Maçı izleyemedim ama şöyle başarılı bir form grafiğinin, sezon sonu Tayfur Hoca yı takımın başında tutabileceğini inanamıyorum. Umarım yanılırım da devam eder.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
Sadece yenildikten sonra hakemden dert yanıyorsunuz denmemesi adına yine hatalardan bahsetmek istiyorum. Her şeyden önce devre arasında attığım mesajdaki gibi Simao ile eskiden kalma bir düşmanlığı varmışçasına inatlaştı durdu. Çoğu faulü vermedi , penaltı ile de çileden çıkardı adeta. Takdir haklarını genelde Kayseri'den yana kullandı. Ernst'e penaltı çalıp kart göstermemesi de ayrı bir olay.
Bu sene hakemlerden çok canımız yandı, yanmaya da devam ediyor. Neredeyse her 2 maçımızdan birinde hakemler aleyhimize maç skorunu etkiliyor. Durum böyle olunca artık bizde hakemden bahsetmekten bıktık, tabi ki yendiğimiz maçtan sonra hakemden bahsetmeyeceğiz çünkü gerçekten çok sıkıldık... Kötü bir hafızam olmasına rağmen Trabzon maçındaki hatalar hala aklımda...

Taraftarın pek birşey dediği yok ama futbolcular ne olursa olsun, hakem hatasıyla bile puan kaybetse etkileniyor. Yönetim çıkıyor açıklama yapıyor ama değişen bir şey yok. Yine büyük hatalara devam. Umarım en kısa sürede bu durum düzelir. Yoksa bu hakem hatalarının hep bize denk gelme şanssızlığıyla, pek başarılı olabilme imkanımız olduğunu sanmıyorum.