Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
Hakan Balta stoper olarak oynamadı. Pino - Kewell seçimi tartışılabilir ancak Kewell'ın ismine güvendi bence Hagi. Onu suclayamazsın. Kewell koşmadığı için suclanabilir. Stancu sol açıkta inside forward gibi oynadı. Orda oynamasının sebebi de hızlı ve teknik bir forvet olması. Baros'la çift forvet oynatırsa onu sol açığa başka birisi gerekecek ve orta sahadan bir isim oraya çekilecek, takımın sahadaki etkinliği azalacak. Bunu düşünmek lazım..

Hagi'ye yüklenenleri gerçekten anlamıyorum.
Hagi'yi savunanları ben anlamıyorum. Zapata iyi kaleci ama onun yerine Aykut oynasa tek eksiği topu oyuna o kadar iyi sokmaması. Ama pozisyon alması ve sıçramaları daha iyi Zapata'dan. Biz Hagi ismine güvendik de halimiz ortada. Hagi, Kewell'ın ismine güvense ne olur? Pino ilk yarıdaki maçta Fenerbahçe'yi sahadan silen oyuncu değil mi? Geçen hafta Ankaragücü maçında muhteşem bir gol atıp çok iyi top oynayan adam değil mi? Bunun için onu suçlayabilirim. Ortada bir suçlu varsa onu suçunu söylemek benim hakkımdır. Sırf Hagi bu ülkeye ve Galatasaray'a gelmiş geçmiş en iyi futbolcu diye onu kayıramam. Hagi'nin gönlümde yeri farklıdır ama futbolcu olarak. Stancu hızlı ama topla hızlı değil. Bu konuda Pino'nun tırnağı olamaz. Stancu sol kanatta Inside Forward değil forvette Advanced Forward oynar. Bir de Hagi bu adamı Romanya'dan tanıyordu. Hakan Balta stoper değil ama 2 golde de katkısı çok büyük. Yediğin gollerde hatalı olman için stoper olman gerekmiyor.