Rose'a Göre T-Bo Tam Bir İnek

Chicago Bulls'un genç süper yıldızı Derrick Rose başarılı coachu Tom Thibodeau ile ilgili konuştu.

Okulda sadece ders çalışan ve arkadaşları tarafından ‘inek’ olarak bilinen öğrencilere benzettiği coachu için Rose, “Ben onun gibisini hiç görmedim. Basketbol o kadar odaklanmış birisiki. Ne eş, ne aile, ne çoluk çocuk, ne boş vakit, ne eğlence, ne dinlenme, hiç birisi yok. Sadece ve sadece basketbol var. Daha bir kere onun bir yere yemeğe gittiğini duymadım. Daha bir kere ona bir yerde rastladığım olmadı. Hangi şehire gidersek gidelim onu hiç bir yerde görmüyoruz. Bugüne kadar hiç böyle bir coach ile birlikte çalışmadım” dedi.

Tabii Rose'un daha önceki coachları John Calipari ve Vinny Del Negro olduğundan belki biraz da bundan böyle bir şaşkınlık yaşıyor olabilir. “Thibodeau'nun bu kadar kendini basketbola vermesinin sağlığı açısından her hangi bir zararı olur mu?” sorusuna ise MVP adayı, “O hayattan böyle zevk alıyor. Ben onun için mutluyum. İçinde rahat. Özellikle de kazandığımız zaman çok iyi görüyorum ben onu. Biz de kazanıyoruz” cevabını verdi.

Basketbolseverler