New Jersey’de Deron Williams Ameliyat Oldu

New Jersey Nets’in All-Star oyun kurucusu Deron Williams, Manhtattan’da dirseğinden başarılı bir operasyon geçirdi.

Nets Genel Menajeri Billy King, yıldız oyuncunun el uzmanı Dr. Andrew Weiland ve Nets takım doktoru Dr.Riley Williams III tarafından ameliyat edildiğini açıkladı. Dr.Riley Williams III, operasyonla ilgili olarak, “Deron’ın bileğindeki kemiğe müdahale ettik. Kendisinin altı ya da sekiz hafta sonra takıma dönmesini bekliyoruz” dedi.

New Jersey Nets’de 12 karşılaşmada 38.0 dakika süre alan 27 yaşındaki Williams, 15.0 sayı- 12.8 asist ve 4.6 ribaund rakamları yakalamıştı.

Blazers Üç Uzun Oyuncu Deniyor

Batı Konferansı’nda play-off bileti alan Portland Trail Blazers’ın, pota altına takviye yapmak istediği ve bu nedenle de üç uzun oyuncuyu denediği belirtildi.

Sezonu LaMarcus Aldridge’ı pivot ve Gerald Wallace’ı da power forvet pozisyonunda oynatarak tamamlayan antrenör Nate McMillan’ın, Earl Barron, Robert Swift ya da Dwyane Jones’tan biriyle anlaşacağı kaydedildi.

Marcus Camby’nin yokluğunda boyalı alanda zorlanan Blazers’da gündemin ilk sırasında ise Earl Barron’ın bulunduğu iddia edildi.

Michael Redd: “Henüz kariyerim bitmedi”

Milwaukee Bucks’ın tecrübeli oyuncusu Michael Redd, henüz kariyerinin bitmediğini ve yaz döneminde çalışarak iyi bir duruma gelmek istediğini söyledi.

Bucks ile $91milyon değerindeki kontratı sezon sonunda tamamlanacak olan 31 yaşındaki Redd, yaklaşık 14 ay süren sakatlık problemi sonrasında yeniden parkelere dönmüştü. Zorlu bir süreci geride bıraktığını kaydeden tecrübeli oyuncu, “Bu şehirde 11 yıl geçirdim. Burada aşık oldum, burada evlendim, çocuğum oldu, burada büyüdüm ve bana her zaman sahip çıktılar. Belkide hiçbir organizasyon ikinci turdan seçtiği bir oyuncuya bu kadar sahip çıkmamıştır” dedi.

2000 draftında ikinci turdan seçilen ve 2005 yazında Bucks ile $91milyon değerinde sözleşme imzalayan Redd, yaşadığı sakatlık problemleri sonrasında kariyerinin durumuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Kariyerim bitmek üzereydi. Çok zorlu bir yoldan geçtim. Ancak Michael Redd’in kariyeri henüz bitmedi. Ben yaz döneminde çalışacağım ve yeniden iyi durumda olduğumu göstereceğim. Sözleşmemin son yılındayım ve ben nerede olacağımı bilmiyorum”

Bu sezon Milwaukee’de sadece 9 karşılaşmada oynayan Redd, 3.7 sayı- 1.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

Ainge: “Shaq Play-off’a hazır olacak”

Boston Celtics Başkanı Danny Ainge, tecrübeli pivot Shaquille O’Neal’ın, NY Knicks ile oynanacak play-off ilk tur maçında forma giyebileceğini belirtti.

Bu sezon aşil tendonundaki problem nedeniyle 27 maç kaçıran ve iyileştikten sonra da sadece 5:36 oyunda kalan O’Neal, bu kez de baldırından sakatlanmıştı. 3 Nisan tarihinden bu yana takımdaki yerini alamayan Shaq’ın durumuyla ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Ainge, “Shaq, play-off’larda oynayacaktır. Biz ona güveniyoruz” dedi.

Bu sezon Boston Celtics forması altında sadece 37 karşılaşmada forma giyebilen 39 yaşındaki O’Neal, 9.2 sayı- 4.8 ribaund- 1.1 blok ortalamaları yakalamıştı.

Basketbolseverler