-
D'Antoni Kalmak İstiyor
Playoff’u garantiledikten bir gün sonra, Knicks koçu Mike D’Antoni, New York’ta kalmak istediğini açıkça belirtti.
D’Antoni Pazar günkü antrenmandan sonra “Yaptığım işi seviyorum. Oyuncularımı seviyorum, yani her şey iyi. Yine söylüyorum, tamamen buna yoğunlaşmış değilim.” dedi.
D’Antoni’nin kontratı gelecek sezon sonuna kadar sürüyor. Menajeri Warren LeGarie Pazartesi günkü antrenmandaydı ve takım başkanı ve genel menajer Donnie Walsh ile konuşurken görüldü.
D’Antoni muhabirlere menajerinin antrenmanda olmasından bir şey çıkarmaya çalışmamalarını söyledi.
Geleceği hakkında endişe duymadığını da belirtti.
Koç “Yapabileceğinizin en iyisini yapıyorsunuz. Ve bir şekilde sorunlar çözülüyor. 60 yaşındayım, yani yaşamak ve bunun için kendimi yırtmak zorunda değilim. 40 yaşında olsam biraz endişe duyabilirdim. Uğrunda yaşayabileceğim ve takımı doğru yola sokmaya çalışacağım bir yaştayım.” dedi.

Hidayet NBA efsaneleri arasında!
NBA'deki başarılı temsilcimiz Hidayet Türkoğlu, Amerika Slam dergisi tarafından NBA tarihinin en iyi 500 basketbolcusu arasında gösterildi.
06 Nisan 2011 Çarşamba - 00:20
DHA
NBA'de mücadele eden Türk oyuncu Hidayet Türkoğlu, Amerikan Slam Dergisi tarafından NBA tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 500 oyuncusu arasında gösterildi.
NBA'e ilk adım attığı günden itibaren elde ettiği başarılarla kendinden söz ettiren Hidayet Türkoğlu, Amerikan Slam Dergisi'nin yayınladığı, NBA tarihinin en yi 500'ü arasında yer buldu. Türkoğlu, Michael Jordan, Wilt Chamberlain, Shaquille O'Neal, Kobe Bryant gibi isimlerin yer aldığı listede yer almayı başardı. Hidayet Türkoğlu, listedeki tek Türk olarak da tarihe geçti.
Mesaj Yetkileri