Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
İşteydim ama göz ucuyla bilgisayardan izleme fırsatım oldu. Şu kadarını söyliyeyim: Bu takım daha önce de 3-0'lık skorlarla çok net galibiyetler aldı. Ama ben bu kadar istekli oynadıklarını hiç görmemiştim. Rakip hücum ediyor, üç kişi birden bloğa sıçrıyor. Resmen blok-show yaptık. Milijkoviç'in bloklardan sonraki sevincini, yüz ifadesini gördünüz mü? Geçen yıl Olimpiyakos formasıyla kazandığı final serisindeki halet-i ruhiyeyi andırıyordu. Takım artık voleybol oynamaktan keyif alıyor; burası kesin.
Hakan Abi maç öncesi ısınırken bile hırsları belli oluyordu oyuncuların. Özellikle Marshall ve Ivan şınav ve mekik çekerken sanki zemini dövüyorlardı. Maçı hakim bir gözle izleyemedim maalesef. Tezahürat yapıyorduk. Ben de gözucuyla bakabildim arasıra. Voleybol bilgim de çok iyi değil yapabileceğim yorum oyuncuların hırsı ve isteği konusunda olabilir sadece. Arslan'ı bile ben bu kadar istekli görmemiştim. Pek faydası da olmadı gerçi maçta görebildiğim kadarıyla.

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
Neyse, dicanio salondaysa ayrıntıları yazar. Yazık oldu. Çok iyi oynamıştık. Ama böyle rakibe karşı bu kadar servis kaçırarak maç alınmaz ki. Baktın olmuyor, yüklenmeyin, daha garanti atın. Neyse...
İş nedeniyle gidemedim maça. Maç sayısına anca yetişebildim Arkas'ın. Alabilseydik keşke kupayı. Büyük moral olurdu takım adına. Yazık oldu. Coskovic toparlanamazsa Marshall ve Ivan ikilisinin yanına bir yabancı bile alınsa yeterli olmayacak takım adına. Yerli oyuncu kalitesinin de arttırılması elzem. Sadece Emre var kaliteli yerli bana göre.