Originally Posted by kalemci yok ben anlamadım dil bilgisi hatasını arkadaş kalemleri sadece satıyor galiba
Originally Posted by mehmetd arkadaş kalemleri sadece satıyor galiba Obarak yılın yorumu.
Originally Posted by Homer J.S Obarak yılın yorumu. eyvallah ta obarak nedir onu bilmiyorum ben? endo +1 dediğine göre sen biliyorsun sözlükte de bulamadım ben. ek: şimdi buldum internette kadir çöpdemir'in şaşırma efekti imiş.
Last edited by mehmetd : 15.Mart.2011 at 21:23 Reason: ek
Originally Posted by mehmetd arkadaş kalemleri sadece satıyor galiba yok satmıyorum ben kalem
eto'o bitmiş.
Originally Posted by kalemci yok satmıyorum ben kalem yalançı niye KALEMCİ diye nick aldın o zaman? cevabın da şu olabilir mesela: yani KALECİ olsaydı KALE mi satacaktım?
Originally Posted by mehmetd yalançı niye KALEMCİ diye nick aldın o zaman? cevabın da şu olabilir mesela: yani KALECİ olsaydı KALE mi satacaktım? birşey dememe gerek kalmamış
Originally Posted by mehmetd yalançı niye KALEMCİ diye nick aldın o zaman? cevabın da şu olabilir mesela: yani KALECİ olsaydı KALE mi satacaktım? Beni gördü siz kaçın
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by Nedvedmania Beni gördü siz kaçın Hadi kaçtım ben
Originally Posted by Nedvedmania Beni gördü siz kaçın Originally Posted by barahir Hadi kaçtım ben BÖÖÖ! Bu ne ya! Ama durun sürprizler bitmedi... (benden korkmanıza gerek yok pa 80-not needed iz )
Forum Rules