iyi de tüm dünya o karara da "yanlış karar, hakem hata yaptı" diyorbir hatanın avrupada da yapılmış olması onu "hata" olmaktan kurtarmazki...
![]()
iyi de tüm dünya o karara da "yanlış karar, hakem hata yaptı" diyorbir hatanın avrupada da yapılmış olması onu "hata" olmaktan kurtarmazki...
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
haha luganonun surat ifadesi süper takmıyor bile![]()
Muhtemelen bi çocuğun montonun içine koymuşlardır. Polisler yeterli arama yapmıyorlar ki. Beni bile aramıyorlar çoğu zaman. Elini cebime atıyor "Ne var burda" diyor "Telefon, fotoğraf makinası ve cüzdan" diyorum tamam geç diyor. Çok rahat bıçak sokabilirim içeri. Yıllardır böyle aramalar.
İnsan olan o şişeyi sahaya atmaz. Volkan dan daha beteri bile olsa atılmaz o şişe. Gerçi o şişeyi içeri sokan muhtemelen içmiştir ve akli dengesi yerinde değildir.
Maçı Albayrak'ın açıklamaları özetliyor. Olan yine bize oldu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben alıştım aslında ya..Alıştım derken Galatasaray galibiyetlerine değil.Bizim her galibiyetimizden sonra rakip takım ve rakip takımların bahane üretmesine![]()
Şimdi ta Zico zamanın gideceğim ve bir kaç örnek vereceğim.
İnter'i yendik : İnter kötüydü oldu ( Halbuki Biz Çok iyiydi eze eze yendik )
Sevilla'yı yendik : Sevilli bir anda çok kötü takım oldu
Chelsea'yi yendik : Ohohoho şans oldu ( Deplasmanda 90 dk ki şut içerde olsa eliyorduk adamları )
Şimdi ise geleyim Türkiye Ligine ..
Galatasaray'ı her yendiğimiz maçtan sonra Galatasaray iyiydi ama Fenerbahçe şanslıydı.Bence bu mantık tamamen şu ; Karşınızda kötü oynayan bir Fenerbahçe görüyorsunuz yenemiyorsunuz ona kızıyorsunuz işte bu lafları döktürüyor dışarı..
Beşiktaş'ı yenersin hakem hatası , Galatasaray'ı yenersin hakem hatası .. Yahu arkadaş dün gece Galatasaray maçı 1-0 galip kapasa diyecekmiydi kimse gol verilmedi diye ? Hayır![]()
Bırakalım hakem hatalarınıda bir maçdan sonra rakip takımı olması gerektiği tebrik edelim![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ben tarafsız gözle izledim maça fakat art niyetsiz fener lehine gibiydi hakem yapacak bişey yok
eto'o bitmiş.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Katılıyorum. Tamam ofsaytler ofsaytti. Hatta gökhanın pozisyonunda top taça çıkmamıştı ama hakem biz her faul (!) yaptığımızda sarı kart verdi.
Ayrıca hakem hatalarını söyleyen Galatasaraylı arkadaşlar "Hakem yüzünden kaybettik" demiyor. "Hakem o hataları yapmasa kazanabilirdik" diyor.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Full maç Torrente falan düştü mü?
benim şahsi görüşüm hakem hataları olmasada GS yenilirdi bir şekilde![]()
eto'o bitmiş.
Maçı İzlemedimde Bişeyi Merak Ediyorum BAM'lardan Oyuna Giren Varmıydı Bir M'si Yoktu Sanırım Kadroda BA'lardan Biri Girdiyse Tamam Olağan Bir Sonuç Çıkmış Yine![]()
Dediğin durum bence de her takımın taraftarının sorunu. Kimse kötü oynadık yenildik demiyor, herkes hakem yoluyla bahane üretiyor. Bir keresinde BJK Dergisini almıştım, o ay pek galibiyet alamamıştık. Bütün maçları anlatırken hep hakem hataları mazeret gösterilmiş, kötü bir dönemden geçiyoruz bile diyememişler.
Fenerbahceyi tebrik etmek lazim, seri devam ediyor![]()
Ozer Hurmaci'da bize Emreyi aratmadigindan dolayi onuda tebrik ederimne mantikla hakeme gogsunu carptiriyor anlamak mumkun degil
Gods of the arena
Tam Romalılar Gibi Olmuş Alex Benziyorda![]()
Dünkü Galibiyetten sonra Bugünde Final'e çıkarsak FB Acıbademle bu hafta sonu müthiş geçmiş olucak.
zamanında 8,5 metre geriden çıkan oyuncumuza ofsayt kaldıranlar da oldu. O maçları bile unuttuk. Bunu da unuturuz sorun değil fakat gelecek haftalarda Fenerbahçe maçında kötü yönetim sergileyen hakemlere tek bir laf etme hakkınız yok o zaman sizin. Madem galip gelen takım her türlü haklıdır ve hakemlere sığınmak yersizdir, siz de susacaksınız o zaman geriye kalan 7-8 haftada hakemlerden canınız yanarsa. Ama Fırat Aydınus'un koruyan ve hakem hatalarına sığınmayın diyenler , FB aleyhine hatalar olduğunda çıkıpta forumu ağlama duvarına çevirirlerse dalga geçerim haberiniz olsun. Sonra "sen ne biçim öğretmensin,insanlar gerginken ortamı neden geriyorsun" falan diye demogoji yapmayın bana![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kimse kusura bakmasın bende aynı şekilde düşünüyorum. Fırat Aydınus'un bariz hatalarını görmemek taraflılıktır asıl. Burada kalkıp kimse Fırat Aydınus olmasa kazanırdık demedi. Fırat Aydınus oyunumuzu baltaladı, maça etki etti diyoruz.
Hagi'de de yüz varsa çeksin gitsin artık.
Bugün hakem rahatsa bunun nedeni Galatasaray'ın yönetimiyle, hocasıyla, oyuncularıyla sorunlu olmasından kaynaklanıyor. Gündem farklı ve bu maça iki takım puan puana çıksaydı şimdi hakem düdüğünü asma noktasına gelmişti. 2-0 olacak maçı 1-0'da tutuyorsun. Atman gereken oyuncular var, atmıyorsun. Aynı dakika içerisinde aynı iki pozisyona farklı karar veriyorsun. Bir standartın yok. Fener 100 yıl daha galip gelsin ama skorla oynama. 2-1 yenileceğimize bırak 3-2 yenilelim.
Baros'un pozisyonu içinde orada bulunan oyuncular duyup duruyorsa Baros'ta duymuştur. Zaten topu alması ve vuruşunda isyanda var. Yani herşeyden haberdar ve işin bahanesine kaçtı. Tabi hakem Galatasaray'ın bir golünü hiç etti ama düdükten sonra vurursan sarı karttır. Gökhan hakeme doğru vurursa sorun yoktur. Bu da hakemin standartı konusunda önemli bir noktadır.
Sadece 1 tartışmalı pozisyon dediğinizin sonu gol ve skor 2-0 oluyor. Farkında mısınız bilmiyorum. Gökhan Gönül ve Özer'e çıkmayan kartlar da cabası. Galatasaray eğer bu kadar aciz bir pozisyonda olmasaydı yer yerinden oynuyordu şu anda.
Hagi giderse Stancu da gidermi ki?inşallah toplu bir gidiş olur da rahatlarız. Burak'ın da dediği gibi GS-FB puan tablosunun zirvesinde bu maça girselerdi şu anda fırtınalar kopuyor olurdu. Fakat Gs ununu eleyip eleğini astığı ve Hagi'nin bariz hatalarıyla maça etki ettiği için maçta yapılan hakem hataları çok öne çıkmayacaktır. Zira gece boyunca Hagi ve Adnan Polat yönetiminin istifa edip etmeyedeği konusu tartışıldı heryerde
Neyse artık bu maç da geride kaldı. Ne diyelim. Keşke hakem iyi yönetseydi de Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşmeseydi ama bu şekilde derbilere de alıştırdılar bizi.