Fenerbahçe Cumhuriyeti
Herzaman bu yorumu yapıyorum ama; Fenerbahçe kendi sahasında bu tür maçları hep kazanır,yine kazanacak bana göre.
Bu maçı kazanıcaz bütün şehir olarak buna kenetlendik. Camia'da güven çok büyük bu maça. Herkes inançlı haftalardır bu maçı düşünüyoruz. Kazanıcağız !
geçen hafta Bursaspor kazanıp Fenerbahçe kaybetseydi ciddi bir amaçla çıkacaktı Bursaspor bu maça, ama belki şu anki avantajı olmayabilirdi, maçın favorisi Fenerbahçe ama kısmen stressiz bir maça çıkacak Bursaspor sağlam defansı ile Fenerbahçeye sorun çıkarabilir. Ben 7 li iddanın 4 ünü Fenere, 2 sini beraberliğe, birini de Bursaspora veriyorum.
Takımda eğer G.Saray maçından bu yana çok büyük bir moral ve motivasyon değişimi yaşanmamışsa bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum...
ben artık fenerin puan kaybetmeye bu maçla başlayacağını düşünüyorum tabi eğer bursa gününde olursa 2 takımada başarılar
eto'o bitmiş.
Berabere bitecek gibi geliyor bana.
Önce milli maç dönüşünü beklemek lazım. Hele oyuncular sağ-salim bir dönsün.
Son 3 maçı kötü oynayarak kazandık. Aynı kötü oyunla şu milli maç arası olmadan maça çıksaydık bir yerde tökezleyecektik ama şu arada umarım takım iyi çalışmış ve toparlanmıştır.
Ben Fenerbahçeli arkadaşlara enseyi karartmayın derim. Tahmin ettiğimizden bile kolay bir galibiyet alabiliriz. Beni asıl korkutan, şu son haftalardaki futbolla Eskişehir deplasmanından çıkabilir miyiz?
Beklenenin aksine çok rahat bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.Umarım yanılırım![]()
Açıkçası şu durumdaki Bursaspor'a puan kaybedersek üzülürüm ..
Ama geçen sene'de Şampiyonluğun gittiği maçtı Bursaspor maçı bu sene asıl rakip Bursaspor olmasada kaybedilecek puan veya puanlar bizi baya etkile ..
Taraftarımızla kazanacağız diye düşünüyorum ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
bu maçı alıcaz başka yolu yok![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Maç skorunu bilmem ama bir Gsli olarak umarım Bursa alır aksi halde fener şamp.olacak zira![]()
Kırılma maçımız
Bu maçı ve G.Antep maçını kazanmamız halinde 18'de 18 yapmamamız için hiç bir sebep yok.
FB: 2 Bursaspor: 0 tahminim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
2 avantaj 3 te biter diyorum![]()
Milli maç arasının takıma çok olumlu bir şekilde yansıyacağını düşünüyorum.Emre ve Selçuk'un dönüşü çok önemli.A Milli Takıma gidenler de sağ salim dönerlerse tam kadro çıkarız Bursa maçına.
Moral motivasyonun üst düzey olduğunu düşünüyorum.Bursaspor'un 2.yarının başından bu yana geçen seneki görüntüsünden uzak futbolu bana bu maçın erken bulacağımız bir golle kopartacağımız izlenimini veriyor.Kazanacağımızı düşünüyorum.
Skor tahminim:Fenerbahçe 3-1 Bursaspor
Haftaya oynayacağımız Eskişehirspor deplasmanını çok daha tehlikeli bir maç olarak görüyorum.
Üzerimizde trabzonsporla beraber büyük bir yük var sanıyorum kaybetmeyiz bu sene takım istikrarlı gidiyor.İnşallah bozulmaz bu gidişat
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
3.lüğü zora sokmamak için bu maçı kazanmalıyız.Artık kötü oynama gibi bir lüksümüz yok.Miller'ın gollerini izleriz inşallah..
Gönlüm Bursaspor'dan yana ama Fenerbahçe rahat alır maçı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bursa son ANkaragücü maçında inanılmaz kötü oynadı. Ertuğrul hocanın Altidore tercihi takımın düzenini bozuyor. Ertuğrul sağlam eski takıma dönmeli.
Fenerbahçe ise müthiş formda. Kötü oynasalarda 3 puan almasını biliyolar. Seyirci faktörünü kullanır diyorum.
Last edited by KaPaLı : 29.Mart.2011 at 18:23 Reason: çaktırmaa :p
bu sezon evinde yenilmeyen Fenerbahçe ile son şampiyonun maçı ;
aslında bu ylıın şampiyonunu belirleyen maç
fenerbahçenin 1 farkla yenecek yada beraberlik gibi duruyor
Milli oyuncular çok formda şükür sakatlık olmadı...
Milli takıma gitmeyen oyuncular çok istekli arzulu...
Emre'de 2 gün içinde antrenmanlara başlarsa deme fener'in keyfine.
Lakin Aykut'un çıkaracağı 11 çok önemli, GS maçındaki gibi olası bir Selçuk-Cristian ikilisini aynı anda oynatırsa -belki Galatasaray tam anlamıyla değerlendiremedi ama- Bursa afffetmez ve bu hatanın telafisi olmaz.
...
Fener Goll Goll Goll şampiyonluk geliyorrrrrrr 3-0
Hadi be kardeş . Son şampiyonun gücünü gösterme zamanın geldi .
Bu maç için kafamda geçen 11
Volkan Demirel
Gökhan Gönül-Diego Luago-Joseph Yobo-Andre Santos
Mehmet Topuz-Selçuk Şahin-Özer Hurmacı-Miroslaw Stoch
Alex de Souza-Mamadou Niang
Selçuk'un sakatlığını ve form durumunu düşünürsek
Volkan Demirel
Gökhan Gönül-Diego Luago-Joseph Yobo-Andre Santos
Mehmet Topuz-Cristian Baroni-Özer Hurmacı-Mamadou Niang
Alex de Souza-Semih Şentürk
ideal durur.
ama ama ama olası bir Cristian-Selçuk ikilisi kahreder![]()
...
Selçuk sakat maç kadrosuna alınmamış.
Emre'nin durumu da belli değil.
Cristian-Özer
Topuz-Cristian
veya düşük bir ihtimal olsa da
Cristian-Gökay başlayacak gibi 11'de
...