncu istemedi, zaten istese de almayacaktım. benim 100 milyonum olsa 5-6 kaliteli ilerde herbiri 50 milyon edecek oyuncu alırım misal
    dediğiniz fm 2005 de çok kolay al Tevez, Cavenaghi,wesley sneijder,van der vaartı sat en kötü 200 milyona ama bende en iyi yetişen babacar değeri şimdi 30 küsür 15e almıştım galiba.50 milyon edeceğinide sanmıyorum leblebi gibi gol atmasına rağmen.zaten satılığa çıkartıyorsunuz o anki fiyatı neyse onu veriyorlar teklifte oynama yapamıyorsunuz benim anlamadığım olay bu fm 2011 de?

Mesaj Yetkileri