1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Derbide gülen Galatasaray oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Derbide gülen Galatasaray oldu

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nin son hafta maçında Galatasaray Medical Park, ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yendi.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde play-off'lar öncesi normal sezonun 22. ve son hafta maçında Galatasaray Medical Park, ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yendi.
    Bu sonuçla sarı-kırmızılı takım ligi 4. sırada tamamlarken, Beşiktaş'ın play-off'a kalıp kalamayacağı diğer maçların sonucuna göre belli olacak.
    GALATASARAY MEDİCAL PARK: 3 - BEŞİKTAŞ: 1
    Salon: Burhan Felek
    Hakemler: Cihat Fırıncıoğlu, Gökhan Dağ
    Galatasaray Medical Park: Özlem, Djerisilo, Deniz, Gökçen, Arzu, Erika (Funda, Merve, Gamze, Malpica, Seda, Gözde)
    Beşiktaş: Pelin, Kulikova, Duygu, Rykhliuk, Savenchuk, Müge (Pınar, Gülbahar, Cansu, Yeliz, Sinem, Banu x)
    Setler: 25-8, 20-25, 25-20, 27-25
    Süre: 97 Dakika (19, 23, 25, 30)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş zaten küme düşmemek için çırpınıyo yenmeseler ayıp olurdu : ) DYO KSK genç takımla çıkmasa maçlara Beşiktaş Kadın Voleybol Takımıda 2. ligdeydi şu anda Erkeklerde olduğu gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Doğru söze ne denir?Hentbolda gelin

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Malesef erkek voleybol takımının düşmesine üzülmüş, hatta fenerbasket'te "sevinen" gençlerle tartışmasını yapmıştık. Salon sporlarında müessese takımlardan neler çektiğimizi, onların yıllarca nasıl kayırıldığını bilen biz orta yaşlılar her zaman müesseselerle yarışmaktansa spor kulüpleriyle yarışmayı tercih eder. Zaten onların önünde bir şeyi elde edersen anlamı oluyor. Bu sebeple Beşiktaş erkek voleybol takımının düşmesini asla istemezdim. Türkiye'de bir spor belli bir yere gelecekse, ancak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın elini taşın altına koymasıyla gelir. Müesseseler sadece reklama bakar.

Umarım en azından bayan takımı ligde kalır. Beşiktaş taraftarının bu hususlarda daha aktif olmasını isterim. Kabullenmesinler. Çeşitli platformlarda tepkilerini göstersinler. Ama sporculara değil, iyi takım kurmayan, üç kuruşa aldığı oyunculara o üç kuruşu bile düzenli ödemeyen yönetime...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Abi oyuncuları dövdü adamlar küme düştü diye. Ama yönetime kimse birşey demiyo.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Haberim var İsmail. O hadiseye de seninde üyesi olduğun forumda biz tepki gösterdik.

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Malesef erkek voleybol takımının düşmesine üzülmüş, hatta fenerbasket'te "sevinen" gençlerle tartışmasını yapmıştık. Salon sporlarında müessese takımlardan neler çektiğimizi, onların yıllarca nasıl kayırıldığını bilen biz orta yaşlılar her zaman müesseselerle yarışmaktansa spor kulüpleriyle yarışmayı tercih eder. Zaten onların önünde bir şeyi elde edersen anlamı oluyor. Bu sebeple Beşiktaş erkek voleybol takımının düşmesini asla istemezdim. Türkiye'de bir spor belli bir yere gelecekse, ancak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın elini taşın altına koymasıyla gelir. Müesseseler sadece reklama bakar.

Umarım en azından bayan takımı ligde kalır. Beşiktaş taraftarının bu hususlarda daha aktif olmasını isterim. Kabullenmesinler. Çeşitli platformlarda tepkilerini göstersinler. Ama sporculara değil, iyi takım kurmayan, üç kuruşa aldığı oyunculara o üç kuruşu bile düzenli ödemeyen yönetime...
    Katıldığım Noktalar Var Ama Şuna Katılmıyorum;

Takımımız Kötü Olabilir Küme Düşebilir Ama Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray'a Peşkeş Çekilmesini Hiçbir Zaman Kabullenemem Yanlış ve Kötü Yönetilen Takım Cezasını Bulsunki Baştakiler 2 Kere Düşünüp Nerde Yanlış Yaptıklarını Anlasınlar ve Daha Aklı Başında ve Daha Düzgün Yönetilsin Başarılı Olsun. Ama Dediğim Gibi Bir Takıma Büyük Lokomotif Diye Peşkeş Çekilmesi Yanlışların Gizlenmesine ve Ülke Sporunun Geleceğini Yok Eder. Başarılı Olan Her Kulüp Desteklenmeli Başarısız Olana Gözünü Kırpmadan Kuralı ve Cezaları Uygulamalı. Ancak O Zaman Her Alanda Sporda Ön Saflarda Oluruz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mehmet abi bence yanlış düşünüyosun. Basketbolda yıllardır Efes'i kayırıyolar mesela, aynı şey Eczacıbaşı için geçerliydi ama onlar ufaktan azaltttılar bütçeleri şimdi aynı şeyi Kadınlar liginde " - Vakıfbank - Güneş Sigorta - Türk Telekom " için yapıyolar. Senin mantığınla küçük kulupler ezilsin ama büyük kuluplere dokunulmasın demek oluyor. Bence yanlış. X kulube ne yapılıyosa Y kulubunede o yapılsın.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Mehmet abi bence yanlış düşünüyosun. Basketbolda yıllardır Efes'i kayırıyolar mesela, aynı şey Eczacıbaşı için geçerliydi ama onlar ufaktan azaltttılar bütçeleri şimdi aynı şeyi Kadınlar liginde " - Vakıfbank - Güneş Sigorta - Türk Telekom " için yapıyolar. Senin mantığınla küçük kulupler ezilsin ama büyük kuluplere dokunulmasın demek oluyor. Bence yanlış. X kulube ne yapılıyosa Y kulubunede o yapılsın.
    Beni Anlamamışım İsmailim; Aksine Büyük Kulüplere Peşkeş Çekilmesinden Rahatsızım Ben. Eğer FB-GS-BJK Gözünde Küçük Kulüpse Ondan Dediysen Bilemiyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başarılı Olan Her Kulüp Desteklenmeli Başarısız Olana Gözünü Kırpmadan Kuralı ve Cezaları Uygulamalı. Ancak O Zaman Her Alanda Sporda Ön Saflarda Oluruz.
    Abi şuna ithafen yazdım ben onu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hocam, zaten imtiyaz istediğimiz yok. Elbette Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş düşmeyi hakediyorsa düşecektir. Ancak bu kulüpler temsilettikleri camiaya yakışır büyük takımlar kursunlar ve yarışın içinde olsunlar. Eğer formalarına yakışır takım kurmazlarsa salon sporlarında onların sırtından güç gösterisi yapmaya kalkıyorlar ve adeta onları ezmek için sıraya giriyorlar. Ayrıca mesela bayan voleybolunda, müesseseler yıllardır öyle güçlü lobiler kurmuş ki, kırmak çok zor. Canlarının istediği gibi kural değiştiriyorlar, yönetmeliklerle oynuyorlar. Çünkü onların reklamıyla Federasyonlar nemalanıyor. Göbek bağları var. Ellerinden gelse spor kulüplerini lige sokmayacaklar. Zaten her televizyona çıkışlarında bunu söylüyorlar. Artık açık açık dile getirmeye başladılar. Salonları kirletiyor diyecek kadar edepsizleştiler. Kısacası bir müessese saltanatı var ve onu yıkacak olan üç büyüklerin yapacağı yatırımdır.

Şimdi müesseseler yatırım yapıyor, reklam gideri olarak vergiden düşüyor. Spor kulüpleri yatırım yapıyor; üstüne birde vergi ödüyor. Bu ne biçim harami saltanatıdır? Bu sebeple mesela ben yıllardır Efes-GS veya Efes-BJK maçlarında GS ve BJK'yi tutarım. Hakemler Efes'i tutar ayrı mesele... Vesair, vesair... Müessese saltanatını yıkmak için üç büyükler göreve!

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Abi şuna ithafen yazdım ben onu.
    Bu sebeple Beşiktaş erkek voleybol takımının düşmesini asla istemezdim. Türkiye'de bir spor belli bir yere gelecekse, ancak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın elini taşın altına koymasıyla gelir.
    Bende Bunun İçin Dedim Onu Büyük Kulüp Diye Başarısız da Olsa Kollanmamalı Hakettiğini Yaşamalı ki Baştakiler Kafalarını Eğip Düşünsünler.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hocam, zaten imtiyaz istediğimiz yok. Elbette Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş düşmeyi hakediyorsa düşecektir. Ancak bu kulüpler temsilettikleri camiaya yakışır büyük takımlar kursunlar ve yarışın içinde olsunlar. Eğer formalarına yakışır takım kurmazlarsa salon sporlarında onların sırtından güç gösterisi yapmaya kalkıyorlar ve adeta onları ezmek için sıraya giriyorlar. Ayrıca mesela bayan voleybolunda, müesseseler yıllardır öyle güçlü lobiler kurmuş ki, kırmak çok zor. Canlarının istediği gibi kural değiştiriyorlar, yönetmeliklerle oynuyorlar. Çünkü onların reklamıyla Federasyonlar nemalanıyor. Göbek bağları var. Ellerinden gelse spor kulüplerini lige sokmayacaklar. Zaten her televizyona çıkışlarında bunu söylüyorlar. Artık açık açık dile getirmeye başladılar. Salonları kirletiyor diyecek kadar edepsizleştiler. Kısacası bir müessese saltanatı var ve onu yıkacak olan üç büyüklerin yapacağı yatırımdır.

Şimdi müesseseler yatırım yapıyor, reklam gideri olarak vergiden düşüyor. Spor kulüpleri yatırım yapıyor; üstüne birde vergi ödüyor. Bu ne biçim harami saltanatıdır? Bu sebeple mesela ben yıllardır Efes-GS veya Efes-BJK maçlarında GS ve BJK'yi tutarım. Hakemler Efes'i tutar ayrı mesele... Vesair, vesair... Müessese saltanatını yıkmak için üç büyükler göreve!
    Ayrıca ilave edeceğim: Taraftar sahiplenmedikçe yönetimler sahiplenmez. Yani taraftara düşen "oh olsun" demekten önce mesela e-posta yoluyla, mesela stadda pankrat açarak ilgilileri göreve davet etmektir.

Türklüğümüz Her Yerde Belli Ederiz Zaten Liglere Baksak Zaten Herkes Bir Yerinden Tutmuş Kendi Bölgesinde Krallığını İlan Etmiş Paşalar Gibi Sonra Bizde Niye Başarılı Olamıyoruz Diye Kendimize Dert Yanalım.

Birde Şu Var Artık Ne Maksatla Yapılıyor Çözemedim Göz Boyamak mı Şirin Gözükmek mi Bilmiyorum. Efes'i Hadi Yeter Bu Kadar Sana Deyip 'Yersen Tabirindeki Mazaretle Safdışı Etmek' 'Eczacıbaşını Susturmak' Nedir O Kadarına Aklım Ermiyor Artık.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir Efes taraftarıyla konuşsaydınız, çıldırırdınız. Basketbolu sadece onlar bilir, diğerleri holigandır, basketboldan anlamaz... Her yanlarından ukalalık akar. Zaten topu topuna birkaç yüz kişiler, ama o bile yetiyor. Onları görünce BJK ve GSlileri başımda taşıyasım geliyor. En azından sana tepeden bakmadıklarını biliyorsun. Aynı şekilde Eczacı ve Vakıf taraftarı denen bir avuç şımarık voleyboıl magazin diye bir forum kurmuş, tabii sözde herkese açık ama adminler Eczacı yöneticileri... Aşağılamanın bini bir para... İnsan ister istemez gıcık oluyor.

Efes, Eczacı... Yıllardır yatırım yapar; niye bir müzeleri, spor salonları, geniş çaplı taraftar kitlesi oluşturacak mekanları yok. Boşuna dememişler, dünyada mekan, ahirette iman diye... Ben onların yerinde olsam ya bir kentle özdeşleşir ve İstanbul'a yakın bir yere taşınırım: Kocaeli Efes mesela... Çünkü İstanbul'da kitleselleşemezler. Yahut spor kulüplerinden birisine sponsor olurum. Beşiktaş Eczacı mesela... Yoksa kimsenin kimseyi susturmaya gücü yetmez. Hele salon sporlarında onlarda bu lobi varken... Dediğiniz gibi, Türk işi... Oraların horozları da onlar. Nasıl futbol 3 büyüğün tahakkümündeyse ve onlara rağmen bir karar kolay kolay çıkmazsa, salonların çöplüğünde de diğerleri ötüyor. Ama Fenerbahçe ve son yıllarda Galatasaray arı kovanına çomak sokmaya başladı. Beşiktaş'ta elini taşın altına koymalı...

Bir Efes taraftarıyla konuşsaydınız, çıldırırdınız. Basketbolu sadece onlar bilir, diğerleri holigandır, basketboldan anlamaz... Her yanlarından ukalalık akar. Zaten topu topuna birkaç yüz kişiler, ama o bile yetiyor. Onları görünce BJK ve GSlileri başımda taşıyasım geliyor. En azından sana tepeden bakmadıklarını biliyorsun. Aynı şekilde Eczacı ve Vakıf taraftarı denen bir avuç şımarık voleyboıl magazin diye bir forum kurmuş, tabii sözde herkese açık ama adminler Eczacı yöneticileri... Aşağılamanın bini bir para... İnsan ister istemez gıcık oluyor.

Efes, Eczacı... Yıllardır yatırım yapar; niye bir müzeleri, spor salonları, geniş çaplı taraftar kitlesi oluşturacak mekanları yok. Boşuna dememişler, dünyada mekan, ahirette iman diye... Ben onların yerinde olsam ya bir kentle özdeşleşir ve İstanbul'a yakın bir yere taşınırım: Kocaeli Efes mesela... Çünkü İstanbul'da kitleselleşemezler. Yahut spor kulüplerinden birisine sponsor olurum. Beşiktaş Eczacı mesela... Yoksa kimsenin kimseyi susturmaya gücü yetmez. Hele salon sporlarında onlarda bu lobi varken... Dediğiniz gibi, Türk işi... Oraların horozları da onlar. Nasıl futbol 3 büyüğün tahakkümündeyse ve onlara rağmen bir karar kolay kolay çıkmazsa, salonların çöplüğünde de diğerleri ötüyor. Ama Fenerbahçe ve son yıllarda Galatasaray arı kovanına çomak sokmaya başladı. Beşiktaş'ta elini taşın altına koymalı...
    Ben Efes Pilsen'i severim, çünkü bana basketbolu sevdiren takım olmuştur küçükken. O yaşlarda geceleri NBA maçlarını izlememize ailemiz müsaade etmezdi. Ben de hafta sonu bizim Türkiye Ligi maçlarını izlerdim. Efes genelde Avrupa'da da oynadığından hafta içi maçı da olurdu. Onları izleyerek sevdim ve öğrendim basketbolu. Bu yüzden birileri Efes'e laf edince kendimi tutamayıp konuşmak istiyorum. Ama bu yukarıda yazdıklarınız konusunda sonuna kadar haklısınız. Efes taraftarı her zaman kendini elit ve bu ülkedeki diğer takım taraftarlarından üstün görüyor. Stada gittiğinizde net bir şekide zaten bunu anlıyorsunuz. O birkaçyüz Efes taraftarının çoğu sadece basketbol takımını tutan insanlar. Zaten çoğu futbolu sevmez, izlemez. O nedenle GS,FB,BJK gibi takım taraftarlarını futbol taraftarı olarak görüyorlar. Bu basketbol üzerine bilmişlik yapma olayları da buradan geliyor aslında.
    Ben küçükken Efes Maçlarını izlerdim oturup annemle basketbol izlerdik. O Ülkeri tutardı mesela Fenerle birleşince sadece izleyici olarak kaldı şu an ama Galatasaray kazanınca içten içe sevinir hala Efes Pilsen de Galatasarayla birleşsin diye ne kadar dualar ettim bilemezsiniz FBÜlker oluşduktan sonra. Ama Efes gitsin Kocaeliye de diyemiyorum mesela. Efes Pilsen basket takımının büyüklüğünü tartışmaya gerek yok sanırım.

Mesaj Yetkileri