Gooooooooooooooooooooooooooooooool
Gooooooooooooooooooooooooooooooool
Kazım attı 1-0 ...
Santos resmen yedirdi golü.
Fenerin İlk 11 Değeri Gs'ye Fark Atmış
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Galatasarayda ayhanın yokluğu ciddi biçimde hissediliyor.
Selçuk ve Servet kart gördü. İkiside tehlikeli adamlar. Şimdi Servet daha dikkatli olmak zorunda.
Gökhan zan da Sarı kart gördü
Çok tehlikeli bir yerden frikik. Gökhan'da sarı gördü.
Golden sonraki oyunumuz kötü, Kazım 2-0'a getirebilse skoru çok iyi olacaktı.
Rekor kırılmış galiba, resmi twitter sayfasında yazılana göre söylüyorum. Detaylar maçtan sonraymış.
131.76 desibel.
Last edited by uAburak89 : 18.Mart.2011 at 22:57
Yiyosa ASY'de kırcaktınızArena'da kolay tabii
![]()
Kazım Kazım Kazım diyorum başka bir şey demiyorum....Aykut hocadan aldı intikamınısarısını da yedi...
![]()
ilk maçtan gerçek gsli mi oldu kazım şimdi:P
Berbat bir takım var sahada... Eğer Aykut hoca soyunma odasında birşey yapmazsa şimdiden G.Saray'ı tebrik ediyorum...
^Sacma sapan 2 tane sari kart gösterdi hakem stoperlerimize.
Özer, Selçuk ve Cristian sayesinde top kaybetme ve pas hatası rekoruna gidiyoruz.
Santos'un bu hatası -eğer maçı kaybedersek- çok konuşulacaktır. Başta ben tarafından...
Hakem hariç beklenenin tam aksine bir maç olmakta..
Hakem ise tam beklediğimiz gibi..
Bu kadar saçma sapan bir ortasaha göbeğiyle bu kadar saçma sapan bir oyun ortaya çıkıyor. Selçuk - Cristian ikilisinin olduğu ortasaha ancak böyle top şişirir. Bunu maçtan önce görmek için dahi olmaya gerek yoktu. Maalesef Aykut hoca yeterince cesur olamadı ve ilk yarıyı geride tamamlamamızda %100 suçlu iki kişi vardır; biri Aykut Kocaman, diğeri de Santos.
Futbolda yenmek de var yenilmek de var. Ama böyle bir oyunla yenilginin affedilir tarafı olmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok kötü maç oluyor be, ruhum karardı, bari bir taraf iyi oynasa da maç izlesek. Nerede o eski maçlar.
Sahada olan şu pas yapmayı beceremeyen Fenerbahçe, gol attıktan sonra skora yatan Galatasaray daha ne olsun. Bu maç 3D değil 5D olsa zevk vermez.
Özellikle Gökhan Zan'ın gördüğü sarı kart kabul edilir gibi değildi. Eğer o frikik gol olsaydı neler olurdu acaba ?
Santos ne olursa olsun laubali bir oyuncu. O tür oyuncuları disiplinli oynatamazsan bu tür pozisyonlarda gol yedirip takımı yakarlar. O nedenle ya tam disipline sokacaksın yada kovacaksın ki Santos sezon sonu kesinlikle satılmalıdır. Aslında bu zamana kadar yaptığı olaylardan sonra kalması çok büyük hataydı ama sezon sonu satılmalıdır... Ha atar 2 gol kurtarır takımı tamam alkışlarız ama maç giderse tamamen sıfırı tüketecek benim gözümde...
Aykut Hoca Selçuk adlı şahsı çıkarıp yerine Gökay ı almalı... Yemişim 3D sini 10 D sini... haftalarca konuştular oynadıkları oyuna bak...
Evet gökhanın kartı gereksizdi ama servet yumruk atmadı mı topuza? o sarı kart gereksiz miydi?
Alex'in frikikinde kalbim " küt küt küt küt " attı..Addolorato'nun dediği gibi gol olsaydı ne olacaktı ?
Taraftarımızı da çok beğendim , Kazım'ı da , Baroş'u da , Zapata'yı da ..
Rekor kirilmis diyolla ama koca sezon gitti yemisim desibel rekorunu
Maçtaki arkadaşlarım akustiğin, atmosferin inanılmaz olduğunu söylüyorlar. Tvde bile özellikle ıslıklar çok etkili, oradakilerin başı ağrımış..
Santos sadece topu kaybetseydi bunu laubaliliğine bağlayabilirdik. Ama topu kaybettikten sonra Kazım'ı takip etmediği gibi onun Volkan'dan dönen topu antreman rahatlığında gole çevirmesini izledi. Bütün bunlar rahatlıkla açıklanamaz. Takımın altını oymak böyle birşeydir.
Selçuk ilk yarı top geçer adam geçmez stratejisiyle oynadı, doğru düzgün pasta yapamadı, Selçuğun hiç bir artısı yok şu anda, hücuma katkısı olur bu maçta diye düşünüyordum ama bi numarası yok hala. Dia'nın yada Stoch'un Baroni'nin yerine girmesi ve Özer'in ortaya geçmesi gerekir ki zaten ortaya yakın oynuyor, en azından kanat boş kalmaz. Emre'nin yokluğu gerçekten hissediliyor. Yabancı kontenjanına takılmasak Selçuk'un da çıkması gerekir. Kafamda ki orta saha aslında Stoch, Özer, Mehmet, Dia idi ama kontenjan izin vermiyor. Yada Semih oyuna sürülüp Niang sol kanada geçebilir. Birşeyler yapılması lazım, Özer kanat gibi oynamıyor ve o sol taraf çok aksıyor.
131,76 ile rekor kırıldı.Hayırlı uğurlu olsun![]()