Hepimizin bildiği gibi daha önce düzenlediğimiz liglerde bir sezon bile bitiremedik.Bu ligi açarken ilk amacımız öncelikle sezonu bitirebilmek.Tabi ki kuru kuruya da sezon bitirmekle olmaz.Gerek muhabbetle , gerek maçlarla , gerek de yorumlarla olsun kariyerimizin keyifli geçmesini umuyorum.Çoğu arkadaşla ilk defa aynı organizasyonda yer alacağız.Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
Henüz takımlar da belirlenmiş değil.En ufak gelişmeyi dahi burdan açıklayacağız.Ligde kimse kimseden üstün görmesin kendini.Çünkü ligi aksatan her kişinin sonu aynı olacaktır.Bu ben de olsam sonuç değişmeyecektir.Ligi aksatacağımı düşündüğüm anda takımı devredeceğim.Bu bütün isimler için geçerli.Eğer ligi aksatacağınızı düşünürseniz bize bildirirsiniz.Kimse kimseye bu yüzden kızmaz aksine daha da sevinir.
Ligin işleyişine gelirsek de , daha öncekiler gibi turnuva sistemi gibi ilerleyeceğiz ve transferde Lira sistemini kullanacağız.Sarı - Kırmızı kart uygulaması olmayacaktır fakat gol krallığı istatistikleri tutulacaktır.
Elbette ligin bir de kupası olacaktır.Kupa sistemi henüz belirlenmiş değil.Ligdeki gelişmeleri bu başlık altından takip edebilirsiniz.

Bütün arkadaşlara başılar dilerim.

Recep İyigün