Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

2 40.00%
  • Kasımpaşa kazanır

2 40.00%
  • Berabere biter

1 20.00%
1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Kayserispor - Kasımpaşa [27. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Kayserispor - Kasımpaşa [27. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kasımpaşa hala ligde tutunmak için umutlu olsa da bana göre Kayserispor deplasmanından puan alamazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oldukça zevksiz bir maç. hiç keyif vermiyor. kasımpaşa üstün ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı kapatmasına ama bu 3-0 bile olabilirdi inanılmaz goller kaçırdılar.

kayserispor ise dağılmış bir halde, moraller sıfır, konsantre sıfır.

kasımpaşa bu maçı alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kasımpaşa şova devam ediyor deplasmanda 3-0 oldu maç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-0 oldu ve çok ilginç bir maç oluyor.

kayserispor taraftarı kasımpaşa'yı destekliyor. 3.gol de kadir has stadı -gool- diye yıkıldı adeta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

-Süleyman Hurma istifa- diye bağıran taraftara karşılık, Süleyman Hurma taraftarlara el sallayarak stadı terketti. Acaba istifa mı edecek?

Çok ilginç maç oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kayserispor taraftarının yaptığına bir anlam veremedim, ayıp ediyorlar bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu hafta üst sıralarda ki takımlara birşey oldu.

Kayserispr taraftarının saçmaladığı maç oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kasımpaşa'nın paslarına karşılık kayserispor taraftarı oley çekiyor.

ve maç bitti. alkışlar ve yuhalamalar bir aradaydı.

çok ilginç bir maçtı ve kasımpaşa 3 puanla ayrılmayı bildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Kayserispr taraftarının saçmaladığı maç oluyor.

Değerli Kardeşim;

Kayserispor şu ana kadar…

- 2 kez UEFA kupasına katıldı,

- 1 kez Türkiye Kupası kazandı,

- 1 kez Süper Kupa finali oynadı.

- Tarihinde ilk kez A milli takım dahil bütün yaş gruplarına oyuncu gönderdi…

- Mevcut tesislerini yeniledi…

- Yeni tesislerini % 70 bitirdi( Avrupa’ nın en iyisi olacak)

- Biri alttan ısıtmalı 4 adet çim saha yaptı…

- İlk kez kendine ait özel yapım otobüsü oldu…

- İlk kez 8 adet araba sahibi oldu…

- İlk kez oyuncusunun kullanımına verilmek üzere ev satın aldı.

- Hiç borçlanmadan bütçesini 6 yılda en az 6 kat arttırdı.

- Hiçbir vergi,SSK, vs. borcu yok.

- Hiçbir kurum ve kuruluşa da borcu yok.

- 5 yıldır UEFA kriterine göre lisans aldı…

Daha yazacak çok şey var, hayati önem taşıyan; ancak ilgini çekeceğini sanmıyorum…

Biz 2. yarıya başlarken aşağıdaki kadronun oynayacağını umduk…

Önder Serdar Alex H.Ali

Selim Sanatana

Nordin Ziani Cangele

Zalayeta

Fakat futbolda her zaman istediğin olmuyor… Bu sezon 7 oyuncumuz ameliyat oldu, diğer sakatlıklar hariç… Bilmeni isterim ki…

FB, GS; BJK, TRABZONSPOR, G.ANTEP, BURSA, ANKARAGÜCÜ, GENÇLERBİRLİĞİ, ESKİŞEHİR, MANİSA, bizden çok fazla para harcadılar. KONYA, BUCA en az bizim kadar harcadı…

Bir şeyi daha bilmeni isterim… Şanssızlık üst üste gelebilir; ama mutlaka şans döner… Çalışan doğru ve namuslu çalışan mutlaka kazanır, biz de kazanacağız…

Son bir şey daha… Yukarıda saydıkalrım olurken…Şehir, taraftar, iş adamları ne kattı? Kulübe, ounculara, bizlere nasıl bir destek ve moral verdi? Onu da sen düşün, düşünürken de geçmemizi istediğin takımlarla kıyasla…

Sevgilerimle,

Süleyman HURMA
    Daha fazlasına gerek yok zaten...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beyler taraftarın tepkisi bu maçlık olay değildi yıların olayı kayserispor kaç yıldır ligin ikinci yarısında yokları oynuyor.Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir ama öyle değil işte.Anlatması uzun olaylar var

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Kasımpaşa. Hala ligde kalma umutlarını diri tutuyorlar ya,can-ı gönülden tebrik ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Beyler taraftarın tepkisi bu maçlık olay değildi yıların olayı kayserispor kaç yıldır ligin ikinci yarısında yokları oynuyor.Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir ama öyle değil işte.Anlatması uzun olaylar var
    Deniz sende hep demiyomusun sakatlarımız olmasa diye. Yokları oynuyosa sorumlus Süleyman Hurma'mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Deniz sende hep demiyomusun sakatlarımız olmasa diye. Yokları oynuyosa sorumlus Süleyman Hurma'mı ?
    abi bu öyle bişe değildi ben hurmaya tepki göstermedm zaten ben takımı yuhladım evet ama takımı canlı olarak bi izlesen görürsün tamam yeteneksiz olabilrisin ama en azından mücadele ver koş bişe yap yani dün takımda birtek hasan ali ve mehemt eren çabaladı birşeyelr yapmak için zaten hasan ali alıkş aldı en son soyunma odasına o giderken tribünler sahaya yakın olduğundan o kadar belli oluyorki futbolcualrın tavrı insan çıldırıyo

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kasimpasa cok iyi oynamis ozetlere baktimda, golu atmadan oncede cok gol kacirmislar

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bende özetlerden izlediğim kadarıyla ezmiş biraz Kasımpaşa. Özellikle Ersen Martin asist kralı olabilirdi maçta ama çok kaçırdılar. Kayseri ise ikinci yarıya kötü başladı.Hücum anlamında iyi transferler yaptı Amrabat-Kujoviç-Ziani ama defans anlamında takıma takviye yapılmadı ve eldekilerdende giden olunca böyle bi tablo çıktı ortaya. Umarım Kayseri toparlar kendini.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayserispor taraftarı yanlış yapmış. Kayseri deplasmanı şuan 4 büyüklerin 1 puan da fena değil mantığıyla geldiği bir yer olduysa bunda Kayseri yönetiminin de illa ki payı vardır.

Son dönemde Kayserispor Türkiye'nin Porto'su rolüne büründü. Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Ali Turan gibi oyuncular Kayseri'de parladı. Mevcut kadrodan da Serdar ve Mehmet Eren'in İstanbul takımlarının listesinde olma ihtimali çok yüksek. Bunun haricinde yapılan yabancı transferlerini de taraflı tarafsız birçok kişinin takdir ettiğini düşünüyorum. Amrabat gibi ligimiz için kaliteli bir adamı 1 küsür milyona aldılar diye biliyorum. Bence Kayseri taraftarı gerek teknik ekibine gerekse yönetimine gerekli desteği sağlamalı ve Kayseri'den 1-2 sene içinde büyük beklentiler içine girmek yerine uzun vaadede bu kulübün birşeyler başaracağına inanıp, sabırlı olmalı ve kulüplerine maddi manevi gerekli desteği sağlamalılar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Amiashvili'nin gidişi tepetaklak etti Kayseri'yi. Geçen sene de Ali Turan gidince 2. yarı sistem bozulmuştu. Yönetime tepki verilmesini anlamıyorum, Adnan Polat'a bile yapılmadı bu olay.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nedir şu defanslardan çektiği Kayseri'nin

Bu arada S.Hurma oyuncu transferi açısından iyi bir menejer iyi oyuncular getirdi kayseri'ye onları getirmek zor ama tabi oyuncularla arası nasıl veya teknik direktörle mi bir anlaşmazlığı var bilmiyorum.

Mesaj Yetkileri