3 barca 1 real en bşaından beri böyle hissediyorum ama şl eslemesi çok güzel olcak 2 maç özellikle
3 barca 1 real en bşaından beri böyle hissediyorum ama şl eslemesi çok güzel olcak 2 maç özellikle
4'ünü de Barça alır olur biter![]()
Dördünü de Barca alırsa Mourinho bavullarını toplamadan kaçar ülkeden, yediremez![]()
Bana göre ligdeki maçı Real alıcak.Kupa finalini ve ŞL turunu Barça geçicek.
Bence 4 maçı da Barcelona alır, belki ilk Şampiyonlar ligi maçında fark atarsa 2. maçta Real berabere kalabilir.
Mourinho eminim çözmüştür Barça'yı. İnter'in başındayken gruplarda karşılaştığı Barça karşısında varlık gösterememişti daha sonra yarı finalde elemeyi başarmıştı
Dersini iyi çalışmıştır JoseBen 4 maçta iki Real Madrid galibiyeti , bir beraberlik , bir Barça galibiyeti bekliyorum her türlü iddaasına da girerim
![]()
4'üde üst ama 0 biter![]()
Avatar muhabbeti mi olsun yine yoksa başka bişey mi (:
Hem avatar hem imza olsun![]()
Tamam kabul. 4 maçın sonunda üstün gelen tarafın dediği olur (: . İstersen her maça ayrı iddaa koyalım derdim ama şimdi sana bu kadar yüklenmek istemiyorum ortağum (:
Lig maçı berabere diğerleri Barca .
2-2 olursa.
Şampiyonlar Ligi'nde turu geçen lehine avantaj uygulayın bence.
Toplam 4 maça bakalımBen şampiyonlar liginden eminim mesela
![]()
Ya Osmanım kuralları sen belirle her şekil farketmez yani (: . 2-2 olursada seni kazanmış saycam (:
Lig maçına giresim yokKupa ve Şampiyonlar liginde 2 galibiyet bir mağlubiyet bekliyorum
Ama turu atlayan taraf Real olur
2-2 olursa -ki Jose buna izin vermez
Ş.Liginde tur atlayan taraf kazanır
![]()
Hepsini Barca alır.Bir beraberlik verebiliriz belki.
Benle iddiaya girecek var mı ? İmza , avatar gibi :P
Ben 3 maçı Barça 1 maçı Real kazanacak diyorum :P
R.Madrid maç vermez ya kazanır ya berabere biter.
Real Madrid vazgeçmiyor
9 Nisan 2011 20:55 | NTVSpor.net
İspanya La Liga’da Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta, Athletic Bilbao’yu deplasmanda Kakave Ronaldo’nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle lider Barcelona ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.
![]()
İspanya La Liga’da Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta, Athletic Bilbao’yu deplasmanda Kakave Ronaldo’nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle lider Barcelona ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.
İspanya La Liga’nın 31. haftasında Real Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao ile karşılaştı.
Real Madird, Ronaldo’nun ikinci yarıda oyuna girdiği karşılaşmayı Kakave Ronaldo’nun attığı gollerle 3-0 kazandı.
Real Madrid, bu galibiyetle puanını 76’ya çıkartarak lider Barcelona ile arasındaki puan farkını 5’e indirirken, sahadan eli boş ayrılan Athletic Bilbao 45 puanda kaldı.
Haftaya lider Barcelona’nın 8 puan gerisinde ikinci sırada giren Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maça hızlı başladı.
En önemli yıldızlarını dinlendirmesine rağmen oyunu rakip sahaya yıkan eflatun beyazlılar, 14. dakikada kaleci Iraizoz’un Di Maria’yı ceza sahası içinde düşürmesiyle penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Kaka, topu ağlara göndererek Real Madrid’i 1-0 öne geçirdi.
İlk yarının kalan bölümünde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, konuk Real Madrid soyunma odasına Kaka’nın penaltıdan attığı golle 1-0 üstün gitti.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da kontrol Real Madrid’in elindeydi. Atletich Bilbao’nun istediği oyunu sergilemesine izin vermeyen eflatun beyazlılar, 54. dakikada Castillo’nun Di Maria’yı ceza sahası içinde yere düşürmesiyle hakem penaltı noktasını işaret etti. Bir kez daha Athletic Bilbao ağlarını havalandıran Kaka, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 0-2.
Maçın 61. dakikasında Cristiano Ronaldo, Higuain’in yerine oyuna dahil oldu. Oyuna girdiği dakikadan itibaren çok etkili bir performans sergileyen Portekizli yıldız, 70. dakikada sahneye çıkarak skoru 3-0 yaptı.
Sol kanata atılan uzun pasla birlikte ceza sahası içine sarkan Ronaldo, rakibinden çok şık bir hareketle sıyrıldıktan sonra yerden güzel bir vuruşla topu Athletico Bilbao ağlarıyla buluşturdu: 0-3.
Kalan sürede iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Real Madrid, sahadan 3-0’lık net bir skorla galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı.
R.Madrid 3 Puanı 3 Golle Aldı Ama İlk 20 Dakika Barcanın Oyunu İç Açıcı Değil Biraz Yedek Ağırlıklı Çıkmışlar Galiba ...
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yaptıklarımızyapacaklarımızın
teminatıdır.
footballove'dan alıntıdır.![]()
Barcelona'da Krkic üzdü
10 Nisan 2011 11:42 | NTV Spor ve Ajanslar
Almeria maçında sakatlanan 20 yaşındaki Bojan Krkic'in sahalardan 6-8 hafta uzak kalacağı açıklandı.
![]()
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın Almeria maçında sakatlanan forvet oyuncusu Bojan Krkic'in, 6-8 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Barcelona Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, dün Almeria'yı 3-1 yendikleri maçta, sol dizindeki bağların bir bölümü yırtılan Krkic, 6-8 hafta forma giyemeyecek.
İlk 11'de nadiren oynatılan 20 yaşındaki İspanyol futbolcu, bu sezon Katalan takımında 6 gol kaydetti.
Dünya yıldızı Lionel Messi'nin Arjantin'deki evi geçtiğimiz hafta şok bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Messi'nin abisinin evine kurşun yağarken o sırada oyuncunun annesinin de evde bulunduğu belirtiliyor.
11 Nisan 2011 Pazartesi - 16:48
Sporx.com dış haberler
Futbol dünyasının Arjantinli megastarı Lionel Messi'nin abisinin evine kurşun yağdırdılar!..
Barcelonalı oyuncunun 29 yaşındaki abisi Matias Messi'nin geçtiğimiz Cuma evinin kurşunlandığı ve bu sırada Leo Messi'nin annesi Celia Cuccitini'nin de evde olduğu öğrenildi.
![]()
Saldırıda Messi ailesi herhangi bir zarar görmezken motosikletli saldırgan tarafından kullanılan silahın 9mm kalibresinde olduğu ve 8 el ateş açıldığı belirtiliyor.
LT8 radyosyunun verdiği habere göre Arjantin'de yaşanan olayı polis araştırmaya devam ediyor.
Messi'nin ailesi Buenos Aires ve Cordoba'dan sonra Arjantin'in üçüncü en büyük şehri olan Rosario'da yaşıyor.
Arjantinli oyuncunun babası ise gelişmeyi henüz doğrulamadı.