Sezon başını hatırladım, Selçuk-Cristian yan yana oynadığında orta sahanın ne kadar etkisiz olduğunu görmüştük. Emre'nin yokluğu etkileyecek diye boşuna söylemiyordu herkes. Selçuk'un hafif sakatlığının olması sebebiyle, sanırım güvenemedi Selçuk-Mehmet orta sahasına, çünkü Selçuk sakatlandığında Cristian'ın girmesi için 1 yabancının da sahadan çıkması gerekirdi, bu nedenle de Stoch yedekte kaldı.

Devre arası Semih'in girmesi, ileride yaptığı pres ki Niang bugün formsuzdu, top tutamadı, top süremedi, oyunu Galatasaray sahasına yıkma çabası, gol gelene kadar pek etkili olmadı. Fenerbahçe gol bulsa 2'yi de rahat atar düşüncesindeydi eminim çok kişi ama ilk gol gelmiyordu bir türlü. Neill sağ olsun, Fenerbahçe için yapılacak en hayırlı işi yaptı, en etkili silahı duran top olan Fenerbahçe'ye duran top kazandırdı. Gelen golden sonra pozisyonlar da arttı, Galatasaray zaten oyundan düşünce, Fenerbahçe pas yapmaya da başladı, 2. gol de bol pasın ardından Alex'in fırsatçılığı ile geldi.

Eğrisi doğrusunu buldu, sakatların olması hayırlı sonuçlar doğurdu, galibiyet serisi 10 maça çıktı. Derbi galibiyeti de önemli ama 10 maçtır kazanıyor olmak daha da önemli. Başarıda payı olan başta Alex olmak üzere herkese teşekkür ederim. Aykut Kocaman'ın da yaptığı açıklamalara bakınca çoğu şeyden ders aldığını görüyorum ve Fenerbahçe'nin uzun yıllar teknik direktörü olarak kalmasını diliyorum.