Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

37 92.50%
  • Avusturya kazanır

1 2.50%
  • Berabere biter

2 5.00%
1 ile 30 arası toplam 177 sonuç

Konu: Türkiye - Avusturya | Euro2012 Elemeleri A Grubu Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maçın ilk yarısını izleyememiştim ama gece tekrarını verdiler ve izledim. Takımımız gayet üstün bir oyun oynamış bence. Avusturya Alaba ile birşeyler yapmaya çalışmış ama olmamış normal bir galibiyet almışız.

Ancak şunu belirtmek isterim. Önceleri Rıdvan Dilmen'in görüşlerine acayip saygı duyardım. Ancak o kadar antipatik bir hal alıyorki bazı noktalarda. Daha dakika 15; " Semih'in girmesi lazım yoksa bu maçı kazanamayız." Tarzında birşeyler söyledi. Ya bir dur bakalım yahu. Sen Rıdvan Dilmen'sen aşağıdaki de Guus Hiddink. Nedir bu? Neyi ispatlamaya çalışıyorsun ki? Tamam Semih kaliteli futbolcu lafım yok, hatta ben olsam 11'de Semih'i başlatırım onada lafım yok ama hel bir dur belli ki bir sistem çıkacak ortaya...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Ancak şunu belirtmek isterim. Önceleri Rıdvan Dilmen'in görüşlerine acayip saygı duyardım. Ancak o kadar antipatik bir hal alıyorki bazı noktalarda. Daha dakika 15; " Semih'in girmesi lazım yoksa bu maçı kazanamayız." Tarzında birşeyler söyledi. Ya bir dur bakalım yahu. Sen Rıdvan Dilmen'sen aşağıdaki de Guus Hiddink. Nedir bu? Neyi ispatlamaya çalışıyorsun ki? Tamam Semih kaliteli futbolcu lafım yok, hatta ben olsam 11'de Semih'i başlatırım onada lafım yok ama hel bir dur belli ki bir sistem çıkacak ortaya...
    Rıdvan Dilmen hakkında şu sıralar zaten bir antipati ortamı yaratıldı.Adam ne dese insanlara dokunuyor. Dün maçı yorumlarken ne dediyse haklı çıktı,oyuncu değişikleri de Hiddink'le birebir örtüştü. Semih girince takım rahatladı,o konuda da haklıydı zaten.Burak ileri uçta oynayamıyor onu da görmüş olduk bu maçla.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Rıdvan Dilmen hakkında şu sıralar zaten bir antipati ortamı yaratıldı.Adam ne dese insanlara dokunuyor. Dün maçı yorumlarken ne dediyse haklı çıktı,oyuncu değişikleri de Hiddink'le birebir örtüştü. Semih girince takım rahatladı,o konuda da haklıydı zaten.Burak ileri uçta oynayamıyor onu da görmüş olduk bu maçla.
    Ben kimsenin yarattığı ortamdan etkilenmiyorum. Dediğim gibi bende olsam Semih ile başlardım. Ancak daha 15. dakikada kimse Burak'ı çıkarıp Semih'i almaz oyuna. (Sakatlık olmadığı sürece) Bunu 5-6 defa söylemenin mantığı nedir? En fazla 3 tane söyle. Rıdvan Dilmen'in görüşlerine oldukça saygı duyarım bu ayrı konu. O sadece maç sonu yorumu yapsın bence...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri