Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

26 70.27%
  • Bursaspor kazanır

8 21.62%
  • Berabere biter

3 8.11%
1 ile 30 arası toplam 216 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [27. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yazık ki ne yazık. Herşeyi geçtim Semih boğulacaktı adam almış kellesini koltuğunun araya sıkıyo indiriyo hani dışardan bakınca KÖR MÜSÜN? sorusu sorulabilir bu pozisyon için ama sormuyacağız tabi ki biz. Tek kelimeyle Kuddusi Müftüoğlu'nun rezil yönetimine takıldık. Geri pas daha nasıl olabilir adam hızlıca giden topu kontrol etti kaleciye verdi. Hani desekki çarptı felan öyle gitti değil topu basbayağı kontrol ederek kalecisinin olduğu güvenli bölgeye TAŞIDI. Maçta oynayan bizdik maalesef olmadı. Takımımı tebrik ederim. Ezdik bugün herşeyi yaptık 1. olarak hakemi 2. olarak 11 kişilik Bursaspor savunmasını geçemedik. Ama inşallah şampiyon olacağız... HERŞEYE RAĞMEN....................

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yazık ki ne yazık. Herşeyi geçtim Semih boğulacaktı adam almış kellesini koltuğunun araya sıkıyo indiriyo hani dışardan bakınca KÖR MÜSÜN? sorusu sorulabilir bu pozisyon için ama sormuyacağız tabi ki biz. Tek kelimeyle Kuddusi Müftüoğlu'nun rezil yönetimine takıldık. Geri pas daha nasıl olabilir adam hızlıca giden topu kontrol etti kaleciye verdi. Hani desekki çarptı felan öyle gitti değil topu basbayağı kontrol ederek kalecisinin olduğu güvenli bölgeye TAŞIDI. Maçta oynayan bizdik maalesef olmadı. Takımımı tebrik ederim. Ezdik bugün herşeyi yaptık 1. olarak hakemi 2. olarak 11 kişilik Bursaspor savunmasını geçemedik. Ama inşallah şampiyon olacağız... HERŞEYE RAĞMEN....................
    arkadaşım sen git başka birşeyler izle, ne bileyim pembe dizi, belgesel (ama öyle aslanlı kaplanlı değil, aksiyon sana yaramıyor kaybediyorsun kendini belliki ), çizgi film tarzı şeyler...
    Semih ucuz bir oyuncu, kendini yere bırakıyor (ki çok iyi rol yapıyor diyen arkadaşlar var, katılmıyorum. İyi rol yapsa penaltıyı kazandırırdı takımına, olmadı demekki kötü ) Birde numarasını yemedi diye hakemin üzerine yürüyor el kol hareketleri (büyük ihtimalle küfürler - ki maç içerisinde sıkça yapıyor bunu).
    Geri pas mı? Sen futboldan anlamıyorsun derim. Geri pas öyle olmaz, kaleciyi tınladığı yok o pozisyonda İbrahim'in. Tek amacı topun rakibe gitmesine engel olmak. Ayağını uzatıyor müdahale ediyor, dengesini kaybediyor, dikkatle izle hemen ayağa kalkıp ikinci müdahaleyi yapmaya çalışıyor. Ivankov ondan önce davranıp topu kontrol ediyor. Geç bunları, maçı izlemeyenleri de yanlış yönlendirme. Klasik bir türk izleyicisi olduğun besbelli işte. Kendi lehine olunca oo süper, müthiş, aleyhine olunca kıyameti kopar! Lugano'nun Miller'ın topuğuna 'kasten' basmasını niye dillendirmiyorsun peki?
    11 kişi savunma yaptık doğru, buna takım savunması denir. En iyi yaptığımız şeyi yaptık, geçen sezon bunu yapıp üzerine birde mükemmel hızlı hücumlar yapıyorduk, bu sene daha vasatız hücumda. 1 puana yatma gibi bir amaç yoktu Bursa'da. Yaptığımız en iyi şeyi yapıp maçı kazanmaktı isteğimiz olmadı. Fenerbahçe şampiyon olur, olmaz. HERŞEYE RAĞMEN ile de ne kastettiğin besbelli. Bakıyorumda Aykut Hoca'ya bile eleştiri gelmiş Niang konusunda. Yahu bu adam Marsilya'da da sol açık gibi oynadığı zamanlar oldu. Neyini eleştiriyorsunuz anlayamadım. Özer için birşey diyemem ama Cristian'ı oynatması gerektiği için bir yabancı kesmek zorundaydı, Onun yerine Dia ya da Stoch çok daha etkili olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    arkadaşım sen git başka birşeyler izle, ne bileyim pembe dizi, belgesel (ama öyle aslanlı kaplanlı değil, aksiyon sana yaramıyor kaybediyorsun kendini belliki ), çizgi film tarzı şeyler...
    Semih ucuz bir oyuncu, kendini yere bırakıyor

E be Semih'im insan bu pozisyonda da kendini yere bırakır mı, gerek var mı böyle ucuz hareketlere ?

3 Haberle devam edelim yazımıza...

Geçen Hafta Gs-Fb maçında sahaya rakı şişesi atılmıştı hatırlarsınız, bu hafta onun 4/1 büyüklüğünde olan bir bira bardağı sahaya atıldı ve maç anında tatil edildi. Futbol anlayışımız farklı arkadaş

Ertuğrul Sağlam 2 puan kaybettiklerini söylemiş maçtan sonra, herhalde biz başka maç izledik.

Serdar Aziz maçtan sonra "hakemide yendik demiş" hani şu Semih'i kündeye yatımaya çalışan sarı çocuk.

Bak Ciddi Ciddi söylüyorum siz ne içiyosunuz ? yemin ediyorum söyleyin aynısından bende içecem
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Semih ucuz bir oyuncu, kendini yere bırakıyor (ki çok iyi rol yapıyor diyen arkadaşlar var, katılmıyorum. İyi rol yapsa penaltıyı kazandırırdı takımına, olmadı demekki kötü ) Birde numarasını yemedi diye hakemin üzerine yürüyor el kol hareketleri (büyük ihtimalle küfürler - ki maç içerisinde sıkça yapıyor bunu).
    Geri pas mı? Sen futboldan anlamıyorsun derim. Geri pas öyle olmaz, kaleciyi tınladığı yok o pozisyonda İbrahim'in. Tek amacı topun rakibe gitmesine engel olmak. Ayağını uzatıyor müdahale ediyor, dengesini kaybediyor, dikkatle izle hemen ayağa kalkıp ikinci müdahaleyi yapmaya çalışıyor. Ivankov ondan önce davranıp topu kontrol ediyor. Geç bunları, maçı izlemeyenleri de yanlış yönlendirme. Klasik bir türk izleyicisi olduğun besbelli işte. Kendi lehine olunca oo süper, müthiş, aleyhine olunca kıyameti kopar! Lugano'nun Miller'ın topuğuna 'kasten' basmasını niye dillendirmiyorsun peki?
    11 kişi savunma yaptık doğru, buna takım savunması denir. En iyi yaptığımız şeyi yaptık, geçen sezon bunu yapıp üzerine birde mükemmel hızlı hücumlar yapıyorduk, bu sene daha vasatız hücumda. 1 puana yatma gibi bir amaç yoktu Bursa'da. Yaptığımız en iyi şeyi yapıp maçı kazanmaktı isteğimiz olmadı. Fenerbahçe şampiyon olur, olmaz. HERŞEYE RAĞMEN ile de ne kastettiğin besbelli. Bakıyorumda Aykut Hoca'ya bile eleştiri gelmiş Niang konusunda. Yahu bu adam Marsilya'da da sol açık gibi oynadığı zamanlar oldu. Neyini eleştiriyorsunuz anlayamadım. Özer için birşey diyemem ama Cristian'ı oynatması gerektiği için bir yabancı kesmek zorundaydı, Onun yerine Dia ya da Stoch çok daha etkili olurdu.
    Öncelikle yaşınız benden büyük olduğu için size sizin gibi kaba bir üslupla cevap veripte kendimi küçük düşürmeyeceğim.

Ne izleyeceğimi yada nasıl yorum yapacağımı sizden ve sizin gibilerden öğrenecek değilim. Yok belgesel izle çizgi film izle diye kimse kimseye burdan artislik yapamaz. Eğer öyle birşey olursa da ben değil ama başka birisi bir gün çıkar " SANA NE LAN, SANA MI SORACAĞIZ " der. Burası forum her maçtan sonra F.Bahçenin hakemleri satın aldığını ima eden yorumlar da dahil olmak üzere binbir çeşit görüş belirtiliyor vede benimkide bunlardan birisidir. Benim görüşüm senin fikirlerine tersse beni engelleyebilirsin. Böyle çizgi film izle belgesel izle demek yerine. Futboldan anlamıyorsam F.Bahçeli hiç bir futbolcuda futboldan anlamıyor çünkü hepside şiddetli şekilde itiraz etti vede sapına kadar haklıydılar. O halde onlarda oynamasın siz oynayın anlıyorsunuzya... Klasik Türk izleyicisi bu forumda da çok var bir tek ben değilim rahat olun o nedenle. Hadi ben çok çok abartılı subjektif bir yorum yaparak penaltı ve geri pas konusunda bencilce düşündüm ve bize yapılınca ooo Lugano basınca topuğuna rakibin dillendirmedim sadece ben değilim o halde bu şekilde yapan. Herşeye rağmen dediğim işte bu sebeple. Sizin gibi anticilere karşı şampiyon olacağız...

Tekrar diyorum böyle basit şekilde sataşarak yorum yazacaksan bana karşı beni engelle daha güzel cevap vermiş olursun bana...

Şu pozisyonda Semih basit bir oyuncu bırakıyor demek klasik Türk izleyicisine daha açık bir örnek bence

Mesaj Yetkileri