Sunum,anlatım gerçekten çok iyi tebrik ediyorum.Kayseri ile bende uzun bir kariyer yapmıştım çok zevkli oluyor.İlk sezondan da şampiyonluk gözüküyor gibi.Başarılar.
Sunum,anlatım gerçekten çok iyi tebrik ediyorum.Kayseri ile bende uzun bir kariyer yapmıştım çok zevkli oluyor.İlk sezondan da şampiyonluk gözüküyor gibi.Başarılar.
Değerli yorumun için teşekkür ediyorum abicim.Sağolasın.
Teşekkürler abicim.Beğenmene sevindim. Zorlu bir yarış var TS,FB ve bizim aramızda,bakalım hayırlısı.
... GELENLER ...
... GİDENLER ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
... GELEN PERSONELLER ...
... GİDEN PERSONELLER ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...:::YARDIMCIM- Sidnei Lobo:::...
ANTREMAN DÜZEYİMİZ
==> Kiralık olarak kalemizi koruyan Volkan Babacan'ı kadromuza kattık. İyi bir yedek olacağından şüphem yoktur. Personellerden fazla verim alamamamdan dolayı komple değişikliğe gittim. Yardımcı Asistanım olan Sidnei Lobo'yu uzun uğraşlar sonucu yanıma almış bulunmaktayım. Onun gibi bir yardımcım olduğu için kendimi şanslı hissedebilirim. Hangi takıma gidersem gideyim,mümkün olduğu sürece yanımda götüreceğim. Antremanlara önem vermemiz lazım. Maç formlarını en üst düzeyde tutmalıyız. Unutulmamalıki başarıya giden yolda, küçük ayrıntıları çözmeden büyük sorunları aşamayız...