1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Dark Skin?

Hybrid View

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Oyunun ilk çıkan, patch'siz versiyonunda dark skin yok. 11.1 patch'ten itibaren yer alıyor. 11.1, 11.2 veya 11.3 patch'lerden birisini indirip kurarsan dark skin'i seçebilirsin. Patch yüklü olup olmadığını yazmamışsın ama yazdıklarından sende patch yüklü olmadığını düşünerek cevapladım.
    Patch yüklemiyorum,alıştığım gibi oynamayı seviyorum kota sıkıntısıda var.
    O nedenle hiçbir güncelleştirme yapmadım, indirdiğim temaların sonuda bahsettiğim gibi oldu.
    Herhangi bi patch yüklemeden, bahsettiğim özelliklerde siyah bir skin bulamaz mıyım?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Ronielfayed9 View Post
    Patch yüklemiyorum,alıştığım gibi oynamayı seviyorum kota sıkıntısıda var.
    O nedenle hiçbir güncelleştirme yapmadım, indirdiğim temaların sonuda bahsettiğim gibi oldu.
    Herhangi bi patch yüklemeden, bahsettiğim özelliklerde siyah bir skin bulamaz mıyım?
    O zaman aşağıdaki adresten orjinal dark skin'in birebir kopyasını indirip deneyebilirsin.

http://sites.google.com/site/michael...aseskinsfm2011

DOWNLOAD BASE 2011 DARK SKIN olana tıklaman gerek. Daha önce başka skinler denediğine göre nereye atman gerektiğini biliyorsundur. Gene skins klasörüne atacaksın. Bir dene bakalım çalışacak mı.

EDİT: Şimdi xml dosyasını kontrol ettim, en düşük 11.1 istiyor malesef. Çalışmaz yani.

Mesaj Yetkileri