Her şeyden önce tebrikler Kartalım'a.. Kayseri gibi ligin dişli ekiplerinden birini hakeme rağmen ikinci yarıda sahadan silip 4lemek çok güzel bir hadise. İkinci yarıda sahada Barça tarzında bir Beşiktaş vardı adeta. Rakip sahada çok iyi pas yapan , kaptırdığı anda topa ilerde basan ve yardımlaşmayı üst düzeyde tutan bir takım. Keyif alarak seyrettim şahsen.
Uzun bir aradan sonra Ernst'in üstün alman teknolojisi oyununa dönüşü , Necip'in Essien olup çıkması , Q7'nin 1 gol 2 asisti ve Almeida'nın 2 golü beni en çok mutlu eden noktalar.
Bobo'nun formsuzluğu ve ilk golün çok basitçe yenmiş olması ise kötü taraflardı.
Halis Özkahya ise maçın çok çok başka bir boyutu. Sadece yenildikten sonra hakemden dert yanıyorsunuz denmemesi adına yine hatalardan bahsetmek istiyorum. Her şeyden önce devre arasında attığım mesajdaki gibi Simao ile eskiden kalma bir düşmanlığı varmışçasına inatlaştı durdu. Çoğu faulü vermedi , penaltı ile de çileden çıkardı adeta. Takdir haklarını genelde Kayseri'den yana kullandı. Ernst'e penaltı çalıp kart göstermemesi de ayrı bir olay.
Neyse artık Tayfur Hoca ile çok güzel başladık. Allah devamını getirir inşallah. Bu maçın sadece ikinci yarısı bile bir mesaj niteliğindeydi.. İstediği zaman bu takımın karşısında kimse duramaz..