Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
1 ile 30 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kazanınca rakipler hep kötüdür.
    Fenerbahçe kazanınca hep şanstır.
    Fenerbahçe kazanınca hep hakem bizim yanımızdadır.

Ne çabuk unuttu herkes burda 2006'daki şampiyonluğu. 90+6, 90+5 gollerini. "Kupa bizim, şampiyonluk sizin" laflarını.

Tebrik edin işte yendik. Ben kabul ediyorum dün Galatasaray Fenerbahçe'den daha iyi oynadı. Ama futbol bu işte. Olmayınca olmuyor.

Galatasaray için büyük önemi vardı maçın. Tüm sezon taraftarlarına kan kusturdular ve bu maç ile belkide bütün sezonu kurtarabilirlerdi. Olmadı.

Hakem'in daha önce yönettiği derbi maçlarını bir izleyin. Fener aleyhine ne kararlar vermiş bir görün. Zira hakem belli olduğu zaman inanılmaz üzüldüm çünkü bu hakemin Fener düşmanı olduğunu biliyordum. Neyseki fazla hatası yoktu.

Buda süper olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Fenerbahçe kazanınca rakipler hep kötüdür.
    Fenerbahçe kazanınca hep şanstır.
    Fenerbahçe kazanınca hep hakem bizim yanımızdadır.

Ne çabuk unuttu herkes burda 2006'daki şampiyonluğu. 90+6, 90+5 gollerini. "Kupa bizim, şampiyonluk sizin" laflarını.

Tebrik edin işte yendik. Ben kabul ediyorum dün Galatasaray Fenerbahçe'den daha iyi oynadı. Ama futbol bu işte. Olmayınca olmuyor.

Galatasaray için büyük önemi vardı maçın. Tüm sezon taraftarlarına kan kusturdular ve bu maç ile belkide bütün sezonu kurtarabilirlerdi. Olmadı.

Hakem'in daha önce yönettiği derbi maçlarını bir izleyin. Fener aleyhine ne kararlar vermiş bir görün. Zira hakem belli olduğu zaman inanılmaz üzüldüm çünkü bu hakemin Fener düşmanı olduğunu biliyordum. Neyseki fazla hatası yoktu.

Buda süper olmuş.
    Gazete süper olmuş

Mesaj Yetkileri