-
İşteydim ama göz ucuyla bilgisayardan izleme fırsatım oldu. Şu kadarını söyliyeyim: Bu takım daha önce de 3-0'lık skorlarla çok net galibiyetler aldı. Ama ben bu kadar istekli oynadıklarını hiç görmemiştim. Rakip hücum ediyor, üç kişi birden bloğa sıçrıyor. Resmen blok-show yaptık. Milijkoviç'in bloklardan sonraki sevincini, yüz ifadesini gördünüz mü? Geçen yıl Olimpiyakos formasıyla kazandığı final serisindeki halet-i ruhiyeyi andırıyordu. Takım artık voleybol oynamaktan keyif alıyor; burası kesin.
Fakat halen handikaplarımız var. Rakip iyi servis tutturunca manşette bocalıyor ve çaresiz kalıyoruz. 3. sette bir ara sert serviste ritim yakaladılar, hemen bocaladık. Ancak kapasitesi sınırlı bir rakip olduğu için hemen hata yaptı ve devamını getiremedi. İyi rakipler sert servislerle canımızı yakabilir; manşet halen randımanlı değil. Ama bu savunma isteği, blok konsantrasyonu kesinlikle çok iyiye işaret. Unutmayalım: Bir takımda Milijkoviç varsa orada umut tükenmez. (Malesef bayan voleybol takımında bu sene olmayan şey...)
Mesaj Yetkileri