Hakeme Şok Şuçlama

Phoenix Suns’ın evinde Oklahoma City Thunder’a 116-98 mağlup olduğu karşılaşmanın bitimine 1.05 kala Suns guardları Zabian Dowdell ve Aaron Brooks hakemle girdikleri diyalog yüzünden oyundan atılırken maç sonrasında Dowdell’ın kendisini ihrac eden hakem Ken Mauer’a yönelik açıklamaları dikkatleri çekti. Dowdell, Mauer’in kendisine ‘saygısızca ve küstahca’ davrandığını söyleyerek, “Bana neden faul çaldın diye itiraz ettiğimde verdiği cevap “küçük bir o..spu olmayı bırak” oldu. Ona “bu cümleyi bana saha dışında söyleyemeye cesaret edebilir misin?” diye sorduğumda ise beni oyundan attı. Oyunculuk kariyerim boyunca hiçbir hakemden böyle bir cümle duymamıştım.”dedi.
sporx

Shaquille Her An Dönebilir

Boston Celtics'in yaşlı devi Shaquille O'neal'ın aşil tendomunun iltihap kapmasının ardından Boston Celtics yönetimi belirsiz ama iyimser bir politika izledi ;

Shaq iki hafta içinde dönecek!

Shaq All-Star arasından sonra dönecek!

Shaq bir hafta içinde dönecek!

Shaq gelecek deplasmanda oynayacak!

26 maç sonra, Shaq hala oyunun dışında...

Dünkü maçın ardından Celtics başkanı Ainge ve koç Rivers farklı bir yaklaşım denediler. 39 yaşındaki devin dönüşü hakkında olasılıkları konuştular...

NBAtrky

2012 Draftinin Muhtemel 1.'si Anthony Davis, KG İle Kıyaslanıyor

6-10'luk Chicago Lisesi'nden Anthony Davis, şimdiden scoutlar tarafından KG ile kıyaslanıyor.

Davis, lisedeyken hızını, müdafaasını ve top kontrolünü oldukça geliştirdi. Kendisi agresif bir ribaundçu, iyi bir blokçu ve rakibin üzerinden smaç basmaya korkmayan bir oyuncu.

Scoutlar, KG'nin gençkenki hâline benzedeğini söylüyor.

Davis, seneye Kentucky'ye katılacak.

NBAtrky