Maskotumuz
Türksportal Challenge League uzun bir aradan sonra tekrardan geri döndü...12 Kişilik büyük kapışma yarın start alacak...Ligin kuralları lig hakkında gelişmeleri birazdan Organizatör Recep bey açıklayacak...
Kuralları okuduk kabul ettik
Maskotumuz
Türksportal Challenge League uzun bir aradan sonra tekrardan geri döndü...12 Kişilik büyük kapışma yarın start alacak...Ligin kuralları lig hakkında gelişmeleri birazdan Organizatör Recep bey açıklayacak...
Kuralları okuduk kabul ettik
Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Başarılar Gençler.
İlki gibi hüsranla olmazsa güzel olacak hadi hayırlısı herkese başarılar.En çokda bana başarılar.![]()
Yine mi.
Başarılar.
Başarılar dilerim.Hayırlısı![]()
Hepimizin bildiği gibi daha önce düzenlediğimiz liglerde bir sezon bile bitiremedik.Bu ligi açarken ilk amacımız öncelikle sezonu bitirebilmek.Tabi ki kuru kuruya da sezon bitirmekle olmaz.Gerek muhabbetle , gerek maçlarla , gerek de yorumlarla olsun kariyerimizin keyifli geçmesini umuyorum.Çoğu arkadaşla ilk defa aynı organizasyonda yer alacağız.Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
Henüz takımlar da belirlenmiş değil.En ufak gelişmeyi dahi burdan açıklayacağız.Ligde kimse kimseden üstün görmesin kendini.Çünkü ligi aksatan her kişinin sonu aynı olacaktır.Bu ben de olsam sonuç değişmeyecektir.Ligi aksatacağımı düşündüğüm anda takımı devredeceğim.Bu bütün isimler için geçerli.Eğer ligi aksatacağınızı düşünürseniz bize bildirirsiniz.Kimse kimseye bu yüzden kızmaz aksine daha da sevinir.
Ligin işleyişine gelirsek de , daha öncekiler gibi turnuva sistemi gibi ilerleyeceğiz ve transferde Lira sistemini kullanacağız.Sarı - Kırmızı kart uygulaması olmayacaktır fakat gol krallığı istatistikleri tutulacaktır.
Elbette ligin bir de kupası olacaktır.Kupa sistemi henüz belirlenmiş değil.Ligdeki gelişmeleri bu başlık altından takip edebilirsiniz.
Bütün arkadaşlara başılar dilerim.
Recep İyigün
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
tüm katılımcılara başarılar dilerim.
İlki benim önderliğimde 2 sene önce yaplımış, sezon sonuna kadar ilerlenmiş, normal kariyer gibi oynanmış ve çok da zevkli bir şekilde tamamlanmıştır.Sonrakilerde sorunlar yaşansa da bu organizasyon genel itibariyle düzenlemesi zor ama katılımcılar için devam ettiği sürece keyif vermiştir.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benim ilk katıldığım turnuvadan bahsettim ben![]()
İlk Defa Katılıyoruz Umarım Bi Hatamız Olmaz .
Dostum Türksportal Kariyer Ligi ile karıştırdın sanırım.Bu ligle o aynı değil bunu biz düzenliyoruz onu yöneticiler onda lig olmayacak herkes kendi kariyerini yapacak verilen takımla...Burada aynı Türksportal Ligi gibi olacak sadece kendi aramızda olduğu için buraya açtık konuyu...
zevkli olacağa benziyor![]()
eto'o bitmiş.
Arkadaşlar istedikleri 3 takımı istek sırasına göre dizip özel mesaj yoluyla bana iletirse hızlanabiliriz.Bu yüzden mesajlarınızı bekliyorum.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
katılanlara basarıalr inş. yılın kariyeri olacak kadar devam eder
İçimden keşke katılsaymışım diyorumNeyse, başarılar herkese, bakalım benim gibi en kötü transferle şampiyon olan efsane bir menajer çıkabilecek mi
![]()
![]()
Dışarıdan Transfer
140 CA ve altı 5 lira
141-150 = 10 lira
151-160 = 25 lira
161-170 = 50 lira
171-180 = 90 lira
181 ve üzeri 130 lira
- Dışarıdan transfer sistemi kapalı zarf şeklinde olacaktır
- Dışarıdan takaslı transfer olmayacaktır.
Kapalı Zarf
•Kapalı zarf transfer sisteminde 2 tur olacaktır. İlk turda transfer etmek istediğiniz oyuncuya vereceğiniz bedeli yazmanız için süre verilecektir. Bu süre bittiğinde, tek bir menajer tarafından teklif yapılmış oyuncuların transferi bitmiş kabul edilecektir ama birden fazla menajerin teklif yaptığı oyuncular için 2. tura geçilecektir. 2. turda bu oyuncuya tekrar teklif yapan menajerler arasında en yüksek teklifi veren takım, oyuncuyu kadrosuna dahil edecektir.
Dışarıya Transfer
Dışarıya oyuncu satış hakkı her transfer sezonunda bildirilecektir.
Oyuncu değerleri
140 CA ve altı 5 lira
141-150 10 lira
151-160 25 lira
161-170 50 lira
171-180 90 lira
181 ve üstü 130 lira
Örnek Şablon
Oyuncu adı:
Mevkisi:
CA Değeri:
Fiyat:
Transferlerinizi bu konunun altından değil , bana özel mesaj yoluyla bildireceksiniz.Sonuçları bu konu altından yayınlayacağız.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Acemiler hep Ön saflarda olurlar![]()
Shaktar-Lille-Fiorentina 3'lüsünden biri kazanır bence.
Her takımın 50 lirası , 5 iç transfer hakkı , 3 dış transfer hakkı ve 2 tane de dışarıya satış hakkı bulunmaktadır.
Transferler için son gün 30.03.2011'dir.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Defans sol bek aranıyor![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
dr aranıyor.
eto'o bitmiş.
Arkadaşlar , yavaş yavaş transferleri vermeye başlarsanız iyi olur.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Öne çıkan takımlar var mevcut kadroda ama tam sistemi anlamadım.
Volkan Şen , Ozan İpek , Sercan Yıldırım Satılıktır....