Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 32.00%
  • Trabzonspor kazanır

12 48.00%
  • Berabere biter

5 20.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [28. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sizin gibi düşünen insanların sayısının artması gerek. Taraftarın bir kısmının yenilmeyi istemesi doğru daha bugün berberde Fener olmasında kim olursa olsun diyenler vardı. Bu da onların düşüncesi yapacak bir şey yok, benim gibi biz olamadıktan sonra kimin olduğunun önemi yok düşüncesinde olanlar da var nihayetinde. Ama ne oyuncular ne de kulübü yönetenler yenilme hesapları yapmazlar.

Bir de antu gibi düşünenler var, ben 1-2 gün sonra bekliyordum ama başlamışlar bile seviyesizliklerine. Gerçi pek bir şey beklememek lazım, rakip takım oyuncu aldığı zaman hayırsız olsun bacağı kırılsın yazılarının havada uçuştuğu bir yer..

O bahsettiğiniz forum İbrahim Kutluay ve Çetin Yılmaz gibi Fenerbahçe efsanelerini hedef tahtasına oturtacak kadar Fenerbahçe tarihine ve sembollerine yabancı, Fenerbahçeyi Aziz Yıldırım'la başlatıp, Aziz Yıldırım'la bitiren ve tamamen sahibinin sesi markalı bir forumdur ve elden geldiğince uzak durulmasını tavsiye ederim. Biz "halkın Feneri" diye yıllardır bas bas bağırırken ve "Fenerbahçe halktır" diye haykırırken, zamanında Rıza Çalımbay'a o iğrenç ve halk düşmanı pankratı açanlar bilerek veya bilmeyerek bu profilin tornasından çıkmadır.

Not: Diana yönetim tarafından ortada bırakılıp Angel gelince "kral öldü, yaşasın yeni kral" başlığı açtıklarını da hayretle gördüm. Hakkını yemeyelim; WADA'ya imza kampanyası başlatmak gibi faydalı işleride oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    O bahsettiğiniz forum İbrahim Kutluay ve Çetin Yılmaz gibi Fenerbahçe efsanelerini hedef tahtasına oturtacak kadar Fenerbahçe tarihine ve sembollerine yabancı, Fenerbahçeyi Aziz Yıldırım'la başlatıp, Aziz Yıldırım'la bitiren ve tamamen sahibinin sesi markalı bir forumdur ve elden geldiğince uzak durulmasını tavsiye ederim. Biz "halkın Feneri" diye yıllardır bas bas bağırırken ve "Fenerbahçe halktır" diye haykırırken, zamanında Rıza Çalımbay'a o iğrenç ve halk düşmanı pankratı açanlar bilerek veya bilmeyerek bu profilin tornasından çıkmadır.

Not: Diana yönetim tarafından ortada bırakılıp Angel gelince "kral öldü, yaşasın yeni kral" başlığı açtıklarını da hayretle gördüm. Hakkını yemeyelim; WADA'ya imza kampanyası başlatmak gibi faydalı işleride oldu.
    Elbette doğru yaptıkları şeylerde olacaktır, genelde girişlerine bakarım ben sadece, bir ara ziyaretçi olarak bakıyordum gerçekten düzgün yorumlarda yapanlar var, elbette orası bir taraftar forumu oradakilere herşey sarı-lacivert objektif olmaları gerekmez ama bazı yazılanlar gerçekten insanlık dışı. Sizin bahsettiğiniz faydalı şeyleri de içlerindeki düzgün insanlar yapıyordur muhtemelen.

Bir de biraz tutarsızlar, ligin ilk yarısında Aykut Kocaman da hedef alınmıştı diye hatırlıyorum basına da yansımıştı bu, yapamıyorsan git gibi bir şeydi. Şimdi ses çıkmıyordur, hele ki Fenerbahçe şampiyon olursa hiç ses çıkmaz. Gerçi bu durum genel olarak bütün taraftar forumlarında var, ülkemizde her şey günlük sonuçta.

Mesaj Yetkileri