Spurs Moralleri Lady GaGa ile Düzeltti

San Antonio Spurs, NBA'in en yüksek galibiyet yüzdesine olan takımı olabilir ama son Miami deplasmanında 30 sayılık fark yemeleri bir anda morallerini bozdu. Bu nedenle takım San Antonio'ya döndüğünde başta Manu Ginobili ve Tony Parker olmak üzere kadronun neredeyse yarısı soluğu maçların oynandığı AT&T Center'da aldı.

Hayır, Kobe Bryant gibi ekstra antrenman yapıp şut atmaya gelmemişlerdi. Spurs oyuncuları Lady GaGa'nın konserine gelmiş ve morallerini düzeltip iki gün önceki hezimeti unutmaya gelmişti. Tony Parker konser sonrası, “İlaç gibi geldi. Muhteşemdi. O gerçekten mükemmel bir sanatçı ve şovu da çok başarılı. Bence çok iyiydi ve çok beğendim” dedi. Ginobili de twitter da çok güzel bir gece geçirdiklerini yazdı.

Bu arada Tim Duncan ve Anotnio McDyess gibi yaşı ‘biraz’ ilerlemiş oyuncuların konsere gidip gitmediğini merak eden Spurs taraftarlarına cevap McDyess'dan geldi. Tecrübeli oyuncu, “Bu biraz gençler için. Bizim genç oyuncular herhalde kaçırmadı, ama biz yaşlılar için çok önemli değildi. Ben hanımefendinin bir şarkısını bile bilmiyorum” dedi.

Basketbolseverler