Quote Originally Posted by nannar View Post

Yalnız haftalardır süren hakem kagası bu maça da gölge düşürdü. Maç öncesinde bu hakemler bariz hatalar yapacaklar demiştik. Yaptılar... Türk hakemleri ile nasıl olacak da normal maçlar izleyebileceğiz bilemiyorum ben. Fenerbahçe'li arkadaşlar da mübarak farklı maç izlemiş gibi galibiyete seviniyorlar sadece. Hakem hakkında Fenerbahçe'lilerden hiç ses çıkmıyor Aziz Yıldırım falan çıkıp deseye " Bu hakemler takımların haklarını yiyor, adil yönetmiyor, dün akşamki hakem de kötüydü" diye
Biz mecbur muyuz Galatasaraylılarla aynı düşünmeye de, sanki hakem hatası görmüşüz de söylemiyormuşuz gibi. Dünkü hakem kararlarının birçoğunda haklıydı. Açıkçası ben Galatasaray taraftarının hakem isyanını tamamen kötü oynayan Fenerbahçe'ye bile yenilmenin bir bahanesi olarak görüyorum. Hakem tartışmaları eskiden verilmeyen penaltı, gol, ofsayt nedeniyle kesilen ama aslında ofsayt olmayan net pozisyonlar üzerine kurulurdu. Artık 2 taç yanlış verilince hakem yaktı bizi, hakem yedi bizi. Gökhan'ın da çıkmayan topuna taç verdi. Biz de ona mı isyan edelim ? :} Dün akşam Fırat Aydınus kendinden beklenilmedik derecede iyi bir maç yönetti.