Fenerbahçe kazanır
Bursaspor kazanır
Berabere biter
Originally Posted by kalemci ben artık fenerin puan kaybetmeye bu maçla başlayacağını düşünüyorum tabi eğer bursa gününde olursa 2 takımada başarılar İnşallah inşallah.. Takımın yenileceğini bildiğim halde gidip biletimi aldım biletixten. Bile bile lades ama olsun, en azından farktan kurtarırız desteğimizle.. Kesin yenileceğiz de, fark yemesek bari..
Originally Posted by barahir İnşallah inşallah.. Takımın yenileceğini bildiğim halde gidip biletimi aldım biletixten. Bile bile lades ama olsun, en azından farktan kurtarırız desteğimizle.. Kesin yenileceğiz de, fark yemesek bari.. Bu da mı bir totem ?
Originally Posted by barahir İnşallah inşallah.. Takımın yenileceğini bildiğim halde gidip biletimi aldım biletixten. Bile bile lades ama olsun, en azından farktan kurtarırız desteğimizle.. Kesin yenileceğiz de, fark yemesek bari.. Fenerbahçe'nin galibiyeti şimdiden belli ben hemen iddaa kuponuna yazayım handikaplı Fenerbahçe yener 17 de 17 yapacak Fenerbahçe sayende
Originally Posted by barahir İnşallah inşallah.. Takımın yenileceğini bildiğim halde gidip biletimi aldım biletixten. Bile bile lades ama olsun, en azından farktan kurtarırız desteğimizle.. Kesin yenileceğiz de, fark yemesek bari.. Bu da benim totemim olsun. Umarım üstteki yorum tutmaz.
Forum Rules