Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 1 / 15 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Tebrikler Fenerbahçe.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Herşey ortada aslında fazla yorumlanacak birşey yok. Tek umudum artık takımın son şansı belki gazla şansla falan berabere kalırız ama hiç sanmıyorum.Fener iyi oynuyor çok etkili oyuncuları var ve sürekli yanyana oynayan oyuncular.Bizde ise kim nerde oynıyacak o bile belli değil bırakın kadroyu.Fenerbahçe şu durumda favori.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kolay olmayacak ama fenerbahçemizin bu maçı alacağını düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ligin İlk Yarısındaki Maçtada Rahat Galibiyet Alıcağımızı Hatta 6-0'ı Geçebileceğimiz Düşünülüyordu . Bence Bu Maç Çok Zor Geçicek ve Galatasaray Yeni Stadında Mağlubiyet Almak İstemeyecektir . Ancak Fenerbahçe'mizinde Maçı Vermeye Hiç Niyeti Olmayacagından Eminim Zor Karşılaşma Olucak Umarım Kazanan Taraf Biz Oluruz.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sonuçta bir derbi maçı... Kolay geçmeyecek... İki taraf içinde zor bir karşılaşma olacak... Ama ben kazanacağımıza inanıyorum... Kazanamasak bile yinede üzülmem çünkü G.Saray'a kaybetmiş yada berabere kalmış oluruz...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Klasik cümle olacak ama derbi havası her zaman farklıdır. Ortaya çıkabilecek en kötü kadrolarımızdan biriyle oynuyoruz ancak her şeye rağmen bu bir derbi.

Puan veya puanlar alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Kaç senedir galatasaray iyi kadrosuyla hep favori gösterildi Ve sonucunda fenerbahçe kazandı, şuan herkes Galatasarayın formuna bakarak Fenerin kazanacağını düşünüyor, ama bu maç galatasarayın ve haginin son şansı olabilir, Galatasaray Kazanır diyorum.

Beklenildiği gibi kolay olacağını sanmıyorum. TT Arena'da kazanabilen ve çöküş içerisinde olsa da son kozlarını oynayan bir Galatasaray var. Zor olacak. umarım kazanırız. Kazanırsak şampiyonluk için bir pürüz kalmayacak.

Başarılar her iki takıma da.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Olasi bi farkli sonucta Adnan Polati o staddan cikartmazlar

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Olasi bi farkli sonucta Adnan Polati o staddan cikartmazlar
    Olası bi farklı sonuçta Hagi'nin ve futbolcularında çıkabileceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

laf söylemek bana düşmez ama onların gitmesi için fb maçını beklemek mi gerekiyo şuanki tabloya göre adnan amcaların o stada girememesi lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

enteresan bir maç. Acaba fark yesek Hagi ve yönetim gider mi diye düşünüyorum ama ilk devredeki maç aklıma geliyor. o maçtan önce de buna benzer bir hava vardı. GS çok kötüydü.Fakat deplasmanda olmamıza ragmen bariz üstün oynadık ve galibiyeti kaçıran biz olduk. Ben açıkcası bu maçın da böyle geçeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe taraftarı hiç boşa fark atarız falan diye iç geçirmesin, yoksa hevesleri kursaklarında kalabilir. Bu tür maçlarda fark olmuyor pek. Kötü durumda olan takım var gücüyle mücadele ederek işi onur ,şeref,haysiyete döküyor Benim tek istediğim zevkli bir 90 dakika ve olabildiğince az olay... kavgasız gürültüsüz, futbol dolu bir akşam geçer inşallah. Sonra da yönetim , hagi ve sarı-kırmızı formayı hak etmeyen oyuncular takımdan ayrılırsa çok mutlu oluruz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İşte geldik benim için futbolun en güzel, en tadına doyulmaz, en değerli haftasına... Bütün lig bir yana, Fenerbahçe-Galatasaray maçları bir yana...

Favori Fenerbahçe'dir. Ancak biz lider, Galatasaray 11. sırada olduğu için değil, Galatasaray'la oynadığımız için favoriyiz. Tersi bir durum olsa, yani biz 11. sırada ve Galatasaray lider olsa yine aynı rahatlığı hisseder, yine favori biziz derdim. Evet, Olimpiyat stadında oynadığımız ve 5-1 kaybettiğimiz Türkiye Kupası finalinde de favori biziz demiştim. O maçı 5-1 kaybettik, 10 gün sonra Kadıköy'de şampiyonluk maçına çıktık. 10 gün önce 5 yememize rağmen, çok daha rahat ve kazanacağımızdan emindim. (Zaten Türkiye kupası finallerini ne zaman kazanıyoruz ki? Kazanabilecek olsak, Galatasaray'ı yenip kazanırdık. O sene kazanamadıysak daha kazanamayız.)

Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının doğal favorisi Fenerbahçe'dir. Keşke şampiyonluk iddiaları devam etseydi ve o havada gitseydik deplasmana. Çok daha keyifli olurdu.

İlk yarıda takımın kötü ve gergin oynamasının en büyük nedeni yönetimin abartılı açıklamalarıdır. "Temkinli olmamız lazım, rakibi küçümsememek lazım" vesaire... Herhalde temkinli olacaksın, karşında Galatasaray var. İstersen olma. Galatasaray gibi bir markanın sözkonusu olduğu yerde küçümseme kelimesini ağzına almak dahi terbiyesizliktir. Ama bu ciddiye alma işini Fenerbahçe yönetimi gibi sürekli eyyam yaparak dile getirirsen, oyuncularına özgüven problemi yaratırsın. Fenerbahçe'nin tarih boyunca Galatasaray karşısındaki en büyük silahı her zaman rahatlığı ve özgüveni olmuştur. Rakibi ciddiye almak ve onunla yatıp kalkmak başka; özgüven başka...

Fenerbahçeli arkadaşlardan ricam: Lütfen rahat olsunlar, abartılı tevazulara gerek yok. Mehmetçik Basri'lerin, Cihat Arman'ların ruhunu incitmeyelim. Tedirgin olması gereken biz değiliz. Onlar her daim bizim en büyük rakibimiz... Onlarla oynamak, onlarla yarışmak kadar büyük bir keyif yok. Ama 100 yıllık tarih bize şunu fısıldıyor: Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında panik yapması ve tedirgin olması gereken taraf Galatasaray cephesidir.

Tarihimize layık olalım, rahat olalım, kazanacağımıza inanalım. Kaybedersek bile en büyük rakibimize kaybetmiş olacağız. Derede boğulmaktansa denizde boğulmuş olacağız. Tasaya gerek yok. Çünkü onlar bizi, biz onları hiç hesapta olmayan zamanlarda ve hesapta olmadığı şekilde yendiği içindir ki, bu rekabet bu kadar heyecan veriyor. Unutmayın: Kaybetsek bile bir sonraki Fenerbahçe-Galatasaray maçının favorisi yine biziz. Galatasaray 1. biz ise 11. sırada olsak dahi...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

biz ne zaman favori olacaz peki?

1996-2000 yılları arasında pek dediğin gibi olmadı sanki olaylar . O zamanlarda galibiyet sayıları falan birbirine yakındı. Fakat 2000 yılından sonra farkı açtı Fenerbahçe.... Bu farkı biz kapanata kadar sürecek saırım sizin bu " Biz sizi hep yeneriz" iddaanız...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kesin yeniliriz.Fark yemesek bari...Hagi yine randoma basacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Senelerini tam hatırlamıyorum ama bir kaç maçtan bahsetmek istiyorum ..

Türkiye Kupası maçı Galatasaray o seneki en kötü kadroyla Mabedimize gelecekdi hatta yabancıları bile yokdu ilk 11'de.Fenerbahçe mutlak favori 6-0'ın üstüne çıkılar muhabbetleri her yerde dönüyordu.Maç bir başladı Galatasaray da Fenerbahçe de çok da iyi top oynamamasına rağmen maçtan 0-0 lık eşitlik çıktı.

Yine bu sezonun ilk yarısı Galatasaray'ın durumu vahim Fenerbahçe yıldızları ve 55 bin seyircisi ile maçın favorisi internette reel de hatta bizim forumda bile herkes 7-8 diyor maça besteler falanlar filanlar maç bir başlıyor Galatasaray bu sezonki en iyi topunu oynayarak 1 puan alıyor ve 10 yıllık mağlubiyet serisine son veriyor.

Gelelim bu maça.Ligde hiçbir iddası olmayan Galatasaray , Şampiyonluk yolunda Trabzonspor ile çekişen Fenerbahçe.Kadro kalitesi olarak uzakdan yakından Fenerbahçe'ye bu sezon için ulaşamayacak Galatasaray , Kadro kalitesini derbi maçlarda pek de yansıtamayan bir Fenerbahçe..

Gerçekten garip bir maç olacak.İşin açıkçası şu ki ben bu maçtan çekiniyorum. ' Çekiniyorum neden ? Çünkü yeni stadlarında ambians ses gürültü olarak stadın getirmiş olduğu olan bir artı var Galatasaray takımının arkasında futbolcuları belki bu sene çok çok kötü.Elle tutulur Pino Culio Stancu dan başka oyuncuları yok ama işte adı derbi ya o zaman işler farklılaşıyor.

Umarım çekingenliğim boşa çıkar ve güzel bir oyunla 3 puanı alırız ve rekorumuzu yenileriz.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani bir pankart asmislardi Ankara'da "Siz en guzel duygularin katilisiniz" diye ayni o durumdayim. Davetiye geldi 2 tane maca cok gitmek isteyen ama belli sebeplerle gidemeyen kardeslerime verdim onlar gitsinler. Ne heves biraktilar adamda ne tat ne bisey. Biktim ben artik bu takimdan ya bedava macina bile gitmem artik. Ankette Galatasaray'a oy verdim ama fark yiyebiliriz icim el vermedi Fenerbahce'ye vermeye. Zevkli, canlarin yanmadigi dostane bir mac olur insallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın bu maçı kazanmasını istiyorum, bu sefer "kesin fark yedik, yandık, bittik" gibi totemler de yapmayacağım. Fenerbahçeli bazı arkadaşlar da havalarda uçuyorlar ama unutmayın top yuvarlaktır (: Güzel ve fair play'e dayalı bir maç olması dileğiyle.

Sezonun en zor maçlarından birisi olacak.Aynı ilk yarıda olduğu gibi düşük bir tansiyon yaratılmaya çalışılıyor.Bu durum beni korkutuyor açıkcası.Eğer Galatasaray da şampiyonluk yarışının içinde olsaydı bu maçı %100 kazanırız diyebilirdim.Umarım Aykut Hoca ve futbolcularımız rakibin bu kötü durumuna aldırmadan son 9 maçtaki futbolu sahaya yansıtmaya devam ederler.

Beraberlik bana göre kötü bir sonuç olmaz,fakat lider kalmak için kazanmamız lazım.Takımıma sonsuz güveniyorum,güzel bir galibiyet alacağız inşallah.

Galatasaray-Bursaspor-Eskişehirspor-Gaziantepspor.

Şampiyonluk yolunda şu 4 maçı kayıpsız geçersek eğer,işte o zaman harika olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bugüne kadar ne zaman Fenerbahçe kötü durumda olsa,kötüye gidiyor olsa hep imdatlarına biz yetiştik.Belki bu sefer tam tersi olur.Benim bu sezon için tek ve son beklentim bu maçın kazanılması.Bundan başka bir isteğim ve beklentim yok.Umarım kazanırız.

Bir de Lig TV bu maça özel olarak tek maç için üyelik yapıyor mu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bugüne kadar ne zaman Fenerbahçe kötü durumda olsa,kötüye gidiyor olsa hep imdatlarına biz yetiştik.Belki bu sefer tam tersi olur.Benim bu sezon için tek ve son beklentim bu maçın kazanılması.Bundan başka bir isteğim ve beklentim yok.Umarım kazanırız.

Bir de Lig TV bu maça özel olarak tek maç için üyelik yapıyor mu

yanlışım yok ise Beşiktaş-Trabzon maçını 9.99 a tek maçlık izlettirmişlerdi, ama bu maçta ne olur bilemem.

@Aygün

Olm in kahneye izle çok mu zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tek maç satın alınıyor ama ücret baya tuzlu sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icer...y_-_Fenerbahce

Galatasaray - Fenerbahçe (Galatasaray - Fenerbahçe ...

Aslantepe'de Dev buluşma... Türk Telekom Arena'da nefesler tutulacak, bütün gözler Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde olacak. Galatasaray sahasındaki ilk derbiyi kazanmak isterken, Fenerbahçe ezeli rakibini yenerek zirve yarışında yoluna kayıp yaşamadan devam etmek istiyor. Karşılaşma 18 Mart Cuma günü saat 21.00'de WebTV 'de bu derbi kaçmaz...
    Tür Futbol
    Süre 90 Dakika
    Kanal LİG TV
    Dublaj Türkçe
    Lisans PPV Cuma 21:00 GS-FB
    2
    3
    4
    5
    Fiyat 19,99 TL

not senelik 99 lira kampanya vardı sene başında ben aldım ama büyük maçlarda memnun kalmadım çok yüklenme oluyor siteye ve bazen site gidebiliyor ve bu sizi çıldırtıyor mesela trabzon fener baçında lk yarı felçti golleri görememiştim millet digiturkun kulağını çınlatmıştı

Nesil
    2006

Şu maçı kazanmamız için kağıt üstünde her şey hazır. Tahmini skorum 3-1. Fenerbahçe, Fenerbahçe olduğu sürece bu sahadan galip ayırılır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    yanlışım yok ise Beşiktaş-Trabzon maçını 9.99 a tek maçlık izlettirmişlerdi, ama bu maçta ne olur bilemem.
    Web TV miydi yoksa normal tv için mi

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    @Aygün

Olm in kahneye izle çok mu zor.
    Evde rahatça izlemek varken gidemem kahveye

Quote Originally Posted by nannar View Post
    tek maç satın alınıyor ama ücret baya tuzlu sanırım
    Olsun artık napalım senede iki kere oluyor bu

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icer...y_-_Fenerbahce

Galatasaray - Fenerbahçe (Galatasaray - Fenerbahçe ...

Aslantepe'de Dev buluşma... Türk Telekom Arena'da nefesler tutulacak, bütün gözler Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde olacak. Galatasaray sahasındaki ilk derbiyi kazanmak isterken, Fenerbahçe ezeli rakibini yenerek zirve yarışında yoluna kayıp yaşamadan devam etmek istiyor. Karşılaşma 18 Mart Cuma günü saat 21.00'de WebTV 'de bu derbi kaçmaz...
    Tür Futbol
    Süre 90 Dakika
    Kanal LİG TV
    Dublaj Türkçe
    Lisans PPV Cuma 21:00 GS-FB

Fiyat 19,99 TL
    not senelik 99 lira kampanya vardı sene başında ben aldım ama büyük maçlarda memnun kalmadım çok yüklenme oluyor siteye ve bazen site gidebiliyor ve bu sizi çıldırtıyor mesela trabzon fener baçında lk yarı felçti golleri görememiştim millet digiturkun kulağını çınlatmıştı
    Web TV dışında olmuyor mu peki normal digitürkün bağlı olduğu tv için

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Web TV miydi yoksa normal tv için mi

Evde rahatça izlemek varken gidemem kahveye

Olsun artık napalım senede iki kere oluyor bu

Web TV dışında olmuyor mu peki normal digitürkün bağlı olduğu tv için
    orasını bilemicem

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir arayıp öğrenmek lazım aslında hiç izleyesim yok maçı ama olsun teşekkür ederim yardımlarınız için

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maça gitmeyi çok istiyordum ancak İzmit'e dönüş sıkıntı yaratacak diye vazgeçtim. En kötü berabere kalırız, umarım Hagi düzgün kadro seçimi ve oyuna yerinde müdahalelerde bulunarak alacağımız puan/puanlara katkı sağlar. Baros'tan gol bekliyorum, olaysız, bariz hakem hatalarının olmadığı bir maç olması dileğiyle..

Edit: Yazacağım 11 sahaya çıkmaz ama, yine de yazayım ben gönlümden geçeni.

Aykut- Neill, Servet, G.Zan, H.Balta - Yekta, Cana, Culio - Pino, Kewell, Baros.

Defans hattı çok zayıf oldu farkındayım, Sabri oynayabilecek mi bilmiyorum, Insua da yabancı kontenjanına takıldı.
    Last edited by uAburak89 : 15.Mart.2011 at 23:31

Sayfa 1 / 15 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri