Quote Originally Posted by darbe06 View Post
Antreman düzeyleri çok güzel olmuş..Trabzonsppor deslasmanından 3 puanla dönmen süper olmuş.Ligde şampiyonluk için kıyasıya bir yarış var..Sezonsonu gülen taraf umarım biz oluruz,şampiyon olamasak bile avrupaya gideceğimiz kesin gibi gözüküyor...Maşallah diyelim...
Teşekkür ederim abicim güzel yorumun için.
Quote Originally Posted by faylozof View Post
Sunum, Anlatım herşey çok güzel . Kayseri'de oynaması çok zevkli bir takım. İlk sene için bir Şampiyonlar Ligi gözüktü orası kesin .
Teşekkür ederim kardeşim,sizlerin sevmesi beni mutlu ediyor. İnşallah ŞL'ye gideriz.
Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
Yani en kötü ŞL gözüküyor,TS ve Umut coşmuş Umut gol makinesi olmuş çıkmış şansına
İnşallah abicim. Hiç sorma,acayip şansım var. Adam takır takır atıyor...
Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
iyi gidiyoruz bence 2. lik yeter bu sezon
Teşekkürler kardeşim,aynen 2.lik de yeter.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TSL 23.HAFTA

TSL 24.HAFTA

TSL 25.HAFTA

TSL 25.HAFTA SONU PUAN DURUMU

TSL 25.HAFTA SONU TAKIM İSTATİSTİKLERİ

TSL 25.HAFTA SONU OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...REKORLAR...

AÇIKLAMA : Şunu söylemeliyim ki Quintero'nun maşallahı var. Süper form tuttu ve bu formunu korumasını temenni ediyorum. 3 maçta 3 galibiyet almamız çok iyi oldu. Özellikle Galatasaray maçında takımım şahane oynadı. Keza Bucaspor maçında da çok iyi oynadık. Liderliği ele geçirdik. Çetin bir liderlik savaşı var. Quintero'nun gol krallığını Umut'tan alması da sevindirici olay. İnşallah böyle devam eder...