Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
391 ile 420 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Aradaki tek fark Hagi futbolcuyken değil antrenörken defol git deniyor abi. İkisi çok farklı şeyler
    Bu konu sadece Alex - Hagi arasında kalmaz Kaan

4-5 sene önce Emre baş tacıyken şimdi bacısına anasına sövülen Emre oldu

2 ay önce Efsane Kaptan Arda iken şimdi şımardı gitsin artık oldu

Kısacası bizim yaptıkalırımız sizin yaptıklarınız beşiktaşlıların yaptıkları aynı çünkü başarı isteyen taraftarlarız

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hagi'nin istenmediği bu ortamda Galatasaray'da futbol oynuyorda ben mi bilmiyorum.
    Hagi'den diğer oyuncular çektim ben olayı.Değişen şey ne ?

Bknz Arda Turan ..

Neyse derbi dışına çıkmayalım.Normal şartlar altında Alex - Hagi kıyaslamasına dönmesin diye kırmızı renklerde bir yöneticimiz yazmalıydı..

Dönelim maça .. İlk mağlubiyeti ezeli rakibimize kendi arenlaarında tattırdık ya gerisi çok da boş bizim için .. Biz çatalım keyfimizi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Hazırlık Turnuvasında kupa aldık en büyük kupa olarak.

Hagi ise Uefa ve Süper Kupayı getirdi Galatasaray'a..

Peki buradan çıkarılabilecek sonuç nedir acaba
    Burdan çıkarılacak sonuç ligte yapılan bu istatistik senin çok büyük oyuncu olduğunu gösterir ama dünya klasında oyuncu olduğunu göstermez.Hagi dünya klasında bir oyuncuydu Barcelonada,real madridte top oynadı peki ALex italyada neden başarılı olamadı da buraya geldi? Hagi milli takımla dünya kupasında çeyrek final oynadı yanılmıyorsam peki ALex milli takımla ne yaptı? Alex avrupada kaç maçında iyi oynadı Fener in? Demek istediğim sadece ligte yapılan istatistiğe bakılsa kolombiyadan tunusdan Dünya yıldızları bulurum sanaÖnemli olan Her kulvarda başarılı olmak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'li arkadaşlara göre Alex,
    Bize görede Hagi.

Bu tartışma 20 yıl sonrada devam eder.Ne güzel işte böyle büyük oyuncular varki tartışıyoruz.İkiside büyük efsane.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex ile Hagi ' yi kıyaslamaya başladık neler oluyor yahu. Hagi 'nin yaptıkları ortada Alex gol - asist yapıyor istatistiklere bakarsan Alex ' in Robinho ' dan falan iyi istatistiği var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir Galatasaray taraftarı olarak ileride Alex gibi bir oyuncuyu seyrettiğimn için kendimi şanslı sayacağım.Büyük oyuncu Alex.Alex bu ülkeden gitmediği sürece de Fb'nin üstünlüğü devam edecektir bizim maçlarda.Hiç kimse hakem hatası yok demesin şu maçta da komik durumlara düşmeyin.Milan Baros'un topu Gökhan Gönül'den çaldığı topun faulle uzaktan yakından sağdan soldan çaprazdan alakası yok.O pozisyon sonrası gol oldu daha maça nasıl etki edilir bilmiyorum.Pino'yu maç botunca oynatmayan Hagi'ye saygılar.Bu arada mümkünse Fb Gs taraftarları maçı ayrı yerlerde izlesin lütfen.Kazım gol atınca sevincimde bana tip tip bakan.Semih'in golünde kafama dirsek atan Fenerbahçeli arkadaşı(burada ne dediğimi inan bilmek istemezsiniz) tebrik ediyorum.Bu maç birini haddini bildirdiğimle kaldı sadece.Adnan Polat istifa etmek için neyi bekliyor acaba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi ile karşılaştırılması için şunları söylemiş bence iyi bir açıklama olmuş

“Bu karşılaştırmanın çok sağlam temeller üzerine kurulmadığını düşünüyorum. Bugün Hagi teknik direktör, ben ise oyuncuyum. Ben çocukken örnek aldığım en önemli oyuncu Zico'ydu Brezilya'da. Ülke dışından takip ettiğim ve referans aldığım oyuncular vardı. Bunlardan biri de Hagi'ydi. Laudrup vardı, Zola vardı. Gördüğüm en iyi 10 numaralar içinde Hagi'yi de mutlaka sayarım. Kendisinin oyunculuğu ve hocalığın saygım sonsuz. Bugün ise ne ben kazandım ne de Hagi kaybetti. Bugün kazanan Fenerbahçe, kaybeden ise Galatasaray'dı.”

Bir de bu karşılaştırmaya en iyi cevabı alex T.D olunca görüceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada tartışmalardan yazmayı unuttum. Fenerbahçe'yi tebrik ederim 2. yarıda ortaya koydukları istekli futbol sayesinde maçı kazandılar, özellikle Aykut Kocaman'ı. Yaptığı değişiklikler tam yerinde değişikliklerdi. Ben Arena'da ilk mağlubiyeti Fenerbahçe'den aldığım için utanıyorum, bize bunları yaşatan yönetici kılıklılar bacak bacak üstüne atıp purolarını içebilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Burdan çıkarılacak sonuç ligte yapılan bu istatistik senin çok büyük oyuncu olduğunu gösterir ama dünya klasında oyuncu olduğunu göstermez.Hagi dünya klasında bir oyuncuydu Barcelonada,real madridte top oynadı peki ALex italyada neden başarılı olamadı da buraya geldi? Hagi milli takımla dünya kupasında çeyrek final oynadı yanılmıyorsam peki ALex milli takımla ne yaptı? Alex avrupada kaç maçında iyi oynadı Fener in? Demek istediğim sadece ligte yapılan istatistiğe bakılsa kolombiyadan tunusdan Dünya yıldızları bulurum sanaÖnemli olan Her kulvarda başarılı olmak.
    Kimse Alex dünya klasında bir oyuncu dünyanın en iyisi demedi... Alex bizim efsanemiz. Size göre Hagi iyidir bize göre Alex... Hagi Dünya yıldızıdır 1 numaradır bize göre Alex sadece Türkiye'de efsanedir... Oldu mu kardeşim ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Wilt Chamberlain mi, Bill Russell mı? insanlar 50 yıldır neredeyse bunu tartışıyorlar. bunun cevabını buldukları zaman Hagi mi Alex mi sorusunun cevabı da bulunmuş olacak bana kalırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kimse Alex dünya klasında bir oyuncu dünyanın en iyisi demedi... Alex bizim efsanemiz. Size göre Hagi iyidir bize göre Alex... Hagi Dünya yıldızıdır 1 numaradır bize göre Alex sadece Türkiye'de efsanedir... Oldu mu kardeşim ?
    Oldu kardeşim bunada ben birşey demedim zaten diğer arkadaşlara cevap olarak söyledim.Alex in büyük oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz değil diyen le oturur ben tartışırım zaten

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fenerbahçe'li arkadaşlara göre Alex,
    Bize görede Hagi.

Bu tartışma 20 yıl sonrada devam eder.Ne güzel işte böyle büyük oyuncular varki tartışıyoruz.İkiside büyük efsane.
    Chaos en güzel cevabı vermiş heralde bu Alex - Hagi kıyaslaması için

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bir Galatasaray taraftarı olarak ileride Alex gibi bir oyuncuyu seyrettiğimn için kendimi şanslı sayacağım.Büyük oyuncu Alex.Alex bu ülkeden gitmediği sürece de Fb'nin üstünlüğü devam edecektir bizim maçlarda.Hiç kimse hakem hatası yok demesin şu maçta da komik durumlara düşmeyin.Milan Baros'un topu Gökhan Gönül'den çaldığı topun faulle uzaktan yakından sağdan soldan çaprazdan alakası yok.O pozisyon sonrası gol oldu daha maça nasıl etki edilir bilmiyorum.Pino'yu maç botunca oynatmayan Hagi'ye saygılar.Bu arada mümkünse Fb Gs taraftarları maçı ayrı yerlerde izlesin lütfen.Kazım gol atınca sevincimde bana tip tip bakan.Semih'in golünde kafama dirsek atan Fenerbahçeli arkadaşı(burada ne dediğimi inan bilmek istemezsiniz) tebrik ediyorum.Bu maç birini haddini bildirdiğimle kaldı sadece.Adnan Polat istifa etmek için neyi bekliyor acaba.
    Bu arada taraftlı tarafsızlık mevzusu oldu bugün işte bir Galatasaraylı arkadaşın da yazdığı mesaj da burada..

Tebrikler Ladron..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'in İtalya kariyeri çok kısa. Kulüple maddi sorunlar oluyor, davalık oluyorlar vs. Oynadığı 5 maçta da 2 gol atıp 7 asist yapıyor.

Alex milli takımla 49 maça çıkıyor. 12 gol atıp 11 asist yapıyor. Brezilya gibi zaman zaman Kaka ve Ronaldinho gibi oyuncuların bile kadroya giremediği bir milli takımla Alex'i yargılayamayız.

Alex 100 küsür yıllık Fenerbahçe tarihinin Avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncusu. 2008 ŞL asist kralı.

Alex'in Fenerbahçe'deki en büyük şanssızlığı bir türlü eksiksiz kadro kurulamamasıdır. Alex'in önünde yıllarca Kezman-Güiza oynadı. Arkada bir türlü ideal ortasaha sağlanamadı. Maldonado, Josico gibi oyuncuları Alex'in arkasına yerleştirip tüm yükü Alex'e yıktılar. Oysa ki Niang gibi bir forveti Alex'le uzun yıllar beraber oynatabilseydik. Arkada Appiah, Emre ve eski Aurelio gibi adamları biraraya getirebilseydik; Alex çok daha başarılı olurdu. Niang gibi bir forvete eğer 3 yıl önce sahip olsaydık Alex'in şuan en az fazladan 50 asisti ve daha da fazla golü olabilirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi mi Alex mi ben pek bilemem.Hagi'yi tam manasıyla seyremedim.Ama Monaco maçındaki golü benim için yeterli.Ama Baros mu Niang mı derseniz %1000000 Baros derim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oldu olacak ilk 18 i kıyaslayalım bari

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=23596

Seviye yerlerde , sitenin girişinede bir bakmanızı istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamlar haklı bence sonuna kadar, sadece biraz basit olmuş sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu tarz konuların seviye ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Her maç için tişört basılması gayet doğaldır. Site girişindeki resim içinde aynı durum geçerlidir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rakip takımı tahrik ediyorlar böyle durumlarda.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Wilt Chamberlain mi, Bill Russell mı? insanlar 50 yıldır neredeyse bunu tartışıyorlar. bunun cevabını buldukları zaman Hagi mi Alex mi sorusunun cevabı da bulunmuş olacak bana kalırsa.
    Bill Russell tabii ki .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şimdi doğal değil mi bu durum ?

Tamam siz her ne kadar çok kötü durumda olsanız da yeni stadınızda ilk yenilginizi ezeli rakibinizden almışsınız bırakında olsun bu İlkler unutulmaz.Bundan 100 sene sonra Galatasaray TT Arena'da ilk yenilgisini kimden aldı diye bir soru çıkacak bizden sonraki nesillere Allah o günleri gösterirse tabi insanlara o zaman bu sorunun cevabı Fenerbahçe olacak Bu ti ye alınma durumuda gayet normal.

Tıpkı sene sonu bizim Şampiyonluğa sevindiler stadı yaktılar muhabbeti gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=23596

seviyenin yerlerde olduğu falan yok. dün gece tarihi bir andı ve en iyi şekilde tarihe geçmeyi başardı fenerbahçe. bunu dillendirmek ne derece seviyeyi belli eder?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bill Russell tabii ki .
    Yanılıyorsun Ozzy. Wilt Chamberlain tektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=23596

Rakip takımı tahrik ediyorlar böyle durumlarda.
    İyi oynadınız ama biz yendik mi yazacaklardı anlamadım ben? Ayrıca o siteye girişi genellikle Fenerbahçeliler olduğu için çok doğal böyle bişi olması..

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adamlar haklı bence sonuna kadar, sadece biraz basit olmuş sanki.
    Kesinlikle katılıyorum, ben bile daha iyi tasarım yapabilirdim..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Mehmet kafaya çalışmış yine. Nedir bizdeki bu hastalık bir türlü çözemedim gitti. Kafaya vurunca daha mı mutlu oluyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Lugano'da Grekoromen güreşçiler gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kazanınca rakipler hep kötüdür.
    Fenerbahçe kazanınca hep şanstır.
    Fenerbahçe kazanınca hep hakem bizim yanımızdadır.

Ne çabuk unuttu herkes burda 2006'daki şampiyonluğu. 90+6, 90+5 gollerini. "Kupa bizim, şampiyonluk sizin" laflarını.

Tebrik edin işte yendik. Ben kabul ediyorum dün Galatasaray Fenerbahçe'den daha iyi oynadı. Ama futbol bu işte. Olmayınca olmuyor.

Galatasaray için büyük önemi vardı maçın. Tüm sezon taraftarlarına kan kusturdular ve bu maç ile belkide bütün sezonu kurtarabilirlerdi. Olmadı.

Hakem'in daha önce yönettiği derbi maçlarını bir izleyin. Fener aleyhine ne kararlar vermiş bir görün. Zira hakem belli olduğu zaman inanılmaz üzüldüm çünkü bu hakemin Fener düşmanı olduğunu biliyordum. Neyseki fazla hatası yoktu.

Buda süper olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hagi kariyeri ile ezer.. alex kötü demiyorum zaten diyen çarpılır, ama Hagi, başkadır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kimsenin kimseyi ezdiği yok. yukarıda da buna cevap verildi zaten sana göre hagi; bana göre alex..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe resmi sitesinin girşindeki fotoda ve T-shirt'de sorun yok normal şeyler onlar...

Yahu George Hagi-Alex kıyaslaması ile ilgili bir Galatasaray'lı kardeşim yorum yapmış, Alex kral oyuncudur diyince Fenerbahçeli bir kardeşimiz de hemen "bakın işte dürüst GS'li" demiş Yorumu yapan Galatasaray'lı arkadaşımız 16 yaşında! Yani Hagi'nin Galatasaray'da resital sunduğu 1996-2000 yılları arasında 1-5 yaş arasını yaşamış. Yani futbolla ilgili herhangi bir yorum yapabilecek yaşta değil Hagi oynarken! şimdi ise Alex2i canlı canlı izliyor ve içinde diyor ki "Vay beee, keşke bizim de olsa böyle oyuncumuz" ben de ona şunu söyleyeyim, Karpatların maradonası sahaya çıkınca onu izlemekten sadece tüm Türkiye değil tüm Dünya keyif alırdı.

Alex avrupa çapında asla bir yıldız olmadı ve olamaz da... Bunu Fenerbahçe'nin avrupa maçlarındaki Alex'in performanslarıyla ve Alex'in avrupanın kalbusüstü takımlarının transfer listesine asla girememesiyle kanıtlarız zaten. Fakat George Hagi Avrupanın en büyük markalarında yıldız oyuncu statüsü ile transfer edildikten sonra 31 yaşında "Artık yaşlandı" mantığıyla büyük kulüpten ayrılıp,Türkiye'ye geldi. Yoksa onu 25-26 yaşında falan bu lige getirmek imkansızdı Fakat yaşına rağmen kalitesini kanıtlayarak Galatasaray'da tüm istatistikleri alt üst etmesinin yanı sıra takımın hem ligde hem Avrupa'da şaha kalkmasında en büyük rolü oynadı. Bazı oyuncular vardır. Sadece büyük maçlarda oynarlar, bazıları ise sadece yerel liglerde sıradan takımlara karşı çok iyi oynarlar Alex gibi, bazıları ise isim olarak da kalite olarak da marka değerini taşıdığı gibi her kulvarda kalitesini sahaya yansıtarak "işte bu oyuncu yıldız" dedirdir Hagi gibi...

Kıyaslamaya gerek yok....

Alex Fenerbahçe'nin efsane futbolcusudur, Hagi ise Galatasaray'ın. Fakat Edirne'yi geçince futbolla ilgilenen 100 kişiye Hagi ve Alex'i sorsanız. Hagi'yi tanıyan 100 kişi çıkaras ,Alex'i ancak 30-40 kişi çıkar.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe resmi sitesinin girşindeki fotoda ve T-shirt'de sorun yok normal şeyler onlar...

Yahu George Hagi-Alex kıyaslaması ile ilgili bir Galatasaray'lı kardeşim yorum yapmış, Alex kral oyuncudur diyince Fenerbahçeli bir kardeşimiz de hemen "bakın işte dürüst GS'li" demiş Yorumu yapan Galatasaray'lı arkadaşımız 16 yaşında! Yani Hagi'nin Galatasaray'da resital sunduğu 1996-2000 yılları arasında 1-5 yaş arasını yaşamış. Yani futbolla ilgili herhangi bir yorum yapabilecek yaşta değil Hagi oynarken! şimdi ise Alex2i canlı canlı izliyor ve içinde diyor ki "Vay beee, keşke bizim de olsa böyle oyuncumuz" ben de ona şunu söyleyeyim, Karpatların maradonası sahaya çıkınca onu izlemekten sadece tüm Türkiye değil tüm Dünya keyif alırdı.

Alex avrupa çapında asla bir yıldız olmadı ve olamaz da... Bunu Fenerbahçe'nin avrupa maçlarındaki Alex'in performanslarıyla ve Alex'in avrupanın kalbusüstü takımlarının transfer listesine asla girememesiyle kanıtlarız zaten. Fakat George Hagi Avrupanın en büyük markalarında yıldız oyuncu statüsü ile transfer edildikten sonra 31 yaşında "Artık yaşlandı" mantığıyla büyük kulüpten ayrılıp,Türkiye'ye geldi. Yoksa onu 25-26 yaşında falan bu lige getirmek imkansızdı Fakat yaşına rağmen kalitesini kanıtlayarak Galatasaray'da tüm istatistikleri alt üst etmesinin yanı sıra takımın hem ligde hem Avrupa'da şaha kalkmasında en büyük rolü oynadı. Bazı oyuncular vardır. Sadece büyük maçlarda oynarlar, bazıları ise sadece yerel liglerde sıradan takımlara karşı çok iyi oynarlar Alex gibi, bazıları ise isim olarak da kalite olarak da marka değerini taşıdığı gibi her kulvarda kalitesini sahaya yansıtarak "işte bu oyuncu yıldız" dedirdir Hagi gibi...

Kıyaslamaya gerek yok....

Alex Fenerbahçe'nin efsane futbolcusudur, Hagi ise Galatasaray'ın. Fakat Edirne'yi geçince futbolla ilgilenen 100 kişiye Hagi ve Alex'i sorsanız. Hagi'yi tanıyan 100 kişi çıkaras ,Alex'i ancak 30-40 kişi çıkar.
    Hocam zaten yazdım yeterince izleyemediğimi.

Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon

Mesaj Yetkileri