1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Bernd Schuster İstifa Etti

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hiç kurtulduk gibi bakmıyor çoğu Beşiktaşlı... Kalmasını istiyorduk hatta önümüzdeki sezon sistemin oturabileceğini düşünüyorduk ama olmadı... Sonuç olarak takımın başına Tayfur Havutçu getirildi... Aykut Kocaman konusunda da dediğim gibi, kesinlikle başarısız da olsa ısrar edilmelidir böyle kişilerde, madem şimdi getirdik takımın başına, kesinlikle harcanıp gitmemeli, başarısız olsa bile. Kaldı ki takımın pek iyi gittiği söylenemez şu an. Gerekirse önümüzdeki sene de feda edilip Tayfur Hoca ya tam güven verilmeli ama şimdiden yarım sezondan falan da bahsediliyorsa, kendisi fazla yıpratılmadan, seneye gelecek hocayla birlikte eski görevinde devam edebileceği şekilde davranılmalı... Son yıllarda çok gördük, efsanelerimizin, birer birer yönetimler tarafından, basın önünde parçalanışını...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Hiç kurtulduk gibi bakmıyor çoğu Beşiktaşlı... Kalmasını istiyorduk hatta önümüzdeki sezon sistemin oturabileceğini düşünüyorduk ama olmadı... Sonuç olarak takımın başına Tayfur Havutçu getirildi... Aykut Kocaman konusunda da dediğim gibi, kesinlikle başarısız da olsa ısrar edilmelidir böyle kişilerde, madem şimdi getirdik takımın başına, kesinlikle harcanıp gitmemeli, başarısız olsa bile. Kaldı ki takımın pek iyi gittiği söylenemez şu an. Gerekirse önümüzdeki sene de feda edilip Tayfur Hoca ya tam güven verilmeli ama şimdiden yarım sezondan falan da bahsediliyorsa, kendisi fazla yıpratılmadan, seneye gelecek hocayla birlikte eski görevinde devam edebileceği şekilde davranılmalı... Son yıllarda çok gördük, efsanelerimizin, birer birer yönetimler tarafından, basın önünde parçalanışını...
    kalmasını cidden çok istiyordum ama atletico ile anlaştığı için gittiyse yazıklar olsun hatta biraz daha da kabalaşırım ama neyse.tayfur konusunda ikinci dediğine katılıyorum yeni hocayla eski görevine devam edebilceği şeklinde davranılmalı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    kalmasını cidden çok istiyordum ama atletico ile anlaştığı için gittiyse yazıklar olsun hatta biraz daha da kabalaşırım ama neyse.tayfur konusunda ikinci dediğine katılıyorum yeni hocayla eski görevine devam edebilceği şeklinde davranılmalı.
    Herkesin aklında o soru var aslında... Eğer başka takımla anlaştı diye gidiyorsa ayıp etmiş... Ama belki yönetimle karşılıklı anlaşmışlarda basına böyle yansıtılıyorsa birşey diyemem. Ama birşey var, yabancı hocalar her zaman çıkar peşinde oldukları için hep aynı oltaya geliyoruz. Başarılı olan da zarar vererek gidiyor, başarısız olan da... Ben daha ileri gidip şunu sorayım... Eğer Schuster e teklif daha önceden geldiyse ve son haftalardaki Ernst in son dakikada oyuna alınması, basına verilen sert demeçleri bilerek yaptıysa? Yine de kimsenin günahını almaya gerek yok, ama bize birşey katamadan, çok şey kaybettirerek gittiği kesin. Takımın bir sezonu daha, belki bir daha bulamayacağımız kadar çok yıldız varken hemde, heba olup gitti.

Mesaj Yetkileri