Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
1 ile 30 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Alex arkadaş Alex.Bu adam Türkiye'de olduğu sürece yenemeyiz Fenerbahçe'yi.Zaten 2 tane boş boş kafa topu verirsen böyle maçı kaybedersin.Pino yerine Kewell'ı alırsan kaybedersin.Stancu'yu kanatta kullanırsan kaybedersin.Ne diyim.Hagi Tr sınırlarına bir daha teknik adam olarak girmemeli.
    Yapma gözünü seveyim. Alex Türkiye'deyken 5-1 de yendik biz Fenerbahçe'yi. Böyle saçma sapan oyuncu değiştirip kendi takımına çomak sokarsan. Stopere de Hakan Balta gibi bomba koyarsan. 11 tane Mustafa Sarp'a karşı da oynasan böyle saçma sapan 2 golle maçı kaybedersin. Pino gibi bir adam varken aylardır sahada hiçbirşey yapmayan Kewell'ı alıyorsun oyuna. Takmışsın sol kanatta Stancu'yu oynatıyorsun. Maçı sahada oynayan Galatasaraylı oyuncular haketmiş olabilir ama Hagi haketmedi. Yüzü varsa eğer istifa eder bu saatten sonra kalmaz bu takımın başında.

Bu arada kusurda bakmayın ama dünyanın en iyi taraftarı filan da değiliz. Desibel rekoru büyük başarıdır helal olsun bize ama eğer Guinnes temsilcileri 132 desibellik maçta İnönü'de olsalardı 30.000 Beşiktaşlı'nın yaptığını 50.000 Galatasaraylı yapamadı dalgaları dolaşıyordu heryerde.

Öyle veya böyle TT Arena'da ilk mağlubiyetimizi Fenerbahçe'ye aldık sabahtan akşama kadar dalga da geçebilirler haklarıdır. Diyecek söz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yapma gözünü seveyim. Alex Türkiye'deyken 5-1 de yendik biz Fenerbahçe'yi. Böyle saçma sapan oyuncu değiştirip kendi takımına çomak sokarsan. Stopere de Hakan Balta gibi bomba koyarsan. 11 tane Mustafa Sarp'a karşı da oynasan böyle saçma sapan 2 golle maçı kaybedersin. Pino gibi bir adam varken aylardır sahada hiçbirşey yapmayan Kewell'ı alıyorsun oyuna. Takmışsın sol kanatta Stancu'yu oynatıyorsun. Maçı sahada oynayan Galatasaraylı oyuncular haketmiş olabilir ama Hagi haketmedi. Yüzü varsa eğer istifa eder bu saatten sonra kalmaz bu takımın başında.

Bu arada kusurda bakmayın ama dünyanın en iyi taraftarı filan da değiliz. Desibel rekoru büyük başarıdır helal olsun bize ama eğer Guinnes temsilcileri 132 desibellik maçta İnönü'de olsalardı 30.000 Beşiktaşlı'nın yaptığını 50.000 Galatasaraylı yapamadı dalgaları dolaşıyordu heryerde.
    Hakan Balta stoper olarak oynamadı. Pino - Kewell seçimi tartışılabilir ancak Kewell'ın ismine güvendi bence Hagi. Onu suclayamazsın. Kewell koşmadığı için suclanabilir. Stancu sol açıkta inside forward gibi oynadı. Orda oynamasının sebebi de hızlı ve teknik bir forvet olması. Baros'la çift forvet oynatırsa onu sol açığa başka birisi gerekecek ve orta sahadan bir isim oraya çekilecek, takımın sahadaki etkinliği azalacak. Bunu düşünmek lazım..

Hagi'ye yüklenenleri gerçekten anlamıyorum. Fenerbahçe'nin pas kanallarını kapatan, koşan, basan bir Galatasaray çoğu pozisyonda kitledi Fenerbahçe'yi. Maçın %65'lik bölümünde oyuna hakim olan taraftı. 75.dk dan sonra basmamaya koşmamaya başladılar ve ilk gol Galatasaray yavaş yavaş geriye çekilmeye başladığında oluşan bir faul ile geldi. Sonrasında tamamen markajı unutan Fenerbahçe'yi seyreden bir Galatasaray vardı. Burda Hagi'nin yapabileceği hiç bişey yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hakan Balta stoper olarak oynamadı. Pino - Kewell seçimi tartışılabilir ancak Kewell'ın ismine güvendi bence Hagi. Onu suclayamazsın. Kewell koşmadığı için suclanabilir. Stancu sol açıkta inside forward gibi oynadı. Orda oynamasının sebebi de hızlı ve teknik bir forvet olması. Baros'la çift forvet oynatırsa onu sol açığa başka birisi gerekecek ve orta sahadan bir isim oraya çekilecek, takımın sahadaki etkinliği azalacak. Bunu düşünmek lazım..

Hagi'ye yüklenenleri gerçekten anlamıyorum.
    Hagi'yi savunanları ben anlamıyorum. Zapata iyi kaleci ama onun yerine Aykut oynasa tek eksiği topu oyuna o kadar iyi sokmaması. Ama pozisyon alması ve sıçramaları daha iyi Zapata'dan. Biz Hagi ismine güvendik de halimiz ortada. Hagi, Kewell'ın ismine güvense ne olur? Pino ilk yarıdaki maçta Fenerbahçe'yi sahadan silen oyuncu değil mi? Geçen hafta Ankaragücü maçında muhteşem bir gol atıp çok iyi top oynayan adam değil mi? Bunun için onu suçlayabilirim. Ortada bir suçlu varsa onu suçunu söylemek benim hakkımdır. Sırf Hagi bu ülkeye ve Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diye onu kayıramam. Hagi'nin gönlümde yeri farklıdır ama futbolcu olarak. Stancu hızlı ama topla hızlı değil. Bu konuda Pino'nun tırnağı olamaz. Stancu sol kanatta Inside Forward değil forvette Advanced Forward oynar. Bir de Hagi bu adamı Romanya'dan tanıyordu. Hakan Balta stoper değil ama 2 golde de katkısı çok büyük. Yediğin gollerde hatalı olman için stoper olman gerekmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hagi'yi savunanları ben anlamıyorum. Zapata iyi kaleci ama onun yerine Aykut oynasa tek eksiği topu oyuna o kadar iyi sokmaması. Ama pozisyon alması ve sıçramaları daha iyi Zapata'dan. Biz Hagi ismine güvendik de halimiz ortada. Hagi, Kewell'ın ismine güvense ne olur? Pino ilk yarıdaki maçta Fenerbahçe'yi sahadan silen oyuncu değil mi? Geçen hafta Ankaragücü maçında muhteşem bir gol atıp çok iyi top oynayan adam değil mi? Bunun için onu suçlayabilirim. Ortada bir suçlu varsa onu suçunu söylemek benim hakkımdır. Sırf Hagi bu ülkeye ve Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diye onu kayıramam. Hagi'nin gönlümde yeri farklıdır ama futbolcu olarak. Stancu hızlı ama topla hızlı değil. Bu konuda Pino'nun tırnağı olamaz. Stancu sol kanatta Inside Forward değil forvette Advanced Forward oynar. Bir de Hagi bu adamı Romanya'dan tanıyordu. Hakan Balta stoper değil ama 2 golde de katkısı çok büyük. Yediğin gollerde hatalı olman için stoper olman gerekmiyor.
    İnan Hagi'yi şu maça kadar en ağır eleştirenlerden biri de bendim yakın çevremdekiler bilir. 'Oyuncuyken iyiydin de senden teknik direktör olmaz Hagi bırak teknik direktörlüğü' diyen bendim. Ancak bugün Hagi'yi gerçekten iyi buldum ben. Zapata seçimini kadrolar acıklandığında eleştirsemde maç sırasında doğru bir seçim oldugunu gördüm. Pino - Kewell konusu gerçekten de tartışılabilir ama bu Hagi'yi yüzde yüz suçlu yapmaz. Kewell neden koşmadı ki ? Kewell'da 45 dk yı rahat rahat çıkartacak bir dayanıklılığı olan futbolcu. Ancak kılını bile kıpırdatmadı 2 hücum hariç. Frikikten yenen golde savunmanın tamamı hatalı. Adamları değil de topu takip ettikler için sanırım 2-3 Fenerbahçe'li oyuncu boş kalmıştı. Alex'in muhteşem ortasını da yadırgamamak gerek. 2.golde de hızlı bir hücum oldu. İlk golün yarattığ demoralizasyonunda etkisiyle Fenerbahçe'li oyuncular oynadı, Galatasaray'lılar seyretti. 3 kişinin arasından yükselip inanılmaz bir gol atan Alex'i tebrik etmek lazım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Benim bildigim 132 Desilbel ile Rekor Beşiktaş'ta degilmi
    O değer resmi olmadığı için geçerli sayılmıyor. Evvelki postumda söylediğim gibi eğer Guinnes temsilcileri o maçta olsalardı şu an 50bin Galatasaraylı 30bin Beşiktaşlı'nın yaptığını yapamıyor lafları dolaşıyordu.

Mesaj Yetkileri