Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Sizin gibi düşünen insanların sayısının artması gerek. Taraftarın bir kısmının yenilmeyi istemesi doğru daha bugün berberde Fener olmasında kim olursa olsun diyenler vardı. Bu da onların düşüncesi yapacak bir şey yok, benim gibi biz olamadıktan sonra kimin olduğunun önemi yok düşüncesinde olanlar da var nihayetinde. Ama ne oyuncular ne de kulübü yönetenler yenilme hesapları yapmazlar.

Bir de antu gibi düşünenler var, ben 1-2 gün sonra bekliyordum ama başlamışlar bile seviyesizliklerine. Gerçi pek bir şey beklememek lazım, rakip takım oyuncu aldığı zaman hayırsız olsun bacağı kırılsın yazılarının havada uçuştuğu bir yer..

O bahsettiğiniz forum İbrahim Kutluay ve Çetin Yılmaz gibi Fenerbahçe efsanelerini hedef tahtasına oturtacak kadar Fenerbahçe tarihine ve sembollerine yabancı, Fenerbahçeyi Aziz Yıldırım'la başlatıp, Aziz Yıldırım'la bitiren ve tamamen sahibinin sesi markalı bir forumdur ve elden geldiğince uzak durulmasını tavsiye ederim. Biz "halkın Feneri" diye yıllardır bas bas bağırırken ve "Fenerbahçe halktır" diye haykırırken, zamanında Rıza Çalımbay'a o iğrenç ve halk düşmanı pankratı açanlar bilerek veya bilmeyerek bu profilin tornasından çıkmadır.

Not: Diana yönetim tarafından ortada bırakılıp Angel gelince "kral öldü, yaşasın yeni kral" başlığı açtıklarını da hayretle gördüm. Hakkını yemeyelim; WADA'ya imza kampanyası başlatmak gibi faydalı işleride oldu.