1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Jaja ve Bilica alemlerde

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben bu tip magazin programları yapanlara içimde çok güzel duygular besliyorum.

özel hayat diye birşey var. 4-4lük futbolcu da dünyanın hiç bir yerinde yok.

futbolcu=robot değildir. futbolcu=insan.

ayrıca dişe diş mücadele ederken birlikte bir yerlere gidilemeyeceğini de öğreniyoruz buradan, selam bile vermemeliler. çok ayıp.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    ben bu tip magazin programları yapanlara içimde çok güzel duygular besliyorum.

özel hayat diye birşey var. 4-4lük futbolcu da dünyanın hiç bir yerinde yok.

futbolcu=robot değildir. futbolcu=insan.

ayrıca dişe diş mücadele ederken birlikte bir yerlere gidilemeyeceğini de öğreniyoruz buradan, selam bile vermemeliler. çok ayıp.
    iyi de elinde içki var, araba kullanıyor.
    bunun neresini esgeçebiliriz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    peki bunu esgeçmeyelim.

iki insan! ın dışarı çıkıp eğlenmesini çok ayıp birşeymiş gibi niye lanse ediyorlar. ayrıca bu adamlar dişe diş mücadele ediyor diye bir araya gelmeyecekler mi?

robot diye gördüğümüz bu adamlar evlerinde oturacak, dışarı adımını atmayacak, fazla yemek yemiyecek, içki içmeyecek, sigara kullanmayacak, sevgilisini alıp sinemaya gitmeyecek, gece kulübüne gitmeyecek. neden? robot mu bu adam, insan mı?

sen istediğin şekilde gez toz vs. ama futbolcu yapamaz.

futbolcuların eğlenmeye hakkı yok, insan değil onlar çünkü. ''sürünsün bilmem ne oğlu bilmemneler'' o zaman jaja demez mi? ''hani marjinal bizdik?''

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    peki bunu esgeçmeyelim.

iki insan! ın dışarı çıkıp eğlenmesini çok ayıp birşeymiş gibi niye lanse ediyorlar. ayrıca bu adamlar dişe diş mücadele ediyor diye bir araya gelmeyecekler mi?

robot diye gördüğümüz bu adamlar evlerinde oturacak, dışarı adımını atmayacak, fazla yemek yemiyecek, içki içmeyecek, sigara kullanmayacak, sevgilisini alıp sinemaya gitmeyecek, gece kulübüne gitmeyecek. neden? robot mu bu adam, insan mı?

sen istediğin şekilde gez toz vs. ama futbolcu yapamaz.

futbolcuların eğlenmeye hakkı yok, insan değil onlar çünkü. ''sürünsün bilmem ne oğlu bilmemneler'' o zaman jaja demez mi? ''hani marjinal bizdik?''
    Tabikide gezebilirler eğlenebilirler, istedikleri her şeyi yaparlar ama dediğim gibi doz önemli. Fenerbahçe'den 2 örnek futbolcu vereyim Hooijdonk, Alex. Hadi Alex'i geçtim o fazla profesyonel, Hooijdonk'ta dozunda eğlenen ve kimsenin gözüne batmayan biriydi. Bir örnek daha vereyim, Ortega. Geldiği hafta Laila dan çıkarken görüntülendi. Yani herkes istediğini yapsında neyi nasıl yaptığı falan filan bunların hepsi kendine zarar-yarar sağlar, yoksa banane Jaja 3 bayanla lüks otele gitmiş. Yapanında, yapmayanında, az yapanında, çok yapanında sonu belli...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    adam arabayla ezip kaciyorda bisey olmuyor , icki ile yakalansa ne olucak

Mesaj Yetkileri