Ersan Bulanık Görüyor
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 542x412 and weights 68KB.
Geçen sezon NBA'de ve Dünya Şampiyonası'nda iki kez burnu kırılan Ersan İlyasova, bu defa da beyin travması sonucu 40 gündür sahalardan uzak kaldı.
Antrenmanda başına aldığı darbe ile görme bozukluğu yaşayan Ersan İlyasova, 23 Şubat’tan bu yana Milwaukee Bucks’ın maçlarında yer alamıyor. İlyasova 14 Şubat’taki Los Angeles Clippers karşılaşmasını da Blake Griffin’in dirseğinin yüzüne isabet etmesi sonucu ilk çeyrekte yarıda bırakmıştı.
Bulanık gördüğü belirilen Ersan İlyasova’nın sahalara ne zaman dönebileceği açıklanmadı. İlyasova’nın geçen NBA sezonunda burnu kırılmış, basketbolcu aynı talihsizliği Dünya Şampiyonası sırasında da yaşamış ve maske takarak oynayabilmişti.
BasketFaul.com
--------------------------------------------------------------------------
Joe Johnson Magic Maçında Sahada olacakmış.
Jermaine Döndü
Jermaine O'Neal sol dizindeki artroskopik cerrahi sonucu 2 ay sahalardan uzak kalmıştı ve 2 ay sonunda Celtics takımına katıldı.
O'neal Perşembe günü Spurs karşısında oynayabileceğini söyledi ama Doc Rivers onu oynatmak istemiyor.
O'neal ''Oynayabilirim,benim için sınırlama yok.'' dedi.
Koç Rivers ise ''Ben Jermaine'nin kişisel saati olduğunu düşünüyorum,bekleyip göreceğiz ve iyi olacak.'' dedi.
Rivers ayrıca ''Perşembe günü oynayabilir ama belli değil,doğrusu çok hızlı.Eğer hafif bir sakatlığı bile olsaydı o zaman bile şüphe duyardım.'' dedi.
NBAtrky

Alıntılı Yanıtla