Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 8 / 15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

1. Default

Tühhh Gene mi Yenildi Galatasaray Diyorum Takıma Düşünde Seneye Bir Büyük Takım İzleyelim TRT'de Herkeste LigTV Yok

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada Baros Direk kırmızı görmüş olayı görmedim ama hakeme küfür etmiş olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç biter, Fırat Aydınusla kartlı dakikalar bitmez. Helal olsun sana Fırat, çok büyük hakemsin..

Sheriff Misafir

Stoch'un girmesiyle en azından bir kanattan top taşımaya başladık. Maçın kırılma anı bana göre Niang'ın sakatlanıp Stoch'un oyuna girmesiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Kesin yeniliriz.Fark yemesek bari...Hagi yine randoma basacaktır...
    Quote Originally Posted by barahir View Post
    Maçı izlemicem tüm ısrarlara rağmen

Doğum günümde güzel bi galibiyetle hediye almayı herkes ister ancak ben o kadar şanslı değilim..

Kesin yenilcez de, fark yemeyelim o bana en güzel hediye olur
    bu iş tecrübe ister

6. Default

galatasaray yensede yenilsede oyunda haginin katkısı yoktu bence sonuçta derbi bu hangi galatasaraylı çıksa savaşır oynar maç çekişmeli geçerdi.son dakikalara yaklaşırken fenerin kazanması galatasaraylıları iyice üzmüştür.Tebrikler fenerbahçe. Bi arkadaşım 15inde aldığı 850 milyonluk maaşının 800 lirasını fenere basmıştı şimdi aradı ağlıyor adam diyo 3.5 attım resmen çık eglenmeye gıdıyoz ))

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Futbolcular elinden geleni yaptı..Hagi ikram etti..Şunuda söylemek istiyorum Bu sezon futbol şansımızda yok..Maçın hakkı beraberlikti..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hakan Balta futbolcuysa ben adam değilim.Baros küfretmiş hakeme kırmızı görmüş.İyi de yapmış.İlk kez böyle iyi oynadık onda da kaybettik.Saçma sapan goller kaçırdık.Rahat 3-4 tane atardık.Fenerbahçe ikinci yarıdaki kadroyla başlasa dağıtırdı bizi.Bizim Baltayla Zapatayı ben düğünümde oynatmam.Baros yok,Culio yok,stad kapanacak,Hagi gidecek...Bundan sonra zor maç kazanırız kalan haftalarda.Zaten kazanamıyorduk bu sefer hiç kazanamayız.Kazım da olmasa halimiz harap.Allah hepsini bildiği gibi yapsın ne diyim.

Nesil
    2006

Sinir sistemi bozuldu, göz yaşları ile kazandık şu maçı. Oh be şükürler olsun...

10da 10 yaptık başka bir yorum yazmam. Herkese iyi akşamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi'nin degisikliklerine de, Firat Aydinus'un yonetimine de deginirdim ama sıkıldım bu muhabbetten. Tek sorum var Fenerbahceli kardeslerime cok basit bi soru evet ya da hayir derlerse sevinirim. Bu galibiyeti gercekten hakettiginizi dusunuyor musunuz macin geneline ve her turlu detayina baktiginizda.
    Last edited by Revolution : 19.Mart.2011 at 00:20

11. Default

Galatasaray taraftarı şimdiye kadar verseydi bu desteği takıma, çok dha fazla puan toplardı bu takım ama geçti tabi artık iş işten...gelecek hafta yine başlanır oyuncular ıslıklanmaya, istifa tezahüratları çınlamaya...
    Galatasaray'da Hagi'nin en büyük yanlışı Stancu'yu kenara alıp Kewell'ı oyuna sokmasıdır bence. Gökhan Zan zaten natural disaster. Ayrıca Fenerbhçe'nin ilk golü Neill'ın hediyesi oldu biraz, hem duran topa sebebiye verdi, ardından adamını kaçırdı, topa müdahale etmedi-edemedi ve Semih golü attı. Yani hem asist-hem gol yarısı Neill'ın
    Fenerbahçe'liler yatsın kalksın Alex'e dua etsin. Şu takımdan Alex'i çıkarın geriye çok az şey kalır. Takımı tek başına taşıyor. Bu zamanların kıymetini bilin arkadaşlar çünkü bir legend izleme şansı tanınmış bizlere. Hemde Türkiye'de.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hagi'nin degisikliklerine de, Firat Aydinus'un yonetimine de deginirdim ama sıkıldım bu muhabbetten. Tek sorum var Fenerbahceli kardeslerime cok basit bi soru evet ya da hayir derlerse sevinirim. Bu galibiyeti gercekten hakettiginizi dusinuyor musunuz macin geneline ve her turlu detayina baktiginizda.
    Evet .......

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Sinir sistemi bozuldu, göz yaşları ile kazandık şu maçı. Oh be şükürler olsun...

10da 10 yaptık başka bir yorum yazmam. Herkese iyi akşamlar.
    biraz abartı olmamış mı yahu
    Kazım'ın gol atması beni sevindirdi bu maç için.
    Ayhan'ı oynatmadan bitirmeyen Hagi'ye selam ederim. I love you Hagi ama #10 Hagi olarak. İstifa ettiğin gün tekrar I love you hagi t-shirtlerimi giyip sokaklara çıkacağım.
    Bu mağlubiyete üzülüp yoluma devam ederken bu gece NBA'de uygun bir maç var mı diye araştırmaya gidiyorum. Bakın ne çabuk atlattım yenilginin hüznünü. Takım alıştırıyor tabii bir yerde.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alex yine tek başına maç kazandı. nasıl bir futbolcusun sen alex?...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Abdürrahim Albayrak çok sinirli Hagiye sallıyor..

Futbolcular ne yapsın..Saha kenarında bir hoca var sürekli çomak sokuyor..

Nesil
    2006

Ataköy'de desibel rekoru kırdık 5. kısım Alex'in golü ile inledi adeta.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe... Bana göre maçı Galatasaray haketmiş olsa da Alex faktörüyle kazanmayı bildiler. Şampiyonluk yolunda,Galatasaray gibi en büyük rakiplerini deplasmanda yenmeleri onlar için önemli bir motivasyon sağlayacaktır ilerleyen haftalarda.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birazdan Hagi istifasını açıkLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Hagi bu gün kendi gençliğini izledi sahada, aklına gelmiştir futbolculuk yılları... Keşke hep efsane olarak kalsaydın şimdi iki defa teknik adam olup elde var sıfır ile evine dönüyorsun.

Hagi oyuncu değişikliği uzmanı bir dahi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İ.B.B-Ankaragücü ve son olarak bu maçta eklendi...Son 4 maçımızda 3 maçımızı öndeyken kaybettik...Daha fazla söze gerek yok...İddaa da Fenerbahçe dedik keşke iy 1 ms 2 deseydim oran iyiydi baya...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bence Hagi ile devam edilmeli, bundan sonra teknik direktör değiştirmek çok tehlikeli, en azından 2 hafta daha devam etmeli

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dünya'nın en iyi taraftarı olduğumuzu kanıtladık. Bu arada Fırat Aydınus ' u tebrik ediyorum (!)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi her maç 3 oyuncu değiştirmek zorunda olduğunu sanıyor.

Telegol'de Serhat Ulueren yönetime sallayacak bir taraftar avına gönderdi adamını. Bravo Serhat bu sene Galatasaray üzerinden baya para kazandınız.

Nesil
    2006

Kewell ve Arda'yı oyuna alarak Hagi ne yapmak istedi hala çözemedim, bu iki oyuncu değişikliği bitirdi.

27. Default

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Dünya'nın en iyi taraftarı olduğumuzu kanıtladık. Bu arada Fırat Aydınus ' u tebrik ediyorum (!)
    dünyanın mı tek maçtamı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kötü Oynasakta Kazandık . Çok Süper Oldu 10 ' da 10 Felan Neysede Sahaya Rakı Şişesi Atmak Nasıl Bi Zihniyettir ? Volkan'ın Yanından Geçti Kafasına Gelse Ölüme Kadar Yolu Var ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    dünyanın mı tek maçtamı
    En yüksek ses rekoru bizde daha iyisi çıkmadı bunu söylüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    biraz da staddan kaynaklanıyor. yoksa ne taraftarlar var.

ama aslında haklısın, bu kadar kötü giden bir takıma hala destek sürüyor, bu konuda iyisiniz.

Sayfa 8 / 15 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri