1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Anadolu Yıldızı Şahlanıyor | Kayserispor | 11.3 [Chapter 2]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sunum,anlatım gerçekten çok iyi tebrik ediyorum.Kayseri ile bende uzun bir kariyer yapmıştım çok zevkli oluyor.İlk sezondan da şampiyonluk gözüküyor gibi.Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Quote Originally Posted by darbe06 View Post
    Ligde durumlar çok iyi..Bursaspor deplasmanındaki 5-1 lik galibiyet süper..ZTK da gruptan çıkamaman hayal kırıklığı olmuş ama çokda önemi yok ilk senede,maçlara bakarsak yine çok gol pozisyonu bulup dışarı atmışız çoğunu..Uzun şut falan açıksa kapatmanı tavsiye ederim,tamamen kapalı olsada uygun anlarda onlar uzaktan şut çekiyorlar zaten..Galatasay maçıda 4-0 hoş olmuş..İlk yıl en azından Avrupaya gitmeyi hak kazansak gayet başarılı olacak..
    Değerli yorumun için teşekkür ediyorum abicim.Sağolasın.
    Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Sunum,anlatım gerçekten çok iyi tebrik ediyorum.Kayseri ile bende uzun bir kariyer yapmıştım çok zevkli oluyor.İlk sezondan da şampiyonluk gözüküyor gibi.Başarılar.
    Teşekkürler abicim.Beğenmene sevindim. Zorlu bir yarış var TS,FB ve bizim aramızda,bakalım hayırlısı.

... GELENLER ...

... GİDENLER ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

... GELEN PERSONELLER ...

... GİDEN PERSONELLER ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...:::YARDIMCIM- Sidnei Lobo:::...

ANTREMAN DÜZEYİMİZ

==> Kiralık olarak kalemizi koruyan Volkan Babacan'ı kadromuza kattık. İyi bir yedek olacağından şüphem yoktur. Personellerden fazla verim alamamamdan dolayı komple değişikliğe gittim. Yardımcı Asistanım olan Sidnei Lobo'yu uzun uğraşlar sonucu yanıma almış bulunmaktayım. Onun gibi bir yardımcım olduğu için kendimi şanslı hissedebilirim. Hangi takıma gidersem gideyim,mümkün olduğu sürece yanımda götüreceğim. Antremanlara önem vermemiz lazım. Maç formlarını en üst düzeyde tutmalıyız. Unutulmamalıki başarıya giden yolda, küçük ayrıntıları çözmeden büyük sorunları aşamayız...

Mesaj Yetkileri