Ne diyelim... Koltuğundan ayrılırken yine "başkanımız sayesinde" demiş mi acaba?

"Bu insanlar beceriksiz" diye bağırdıkça bize kızıyorlardı. Malesef yine haklı çıktık, çok şey kaybetme pahasına da olsa, Semih Özsoy'a böyle bir şubenin teslim edilmeyeceğini anladılar.

Darısı Didem Akın'ın başına... Didem Akın, istifa edeceksin! Kaçarı yok. Bu işlerin ardını takip eden taraftarlar olarak belki sayımız az, ama inatçıyız. Bıkmadan usanmadan uğraşmaya devam... Fenerbahçe'yi sen ve senin gibilerden kurtaracağız!

Semih Özsoy'un görevden alınması zaten olması gereken birşey ama yine de sormadan edemeyeceğim: İyi hoş ama Hacettepe'nin skandalı ortaya çıktıktan sonra düzenlenen basın toplantısını niye Semih Özsoy'a yaptırdınız?

-Eğer Taurasi aklanmadan önceki sürecin sorumlusuysa aklandıktan sonra basın toplantısını ona yaptırmak suça ortak olmaktır?

-Eğer Taurasi aklandıktan sonra tekrar geri dönmeyişinin mesuliyeti Semih Özsoy'daysa, çok acımasız bir infaz olmuş.

Bunun adı günü kurtarmaktır. Neyse, günü kurtarmak için bile olsa doğru bir iş yapmışlar. Darısı Didem'in başına.