Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

6 50.00%
  • Trabzonspor kazanır

4 33.33%
  • Berabere biter

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Trabzonspor [26. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Serdar Sakatlandı Giren Kaleci , Kalecimidir Nedir Anlamadım . Yanından Tıngır Mıngır Giden Topu İçeri Aldı . Belki Tecrübesizliktir Bilemicem ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Serdar Sakatlandı Giren Kaleci , Kalecimidir Nedir Anlamadım . Yanından Tıngır Mıngır Giden Topu İçeri Aldı . Belki Tecrübesizliktir Bilemicem ..
    Bizim maçta öyle bir gol yendiğinde olacakları düşünemiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bizim maçta öyle bir gol yendiğinde olacakları düşünemiyorum
    1 Hafta Felan Konuşulurdu Sanırım

Bu Arada Trabzon'un Attığı İlk Gol İle İlgili Ofsayt İddaaları Var .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kesin bilerek yemiştir.. Fenerbahçe şampiyon olamasın Trabzon olsun diye herkes maç satıyor Trabzon'a. Herkesin derdi Fenerbahçe çünkü. Ve herkes Trabzon şampiyon olsun istiyor. Para yediği için bilerek yedi o golü kesin (:

Arkadaşlar şu imaları bırakalım artık bence. (:

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Bence kesin bilerek yemiştir.. Fenerbahçe şampiyon olamasın Trabzon olsun diye herkes maç satıyor Trabzon'a. Herkesin derdi Fenerbahçe çünkü. Ve herkes Trabzon şampiyon olsun istiyor. Para yediği için bilerek yedi o golü kesin (:

Arkadaşlar şu imaları bırakalım artık bence. (:
    Ben Öyle Birşey Mi Dedim ?

Ben Öyle Birşey Mi Dedim ?
    Keşke doğrudan onu deseydin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Keşke doğrudan onu deseydin.
    Öyle Birşeyi Kastetseydim Derdim . Rahat Olabilirsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzon'un ilk golü. Giray ofsayt.Herhangi bir kasıt var demiyorum. Ama umarım artık Trabzonlu kardeşlerim ve diğer ekipler hakemlerin Fenerbahçe'yi kolladığını söylemeyi bırakırlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Trabzon'un ilk golü. Giray ofsayt.Herhangi bir kasıt var demiyorum. Ama umarım artık Trabzonlu kardeşlerim ve diğer ekipler hakemlerin Fenerbahçe'yi kolladığını söylemeyi bırakırlar

bu pozisyonda Girayın ayakları gözükmüyor bile nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayaklar geride ise isterse beden önde olsun önemli değil. Giray öne doğru koşuyor ki anca kalçası çizgide, ayakları geride olması lazım. ofsayt değil demiyorum, ama buradan anlaşılamaz bana kalırsa.

birde yediğimiz golden önce sanki selçuka bir faul yapıldı gibi geldi bana..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

bu pozisyonda Girayın ayakları gözükmüyor bile nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayaklar geride ise isterse beden önde olsun önemli değil. Giray öne doğru koşuyor ki anca kalçası çizgide, ayakları geride olması lazım. ofsayt değil demiyorum, ama buradan anlaşılamaz bana kalırsa.

birde yediğimiz golden önce sanki selçuka bir faul yapıldı gibi geldi bana..
    Kusura bakma cidden bilmediğim için soruyorum bu kuralın bana tff den bulabilir misin çünkü benim

bildiğim ofsayt ayaklarla değil vücutla alakalı bir kaç siteye de bakındım ama ayakla ilgili birşey

göremedim

Nesil
    2006

Bu pozisyon ofsayttır değildir; ama Gençlerbirliği bu golü yemeyi sonuna kadar hak etmiş. 7 tane Gençlerbirliği oyuncu nerede duruyor? Nasıl bir dizilmedir? Gel bana golü at demişler. İsterse 500 metre ofsayt olsun, bu gol yenir.

Mesaj Yetkileri