Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 2 / 15 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray için sezonun son maçı ve kalan maçlar içerisinde en önemli maçı desek yanlış olmaz. Galatasaray ZTK'da devam ediyor olsa belki bu maç Galatasaray açısından bu kadar önemli olmayabilirdi. Fakat şuan Galatasaray futbolcularının bu sezon kendilerini az da olsa affettirmelerinin tek yolu bu maçı kazanmak.

Fenerbahçe üst üste aldığı seri galibiyetlerle 2. yarının en flaş takımı oldu ve bir anda tüm camia şampiyonluk havasına girdi. Fenerbahçe genelde bu tip maçlarda sakinliğini koruyan, ne yaptığını bilen bir tarzda oynuyor. Son yıllarda gerek Galatasaray'a gerek Beşiktaş'a karşı derbilerde kurulan üstünlüğün ayrı bir özgüven getirdiği de açık.

Fenerbahçe tıpkı Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarında olduğu gibi maça baskıyla başlayarak rakibine erkenden gözdağı vermeli. Emre'nin yokluğu büyük şanssızlık. Emre'nin yokluğunda ortasahamız için benim kafamda 2 dörtlü var. İlki; Solda Caner göbekte Selçuk-Mehmet, sağda Dia. Alternatif ise; Solda Dia, göbekte Selçuk-Mehmet, sağda Özer. Bizim için bu maçta göbekte Cristian-Selçuk ikilisinin oynaması çok büyük dezavantaj olur. Ortasaha-hücum bağlantısı tamamen sıfıra iner ve bu şekilde Alex'in iyice gerilere gelmesi gerekir. Alex'in ortasahaya yaklaşması demek Niang'ın ilerde yalnız kalması demek. Kısacası Selçuk-Cristian ikilisi tüm taşları ve planı yerinden oynatabilir. Umarım Aykut hoca bu ikiliyle başlamayı düşünmüyodur.

Bana göre bu maçın sonucu Gençlerbirliği - Trabzonspor maçının da gidişatına etki edecektir. Fenerbahçe kazanması halinde Trabzonspor'da bir moral bozukluğu yaratabilir ve Gençlerbirliği maçındaki şansı azalabilir. Yok eğer Fenerbahçe kaybederse Trabzonspor'a ayrı bir moral olur ve liderlik için çok daha fazla savaşırlar ve Gençlerbirliği maçında şansları artar.

Skor tahminim: 3-1 Fenerbahçe kazanır. [Mehmet, Niang, Yobo - Culio ]
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    biz ne zaman favori olacaz peki?

1996-2000 yılları arasında pek dediğin gibi olmadı sanki olaylar . O zamanlarda galibiyet sayıları falan birbirine yakındı. Fakat 2000 yılından sonra farkı açtı Fenerbahçe.... Bu farkı biz kapanata kadar sürecek saırım sizin bu " Biz sizi hep yeneriz" iddaanız...
    Hoca sadece biz değil bir çok GS'li de diyor bunu, çok arkadaşım lig başladığında en az bi -4, -6 puandan hesaplıyorlar ligi, doğruya doğru

FB-GS derbilerini büyük oranda kazanıyoruz, yine favori biziz, yine kazanacağımızı düşünüyorum. Ama sonuç itibariyle derbi derbidir, GS GS'dir. Umarım keyifli, centilmen ve kazanacağımız bir derbi olur. Sanırım Selçuk yine oynayacak, bu adamı hiç sevmiyorum oyun tarzını beğenmiyorum, kişiliğini beğenmiyorum ama sırf GS maçları için gitmesin bu adam kalsın takımda, ne hikmettirse GS maçlarında birşeyler oluyor ve maçı kazanmamızda büyük pay sahibi oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bence Emre'nin yokluğu bir avantaj... Bugüne kadar oynadığı Galatasaray maçlarının hiçbirisinde verimli olmadı. Hep fazla bir aceleci ve telaşlı oynadı. Takımın genel ruh halinin dışında bir Emre bu maçta faydadan çok zarar verir. Selçuk Galatasaray maçlarını çok sever. Böylesi daha iyi oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Emre'nin oynamaması bana göre'de avantaj.Neden ?

Maç TT Arena'da staddan dolayı inanılmaz bir ses çıkıyor.Emre'ye büyük ihtimal ana avrat küfürler edilecekdi.Sonrasında bizim deli Emre daha da delirecek ve belki olası bir Kırmızı Kart görecekdi ve takım 10 kişi kalacakdı.

Tabi bunların hepsi olumsuz tarafı birde olumlu tarafından bakmak lazım ama.Şu aşamada Emre'nin olmaması avantaj bana göre.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çoğu derbide hep biz iyi oynarız ama Fener kazanır. Bu sefer böyle olmaz inşallah. Hagi ve Tugay herşeyi unutsun takıma ilk maçtaki gibi derbi ruhunu versin yeter.

Bu sefer kazanıcaz inşallah.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çoğu derbide hep biz iyi oynarız ama Fener kazanır. Bu sefer böyle olmaz inşallah.
    136 Fenerbahçe Galibiyeti , 113 Galatasaray galibiyeti..

Bilmiyorum bu mesajdan tartışma çıkmaz heralde ama şöyle bir durum var.Oynayan'da kazanır yahu Cihan Sürekli kaybetmez yani.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    136 Fenerbahçe Galibiyeti , 113 Galatasaray galibiyeti..

Bilmiyorum bu mesajdan tartışma çıkmaz heralde ama şöyle bir durum var.Oynayan'da kazanır yahu Cihan Sürekli kaybetmez yani.
    Mesajımı nasıl anladın bilmiyorum ama benim dediğim ve çoğu kişinin de ortak görüşü son derbilerde hep bastıran biz oluyoruz ama sonuçta kaybediyoruz. İlk aklıma gelen 0 yabancıyla sahaya çıkıp, Fenerden daha iyi oynayıp 0-0 berabere kaldığımız maç. 6-0'lık maçta bile böyle bir durum vardı.

Ama futbolun adaleti yok işte

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Mesajımı nasıl anladın bilmiyorum ama benim dediğim ve çoğu kişinin de ortak görüşü son derbilerde hep bastıran biz oluyoruz ama sonuçta kaybediyoruz. İlk aklıma gelen 0 yabancıyla sahaya çıkıp, Fenerden daha iyi oynayıp 0-0 berabere kaldığımız maç. 6-0'lık maçta bile böyle bir durum vardı.

Ama futbolun adaleti yok işte
    0-0 lık maçı bende söyledim de neyse 6 olan maçı hiç karıştırma valla o maçta şov vardı sahada (:

Neyse bu maçtada iyi top oynayan kazanır umarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

0-0 lık maçı bende söyledim de neyse 6 olan maçı hiç karıştırma valla o maçta şov vardı sahada (:

Neyse bu maçtada iyi top oynayan kazanır umarım.
    Önceki mesajları okumadım 6-0 lık maçta bizim kaçan net pozisyonlarımız vardı en başta. Onlar gol olsa bambaşka bişey olurdu. Fener 6 kere gelip 6 gol atmıştı sanırım. Ben bişey demiyorum zaten futbol bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçı izlemicem tüm ısrarlara rağmen

Doğum günümde güzel bi galibiyetle hediye almayı herkes ister ancak ben o kadar şanslı değilim..

Kesin yenilcez de, fark yemeyelim o bana en güzel hediye olur

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Maçı izlemicem tüm ısrarlara rağmen

Doğum günümde güzel bi galibiyetle hediye almayı herkes ister ancak ben o kadar şanslı değilim..

Her maçtan önce bunu söylüyosun abi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Her maçtan önce bunu söylüyosun abi
    Valla önce ben davrandım bu sefer o yüzden bizimki tutar herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu nasıl iş yahu. Galatasaraylılar da fark yiyeceğiz diyor Fenerlilerde

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu nasıl iş yahu. Galatasaraylılar da fark yiyeceğiz diyor Fenerlilerde
    Totem o Cihan totem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Totem değil arkadaşlar totem olanı üstte belirttim maçı izlemicem

Ben güvenmiyorum takımımıa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Totem o Cihan totem
    Ya bırakın bu işleri Hurafe bunlar hurafe

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Puan kaybı bekliyorum açıkçası. GS bu sezon hiç olmadığı kadar iştahlı oynayacaktır. Skor tahminim 0-0 , kısır bi maç bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

protesto yerine destek olacakmış belki 52 bin kişin gazıyla bişeyler yaparlar arenada oynadığımız 6 maçta sadece bi maçda gol yedik tek umudum taraftar

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

umarim Fenerbahce bizi sahamizda 2-3 golle yenerde bu rahatsiz doneme bir nokta koyar , Adnan Polat ve Hagi'nin son maclari olmasi temennisi ile

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir de Lig TV bu maça özel olarak tek maç için üyelik yapıyor mu
    36 TL'ye bu maç için İzle - Öde seçeneğinden yararlanabilirsin...

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    yanlışım yok ise Beşiktaş-Trabzon maçını 9.99 a tek maçlık izlettirmişlerdi, ama bu maçta ne olur bilemem.
    Lig Tv'de izle öde fiyatları 3'e ayrılıyor...

FB-GS-BJK 3 İstanbul takımının kendi aralarındaki maçlar 36 TL'den, FB-GS-BJK takımlarının diğer takımlarla oynadıkları maçlar 18 TL'den, FB-GS-BJK takımları dışındaki diğer takımların aralarında oynadıkları maçlar 9 TL'den fiyatlandırılmakta. Bu maçta ilk seçenekteki maç oluyor. Sizin dediğiniz ise ikinci seçenek (BJK-TS) maçı... bilgi amaçlı yazayım dedim...

Eğer şampiyonluk gidecekse bu sene son maç yerine bu maçta gitsin... Üzüntüm 2 kat daha hafif olacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yapılacak Kareografiyi çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    36 TL'ye bu maç için İzle - Öde seçeneğinden yararlanabilirsin...

Eğer şampiyonluk gidecekse bu sene son maç yerine bu maçta gitsin... Üzüntüm 2 kat daha hafif olacaktır...
    36 mı ? Maça gitsem daha karlı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

36 mı ? Maça gitsem daha karlı
    O da çok pahalı... Bize gel en karlısı

Lig Teve'nin politikası bu,

kaz bul yol

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Valla rahat gibi görünüyoruz ama kritik maç,ligin ilk maçındada +7 olur diyorduk çok geyik vardı ama 0-0 bitti,hiç belli olmaz gs ölü toprağını atıp bize patlama yapabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Derbi Aydınus'un

Cuma günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına Fırat Aydınus verildi.

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftada yapılacak maçları yönetecek hakemler açıklandı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus oldu. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Alex Taşçıoğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Aytekin Durmaz.
    AYDINUS'UN DERBİ KARNESİ
    Süper Lig'de 2003-2004 sezonundan bu yana görev yapan tecrübeli hakem, toplam 137 maçta düdük çaldı. Fırat Aydınus, bugüne kadar 13 derbi maçta görevlendirildi. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini 5 kez yöneten Aydınus, Galatasaray-Beşiktaş ve Galatasaray-Fenerbahçe müsabakalarında ise 4'er kez düdük çaldı.
    Aydınus'un yönettiği Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde, sarı-lacivertliler rakip kaleye 7 gol kaydederken, sarı-kırmızılı ekip ağları 6 kez havalandırdı.
    2007-2008 sezonundan bu yana Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde Fırat Aydınus'un yönettiği 4 karşılaşmada, iki taraf da birer galibiyet alırken, 2 kez beraberlik elde edildi. Bu maçlarda Fenerbahçe Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederken, sarı-kırmızılılar rakibini 1-0 yenmeyi başardı. 2007-2008 sezonundaki Türkiye Kupası çeyrek finali ve 2008-2009 sezonundaki lig maçında ise 0-0 beraberlikler elde edildi.
    Bu sezon ilk kez bir derbi maçta sahada olacak tecrübeli hakem Fırat Aydınus, bu sezon görev aldığı maçlarda 70 sarı, 4 kırmızı kart çıkarırken, 2 kez de penaltı noktasını gösterdi.
    Süper Lig'de 26. haftada görev yapacak hakemler ise şunlar:
    18 Mart Cuma
    21.00 Galatasaray-Fenerbahçe: Fırat Aydınus
    19 Mart Cumartesi
    14.00 Kasımpaşa-Manisaspor: Mustafa Kamil Abitoğlu
    15.00 Gaziantepspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Bünyamin Gezer
    16.00 Konyaspor-Medical Park Antalyaspor: Abdullah Yılmaz
    19.00 Beşiktaş-Kayserispor: Halis Özkahya
    20 Mart Pazar
    14.00 Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor: Serkan Çınar
    19.00 Bucaspor-Sivasspor: Kuddusi Müftüoğlu
    19.00 Gençlerbirliği-Trabzonspor: Bülent Yıldırım
    21 Mart Pazartesi
    20.00 Bursaspor-Ankaragücü: Süleyman Abay

NtvSpor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Stad sarı - kırmızı olacak. 4 kareografi bekleniyor.

http://spor.mynet.com/haber/gsarayda...hazirlik/33409

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Emre'nin oynamaması bana göre'de avantaj.Neden ?

Maç TT Arena'da staddan dolayı inanılmaz bir ses çıkıyor.Emre'ye büyük ihtimal ana avrat küfürler edilecekdi.Sonrasında bizim deli Emre daha da delirecek ve belki olası bir Kırmızı Kart görecekdi ve takım 10 kişi kalacakdı.

Tabi bunların hepsi olumsuz tarafı birde olumlu tarafından bakmak lazım ama.Şu aşamada Emre'nin olmaması avantaj bana göre.
    İlk gittiği zaman yediremedik Emre'nin Fenerbahçe'de oynamasını.Yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu söyledi ve artık bizde onu normal bir Fenerbahçe oyuncusu olarak bakıyoruz.O küfür yediği i maçlarda kırmızı kart görmediyse,bu maçta göreceğini sanmıyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Adnan Polat, Hagi filan benim için önemli değil. Zaten ömürleri kısıtlı. İstediğim, en kötü anımızda bile herkese meydan okuyabileceğimizi göstermek. O yüzden alalım bu maçı.

Nesil
    2006

İzle-öde seçeneğine para vermeyin.

Lig TV'i internetten geçen gün satın aldım. 80 Tl karşılığında Beko Basketbol Ligi, TSL ve Preimer Lig. 36 TL ile büyük bir şekilde kara geçirmeyin.

Sayfa 2 / 15 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri