Van Gundy'e Göre Medya MVP'yi Rose'a Verdi Bile
Magic koçu Stan Van Gundy' göre Medya ödülün Rose gitmesinde toplu bir karara vardı. Fakat Gundy bu onuru Howard'ın hakettiğini düşünüyor.
Van Gundy: "Medya kararını vermiş gibi gözüküyor, ve onlar MVP oylamasında oy hakkına sahipler. Bu yüzden bence her şey bitti."
Gundy, Howard için örnekler vermek istedi.
"Benim için, onun ribaundları, sayıları ve savunması, Dwight'ın yaptığı kadar hiçkimsenin oyunun farklı alanlarına bu kadar büyük etki yaptığını düşünmüyorum. Bence Derrick Rose harika gidiyor. Derrick Rose'un MVP olmasıyla ilgili kesinlikle bir sorunum yok. Onlar Doğu'da en iyi dereceye sahipler; Ve Rose tartışmasız onların lideri. onun ile ilgili harika örnekler verebiliriz. Ben asla bir başka oyuncuyu kötülemek istemem. Bence bu yapılması çok zor bir seçim...Ama ben hala Dwight'ın yaptığı kadar hiçkimsenin oyunun farklı alanlarına bu kadar büyük etki yaptığını düşünmüyorum"
Howard'a konu ile ilgili görüşleri soruldu.
Dwight: "Fanlarım yalan söylemeyin. Derrick Rose harika basketbol oynamaya devam ediyor. O, Doğu'nun en iyi derecesine sahip takımının lideri. Kendim hakkında konuşmayı seven bir adam değilim. Ama Ben takımımın her akşam kazanma şansı olması için pek çok şey yaptığımı düşünüyorum."
NBATRKY
Joel Anthony Kırık Burun ile Oynuyor
Bakılırsa, Joel Anthony kırık bir burun ile oynuyor. Miami Heat yedek centerı geçen hafta Philips Arena'da oynanan Atlanta Hawks maçında, Hawkslı center Zaza Pachulia tarafından yüzüne bir müdahale almıştı.
Anthony ertesi gece Denver Nuggets karşısında koruyucu bir maske ile oynadı.
Anthony hiçbir ağrı ya da başka birşey hissetmediğini açıkladı.
Joel Anthony yaptığı açıklamada; burnunun iki noktadan kırıldığını, kırıldıktan sonra hiçbirşey hissetmediğini belirtti.
NBAtrky