Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 57. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Bugün "Acınızı paylaşıyoruz" tişörtlerini, yapılan saygı duruşlarını anlayamadım. Neden anlayamadım çünkü 18 Mart bizim için lay lay lomu hatırlatan bir gün değildir. Kendi değerlerimizi nasıl çöpe attığımızı görmek gerçekten içimi yaraladı.
Maça dönersek bugün Galatasaray'ın Fenerbahçe'den ziyade iki rakibi daha vardı. Hatta Fenerbahçe'yi saymayadabiliriz. Galatasaray çok kötü durumda olmasına rağmen ciddi anlamda farklı bir galibiyeti kaçırdı. Maçın temposuz olması akın akın gelmelerin olmaması kimseyi yanıltmasın.
İlk rakibi kendi içinden birisi olan Hagi'ydi. Yine yanlış bir kadro ile sahaya çıktı. İkinci yarı itibariyle golün geleceğini düşündüm. Ben kahin değilim. Tüm Galatasaray'lılar bunu görürken Hagi'nin görmemesini ve bunu bile göremeyecek birini takımda tutanları anlamak mümkün değildir. Oyuna hamle yapıyor ama yaptığı hamlelerin anlamını çözmek mümkün değil. Sen takımı geriye yaslandırıyorsun. Tek şansın var. Hızlı hücum yapabilmek. Hızlı hücumda hızlı oyuncularla yapılır. Değişiklikler yapılıyor ve Pino oyunda değil. Pino geçen hafta gol atmamış olsun, asistte yapmamış olsun. Hızlı hücum yapacaksan hızlı adam oynatmak zorundasın. Hakan Balta yüzünden yediğimiz golleri sayamıyorum. Bunu düzeltemiyorsun. Bu adamı oynatmaya devam ediyorsun. Zaten alışmışsınız devşirme oyuncu kullanmaya. Stancu'yu sol back yapsaydı en az bu kadar gol yerdik. Oyuna Ayhan'ı alıyorsun. Koy Alex'in başına 1-1 savunsun. Zaten Fenerbahçe beraberliği bulduğuna şükrediyor. Sürekli kazanacağımız maçları rakibe hediye eden bir teknik direktör varken kazanmamız mümkün değildi. Fenerbahçe'nin Allah tarafından desteklenen etkiside gelince maçın son 2 dakikada bile döneceğine inanırım.
Diğer rakibi ise hakemdi. Hakem kötü niyetli olsa Servet'i atardı - ki niye atmadı anlamak mümkün değil - kötü niyetli olsa şöyle yapardı gibi yorumlar mutlaka olacaktır. Açıkçası gözümüze soka soka Arog filmindeki gibi tersten penaltı vereceğini düşünenler varsa bunlar hayalden öte değildir. Kimse kendini bu kadar bariz ateşe atmaz. Bu böyle oldu şu şöyle oldu demeye hiç gerek yoktur. Cluio'nun rakip sahada düşmesine topa topa işareti yapan hakemin hemen 20 saniye sonra Alex'e çaldığı faule bakmaları yeterlidir. Diğerlerini anlatmaya gerek yok.
Olan yine taraftara oldu. Galatasaray desibel rekoru kırma gibi boş işlerle uğraşırken Fenerbahçe TTArena'da ilk kez yenerek tarihe geçti. Hagi'nin hala zaman dediği bir ortamda en çok yenilgi alarak bir rekor daha kırdığımızı da ben eklemek istiyorum. Son olarak Kazım'ın gol sonrası yaptıklarına da bir anlam yüklemek imkansız. Ayıp.
Mesaj Yetkileri