Futbolda bazı şeyler çok karmaşık değildir. Maçtan önce birçok kişinin söylediği gibi Cristian + Selçuk'tan oluşan bir göbek iş yapmaz. Ortasaha - hücum bağlantısında sıkıntı olur dedik, aynen öyle oldu. İlk yarı Fenerbahçe berbat bir futbol sergiledi. Özellikle ilk yarım saat çok çok kötüydük. Aykut Kocaman yanlış bir kadro çıkararak öncelikle ligin 2. devresindeki başarılı takımın mantalitesini reddetti. 2. devredeki birçok maçta hep biz baskıyla başlamıştık. Bu kadro sahadaki oyunculara da olumsuz yansıdı ve onlarda psikolojik olarak ürkek davrandılar. Nitekim üst üste 2 pas yapamayan Fenerbahçe, Santos'un kaptırdığı topla geriye düştü.

İkinci yarıda Selçuk'un çıkması Semih'in girmesi ve Topuz'un ortaya geçmesiyle Fenerbahçe toparlandı. Pas yapmaya başladık, rakip kaleye gitmeye başladık ama bir türlü istediğimiz pozisyonlara giremedik. Neyse ki Alex'in kullandığı serbest vuruşta Semih'in golü bize ilaç gibi geldi. Bu dakikadan sonra Galatasaray oyundan düştü Fenerbahçe 3 puan için yüklenmeye başladı. Özer'in bomboş kaleye sokamadığı top oyunun kırılma anı olabilirdi. Çok şükür şimdi o pozisyonu nasıl değerlendiremezsin Özer diye kızmıyoruz, galibiyet sevinci yaşıyoruz. Alex'i öveyim diyorum ama artık nasıl öveceğimi bilemiyorum. Yine gemisini kurtardı. 19. golünü attı. Alex Le Sonsuza..

Bu maç Emre'nin Fenerbahçe için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu tekrar hepimize gösterdi. Emre'nin olmadığı maçta bu zor deplasmandan 3 puanla ayrılmak çok güzel. Emre'nin kendisine çok iyi bakması lazım ve acilen iyileşerek formasını giymeli.

Maçta hakemlik pek birşey yoktu. Hatta ben burda hakemle ilgili yorumları görünce şaşırdım. Galatasaray'ın ofsayt gerekçesiyle verilmeyen 2 pozisyonu da net ofsayt. Fenerbahçe'nin gollerinde önce herhangi bir hakem hatası yok. Verilmeyen penaltı vs. yok.

10/10 muhteşem bir seri. Önemli bir virajı hasarsız atlattık. Şimdi Trabzonspor'un Gençlerbirliği maçını daha rahat izleyeceğiz. Malzemecesinden doktoruna kadar bu seride emeği geçen herkese teşekkürler. Hatalardan ders alarak yolumuza devam etmeliyiz.